fbpx

 1KOMMA5° och elbolaget Bixia är stolta samarbetspartners

Ett samarbete som gör gott både för ditt hushåll och vår miljö.
Bli din egen producent av grön el genom att investera i solceller, samtidigt som du får ett bra elavtal och elproduktionsavtal vid försäljning av din överskottsel.
Kontakta oss idag så berättar vi mer.

På grund av ovanligt hög efterfrågan, kan vi för tillfället ej ta emot fler intresseanmälningar

Om Bixia

Bixia arbetar för att öka andelen närproducerad el. De gör det genom att utveckla hållbara energitjänster och vara ett av de elbolag i Norden som köper in störst andel förnybar och lokalt producerad el. Att bidra till en hållbar värld kan kännas stort. Men lösningen finns i det lokala. Ju fler lokala elproducenter vi får desto mindre är vi beroende av att köpa in el från andra källor. På Bixia stöttas du som lokal och småskalig elproducent, och att vi blir fler runt om i hela landet så att förnybar el kan produceras där den förbrukas. Hållbart och självklart.

Ditt erbjudande – spotpris + 10 öre/kWh i hela 3 år

Vi kan genom vårt fina samarbete erbjuda spotpris + 10 öre/kWh under hela 3 år för den produktion du vill sälja. Genom att teckna produktionsavtal med Bixia levererar du din överskottsel till ett av de energibolag som köper in störst andel el från förnybara källor. Även din solelsproduktion blir en del av det! Tillsammans gör vi framtiden lite ljusare.

 

solpanel på tak
solpanel på tak

För dig som köper solceller via Cellsolar, har vi ett speciellt erbjudande för elproduktionsavtal. Lämna din intresseanmälan här, så hör Bixia av sig till dig.

Schysst elhandel på ditt elavtal

Kärnan i vår verksamhet är våra elavtal. För Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på dem som elhandelsbolag. Bixia kan med stolthet säga att de är certifierade enligt Schysst elhandel. Det innebär i korthet att de förbundit sig att leva upp till 18 viktiga kundlöften. För att få mer info om Schysst elhandel och för att teckna elavtal kan du besöka bixia.se eller kontakta oss på 0771-60 30 30.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE