fbpx

Solceller i Halmstad

Välkommen till 1KOMMA5°. Vi hette tidigare Cellsolar och har sedan vi startade 2016 hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar.

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare med målet att nå en klimatneutral villamarknad 2030.

Vi erbjuder framtidssäkrade solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat. Inte nog med att du kan använda ditt tak för att producera egen grön el till ditt hushåll, nu kan du även koppla samman din solcellsanläggning med ditt batteri och även din laddbox i ett enda heltäckande och uppkopplat system som styrs via en enda app. Vår lösning heter Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem.

Vi har vid det här laget hunnit installera över 9000 skräddarsydda anläggningar i Sverige, som alla tagit hänsyn till hushållets behov och varje taks förutsättningar.
Ända sedan vi startade 2016 kan vi stoltsera med att ha en mycket god kundnöjdhet. Läs gärna våra recensioner på Reco om ni vill ta reda på vad våra befintliga kunder säger om oss: reco.se/1komma5-sverige

Vi ser fram emot att få välkomna även dig som stolt solcellsägare med ett energismart hushåll.

Solen som energikälla

Solen är en fantastisk resurs som finns där varje dag. Boka ett gratis hembesök med någon av våra lokala solcellsexperter så berättar vi mer om hur det är att ha solceller i Halmstad. Skriv in fastighetens adress nedan för att se hur mycket solel du skulle kunna producera.

HEARTBEAT – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Börja ditt klimatvänliga liv med Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

solpanel på tak
solpanel på tak

Soliga Halmstad är en perfekt plats för solceller

Solen skiner drygt 2 000 soltimmar per år enligt mätningar från SMHI. Det är nivåer som motsvarar många länder i Centraleuropa. Solen kan producera el året runt och är en fantastisk energikälla. Ta till vara på energin med solpaneler i Halmstad.

Det är fullt möjligt att producera el sommar som vinter med bra solceller i Halmstad. Vi använder moderna moduler som är framtagna för att fungera optimalt i Norden. Hushåll som väljer att utnyttja sitt tak för att montera solceller bidrar i kampen mot ett fossilfritt Sverige.

Installera solceller i Halmstad

Hushåll i alla storlekar kan installera solceller i Halmstad. Du kan genast börja producera el via solen och sänka dina elkostnader. En annan fördel med solceller är att de i stort sett är underhållsfria. Genom en minimal arbetsinsats kan det enskilda hushållet producera miljövänlig el hemma.

1KOMMA5° arbetar med en lokal närvaro och vi är experter inom området. Allt börjar med ett kostnadsfritt hembesök där vi berättar mer. Väljer du att installera solceller på taket i Halmstad tar vi ansvar hela vägen till mål och finns även efter installationen för att säkerställa allt fungerar som det ska.

solpanel på tak
solpanel på tak
solpanel på tak

Smarta solcellspaket i Halmstad för villan

Producera solenergi i Halmstad genom att använda den senaste tekniken med energismarta produkter av hög kvalitet och lång garantitid.

För tak med skuggiga områden kan vi rekommendera solpaneler med optimerare som gör det möjligt att ta tillvara på solens energi även när enheterna inte är placerade i direkt solsken under hela dagen.

solpanel på tak

Snygga och effektiva solpaneler för produktion av solel

Ett minimalistiskt utseende gör att solpanelerna i Halmstad är både snygga och effektiva. Vi har valt att jobba med modeller som både är effektiva och estetiskt tilltalande på en och samma gång. Att välja bra produkter ska inte innebära att du behöver välja mellan design och funktion.

Solceller på tak i Halmstad kan installeras på ditt tak, och anläggningen skräddarsys efter ditt behov och ditt taks forutsättninga. Tillsammans arbetar vi mot ett fossilfritt Sverige och en mer klimatneutral vardag.

Nu kan du även ta ett klimatsmart beslut genom att välja 1KOMMA5°s egna solcellspaneler med teuropeiska garantivillkor, tysk design och kvalitet samt 25% mindre koldioxidavtryck. Läs om våra europeiska solcellspaneler.

Solceller på hus
Solceller på hus

Välj oss som solcellsföretag i Halmstad

Varför ska du välja oss som solcellsföretag i Halmstad när det finns så många att välja på? Det absolut viktigaste enligt oss är att du känner dig trygg i ditt val och blir nöjd med slutresultatet. Väljer du 1KOMMA5° får du:

  • Lokal närvaro med kostnadsfritt hembesök från våra solcellsexperter
  • Solceller i Halmstad som minskar dina elkostnader
  • Kvalitetsprodukter som har ett snyggt utseende
  • Produkter med långa garantitider – hör med din 1KOMMA5° kontakt
  • Individuellt anpassade lösningar för dina behov

Vi finns här för att hjälpa dig komma igång och producera grön el i ditt eget hushåll. 

Behövs bygglov för att installera solceller i Halmstad?

Oftast behövs inte bygglov för att installera solceller i Halmstad. 

Bygganmälan eller bygglov kan krävas och handlar till om individuella bedömningar från fall till fall. För ett korrekt svar utifrån din situation är det bäst att kontakta kommunen. De flesta förespråkar idag att enskilda hushåll ska ta steget fullt ut och börja producera egen el på ett miljömedvetet sätt. En bra solcellsanläggning i Halmstad hjälper dig att nå dit.

Från offert till installerad solpanel

När du väljer att installera solceller så är vi med dig hela vägen. Vi erbjuder först en kostnadsfri konsultation i ditt hem och hjälper dig sedan med själva solcellsinstallationen. Men vi stannar inte där. Även när du har börjat producera din egen el så finns vi tillgängliga för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Halmstad

Från och med 1 januari 2023 får du en ny nivå på skattereduktion för installation av solceller i Halmstad. Nu kan du dra av 20 procent av kostnaden för både installation och material direkt på slutfakturan. Detta är ett välkommet tillskott för de som vill installera solceller på sina bostäder och främjar en mer hållbar och långsiktig energiförsörjning.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE