fbpx

Hur mycket grön el kan ditt tak producera?

Vad roligt att du hittade hit! Välkommen till 1KOMMA5°

1KOMMA5° är sedan 2016 en av Sveriges mest anlitade leverantörer för energismarta villaägare. Förutom att vi hjälper dig från din första tanke på solceller tills det att du producerar egen grön el till ditt hushåll, ser vi även till att du kan använda din solel på bästa sätt. Både för din egen elekonomi och för miljön.

Med vårt unika energistyrsystem Heartbeat knyter du inte bara samman din solcellsanläggning, ditt batteri för ellagring och din laddbox för elbilen i ett enda intelligent system, den ser också till att sänka din elförbrukning och minskar därmed dina elkostnader. Du kan spara många tusenlappar varje år! Låt oss berätta hur.

Vi kommer gärna på ett förutsättningslöst besök och lämnar en skräddarsydd offert anpassat till dina önskemål och ditt taks förutsättningar.

Som medlem i ”Hej Senior” får du 3000 kr i rabatt när du beställer din solcellsanläggning och andra energismarta produkter till ditt hem.

Fyll  i formuläret nedan, så hör vi av oss. 

*Erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Vänligen observera att rabatten alltid dras före eventuella gröna avdrag. 

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE