fbpx

Solceller i Stockholm

Välkommen till 1KOMMA5°. Vi hette tidigare Cellsolar och har sedan vi startade 2016 hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar.

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare med målet att nå en klimatneutral villamarknad 2030.

1KOMMA5° arbetar för att möjliggöra ett CO2-neutralt liv för dig genom att erbjuda solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat.

Använd din solel när den gör som störst nytta – För dig som villaägare innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala elförbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Ett smart ekosystem där dina energiflöden optimeras för en mer energieffektiv och framförallt koldioxidneutral vardag.

Det är enkelt och tryggt att beställa ett energismart system från oss. Våra solcellsexperter hjälper dig personligen genom hela processen, från den första tanken om att investera i solceller hela vägen tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera, lagra och styra användningen av din egenproducerade solel i ditt hushåll.

Solen som energikälla

Nyttja ditt tak genom att montera solceller i Stockholm – kontakta 1KOMMA5° för att boka ett personligt hembesök där våra lokala solcellsspecialister berättar mer och svarar på dina frågor. Skriv in din adress nedan för att få veta hur mycket el ditt tak kan producera.

HEARTBEAT – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Börja ditt klimatvänliga liv med Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

solpanel på tak
solpanel på tak

Stockholm är en perfekt plats för solceller

Sverige är mörkt och kallt så det går inte att producera solen här, eller? Det är helt fel. I Stockholm har SMHI en mätstation som uppmättes 2158 soltimmar under 2022. Nivåerna är enlighet med Tyskland vilket har stor andel installerade solceller.

Därför är Stockholm en perfekt plats för solceller. Solen skiner året runt vilket vi kan ta tillvara på med effektiva solpaneler. Hushåll i Sverige kan bidra till minskat koldioxidutsläpp och lägre klimatavtryck genom att själva börja producera egen grön el.

Låt solceller i Stockholm producera grön el

Installera solceller i Stockholm och upplev fördelarna. Det är en investering som kommer att minska dina elkostnader samtidigt som du hjälper till att värna om miljön. Vi finns vid din sida hela vägen och arbetar aktivt mot ett fossilfritt Sverige.

Alla hushåll är unika vilket är anledningen till att det finns flera solcellslösningar att välja mellan. Vi hjälper dig hela vägen fram tills att solceller på taket i Stockholm är installerade, men vi finns också vid din sida efteråt så att allt fungerar perfekt – aldrig har det varit smidigare att göra ett bra val för ditt hushåll!

solpanel på tak
solpanel på tak
solpanel på tak

Smarta solcellspaket i Stockholm för villan

Aldrig har det varit enklare att ha kontroll över sin egen elproduktion och elförbrukning. Smarta solcellspaket i Stockholm gör det möjligt att följa din elproduktion och förbrukning varje dag året runt. Det går också att koppla ihop solceller med laddbox och ditt batteri för ett komplett system i hemmet. Genom det intelligenta energistyrsystemet Heartbeat gör du precis detta – kopplar samman dina energiprodukter för en mer klimatvänlig vardag samtidigt som du sänker dina elkostnader. Tänk dig ett system som lär sig ditt hushålls vanor och ser till att du använder din egenproducerade solel när den gör som störst ekonomisk nytta.

Vi hjälper dig att bygga och skapa solcellsstationer i Stockholm som passar din livsstil. Vi skräddarsyr en anläggning som passar dina behov och ditt taks förutsättningar.

solpanel på tak

Effektiva och snygga solpaneler för produktion av solel

Producera el med stil. Vi har solpaneler i Stockholm som är estetiskt tilltalande med en låg profil. Det innebär att vid montering på tak kommer det inte att ta allt fokus, utan blir ett mer diskret inslag. Utseendet på solceller är en avgörande faktor för många vilket vi tar hänsyn till.

Moderna solceller för tak i Stockholm kommer att fånga upp solens strålar och omvandla strålarnas energi till el på ett mycket effektivt sätt.

Vi på 1KOMMA5° kan erbjuda europeiska solcellspaneler med tysk kvalitet och design, med europeiska garantivillkor med 25% mindre koldioxidavtryck. Läs mer om våra europeiska solcellspaneler.

Solceller på hus
Solceller på hus

Varför välja 1KOMMA5° som solcellsföretag i Stockholm?

Vi är ett solcellsföretag i Stockholm som brinner för området. Intresset gör att vi löpande uppdaterar oss inom området och alltid vill leverera det bästa till varje kund. Från oss får du:

  • Personlig hjälp från kunniga solcellsexperter
  • Optimerade förutsättningar att producera solel och minska din helt kostnad
  • Kvalitetsprodukter som är framtagen för det nordiska klimatet
  • Moderna solcellsanläggningar med ett snyggt utseende och lång garantitid
  • Heartbeat – vårt intelligenta energistyrsystem

Det ska vara enkelt för dig som kund att ta steget till solceller i Stockholm. Vi finns här för att hjälpa dig hela vägen.

Behövs bygglov för att installera solceller i Stockholm?

För att installera solceller i Stockholm kan det krävas bygglov eller bygganmälan. Din kommun kan ge ett svar om vad som gäller för just din adress. Inställningen till solpaneler är mycket positiv vilket i många fall har skapat en enklare process. Om exempelvis takets utseende förändras mycket i ett område med detaljplan kan bygglov krävas.

Solen är en fantastisk resurs att ta tillvara på. Vi berättar gärna mer och hjälper dig att hitta den bästa lösningen med solceller i Stockholm. Det finns något för både stora och små fastigheter.

Från offert till installerad solpanel finns vi där för dig

När du bestämmer dig för att installera solceller så stöttar vi dig genom hela processen. Från det första kostnadsfria besöket, till solcellsinstallationen. Men vi finns också där för dig efteråt. När du väl har börjat producera din egen el finns vi fortfarande tillgängliga för att se till att allt fungerar som det ska.

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Stockholm

Nu är det enklare och lönsamt att investera i solenergi i Stockholm. Från och med 1 januari 2023 får du en ny nivå på skattereduktion för installation av solceller i Stockholm. Nu kan du dra av 20 procent av kostnaden för både installation och material direkt på slutfakturan. Detta är ett välkommet tillskott för de som vill installera solceller på sina bostäder och främjar en mer hållbar energiförsörjning.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE