Kampanjerbjudande

1KOMMA5° Stolt samarbetspartner med elbolaget Bixia

1KOMMA5° och Bixia är stolta samarbetspartners. Ett samarbete som gör gott både för ditt hushåll och vår miljö. Bli din egen producent av grön el genom att investera i solceller, samtidigt som du får ett bra elavtal och elproduktionsavtal vid försäljning av din överskottsel.

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Energisystemet Heartbeat
1KOMMA5° SAMARBETE MED BIXIA

Om Bixia

Bixia arbetar för att öka andelen närproducerad el. Det gör de genom att utveckla hållbara energitjänster.

Bixia är ett av de elbolag i Norden som köper in störst andel förnybar och lokalt producerad el. Att bidra till en hållbar värld kan kännas stort. Men lösningen finns i det lokala.

Ju fler lokala elproducenter vi får desto mindre är vi beroende av att köpa in el från andra källor. På Bixia stöttas du som lokal och småskalig elproducent. Vi vill se att ännu fler väljer att använda sig av närproducerad el. Hållbart och självklart. 

Få en kostnadsfri offert
Heartbeat App
erbjudande

Ditt erbjudande – spotpris + 10 öre/kWh i hela 3 år

Vi kan genom vårt fina samarbete erbjuda spotpris + 10 öre/kWh under hela 3 år för den produktion du vill sälja.

Genom att teckna produktionsavtal med Bixia levererar du din överskottsel till ett av de energibolag som köper in störst andel el från förnybara källor.

Även din solelsproduktion blir en del av det! Tillsammans gör vi framtiden lite ljusare.

För dig som köper solceller via oss på 1KOMMA5° ger vi ett speciellt erbjudande på elproduktionsavtal. Lämna din intresseanmälan här, så hör Bixia av sig till dig.

Offert med erbjudande från Bixia
Solceller på Öland - Köp solpaneler på Öland
Schysst elhandel

Schysst elhandel på ditt elavtal

Kärnan i vår verksamhet är våra elavtal. För Bixia är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och litar på dem som elhandelsbolag. Bixia kan med stolthet säga att de är certifierade enligt Schysst elhandel.

Det innebär i korthet att de förbundit sig att leva upp till 18 viktiga kundlöften.
För att få mer info om Schysst elhandel och för att teckna elavtal kan du besöka bixia.se eller kontakta oss på 0771-60 30 30.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Komplett solcellsanläggning illustration
Grönt AVDRAG

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem:

Europeiska garantier och design

Billig & klimatneutral el genom solel

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

NewSolar

Sammankoppla allt i ett enda smart styrsystem

ÅRET OM - ÄVEN PÅ VINTERN
LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

FÖR ALLA DINA ENHETER
SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox, och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

FRAMTIDSSÄKRAT
REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.