fbpx

Samarbete Hammarby Handboll

Cellsolar och Hammarby Handboll är stolta samarbetspartners. Ett samarbete som gör gott både för dig, miljön och klubben. Bli din egen producent av grön el genom att investera i solceller, samtidigt som Hammarby Handboll får tillskott som går direkt till föreningen och ungdomsverksamheten.

Solpanel

Investera i solceller och din egen
gröna elekonomi – och stötta Bajen!

Samarbetet mellan Cellsolar och Hammarby Handboll innebär att man som medlem och supporter till klubben kan köpa solceller till sitt hushåll samtidigt som en del av pengarna går till klubben och dess ungdomsverksamhet. Inte nog med att det gynnar klubbens verksamhet, det är också både klimatsmart och ekonomiskt hållbart.

För varje solcellsanläggning som säljs via medlemmarna i Hammarby Handboll, går en betydlig peng till föreningen och ungdomsverksamheten. En investering i både miljön, din elekonomi, Bajen och dess ungdomsverksamhet med andra ord!

Cellsolar hjälper dig som är intresserad av solceller att ta fram en kostnadsfri, skräddarsydd offert enligt dina önskemål och ditt taks förutsättningar. De hjälper dig att få svar på alla frågor som kan uppstå, och, om du väljer att gå vidare, även hela vägen fram till det du producerar egen el till ditt hushåll.

Anmäl ditt intresse i nedan formulär, så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst snack. Viktigt att du anger ”Hammarby Handboll” i din första kontakt med oss.

Stöd Hammarby Handboll
Och du – skicka gärna vidare till familj och vänner! Ju fler som är med, desto större stöd till Hammarby Handboll! Glöm inte att påminna om att de då ska uppge ”Hammarby Handboll” i kontakten med Cellsolar.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE