fbpx ...

Solceller eller året-runt-lösning?

Vad roligt att du hittade hit! Välkommen till 1KOMMA5°

1KOMMA5° är sedan 2016 en av Sveriges mest anlitade leverantörer för energismarta villaägare. Förutom att vi hjälper dig från din första tanke på solceller tills det att du producerar egen grön el till ditt hushåll, ser vi även till att du kan använda, lagra och styra din solel på bästa sätt.

Bra både för din egen elekonomi och för miljön!

Solceller

Batteri

Laddbox

Energistyrning

Just nu får du installation av energistyrsystemet Heartbeat kostnadsfritt* när du beställer solceller med villabatteri. Värde 10 000 kr.
*Gäller till 31 oktober 2023.

VÅRT SMARTA STYRSYSTEM

Maximera ditt system med Heartbeat – hjärtat i ditt energismarta hem

Heartbeat optimerar din elanvändning, köper el från nätet och laddar ditt batteri när priset är som billigast - så att du kan använda din egna solel eller sälja ditt överskott när elen är som dyrast.

Med vårt unika energistyrsystem Heartbeat knyter du inte bara samman din solcellsanläggning, ditt batteri för ellagring och din laddbox för elbilen i ett enda intelligent system, den ser också till att skydda dig mot höga elpriser året om – även på vintern. Du kan spara många tusenlappar varje år!

Låt oss berätta hur du kan få en året-runt-lösning som automatiskt ser till att du alltid använder elen när den är som billigast.

VÅRT ERBJUDANDE

Kampanj på nya installationer!

Just nu ingår installation av vårt smarta energistyrsystem Heartbeat kostnadsfritt* när du köper solcellsanläggning med villabatteri.

Vi kommer gärna på ett förutsättningslöst besök och lämnar en skräddarsydd offert anpassat till dina önskemål och ditt hushålls förutsättningar. Fyll i din intresseanmälan nedan, så hör vi av oss!

*Gäller fram till 31 oktober 2023 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Fyll i formuläret så hör vi av oss!

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

Ring oss direkt på 08-22 88 90

Vad tycker våra kunder?

1KOMMA5° | SVERIGE
Org. nr. 559069-2900
Faktura: 1KOMMA5 grader AB, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

1KOMMA5° | SVERIGE