fbpx

Våra värdeord – Vilka är de?

Nära

Vi finns där våra kunder finns. Med stor respekt i varje möte och för det vi skapar tillsammans, är vi en trygg partner som håller våra kunder i handen hela vägen. Vi är lätta att nå, lätta att förstå och måna om personerna som bor och verkar under de tak vi installerar på. Med välvilja, närvaro och tillgänglighet, värnar vi om varje person, varje ort och varje tak – alltid nära.

Lysande

Vi strävar alltid efter att lysa med vår kompetens i varje kundmöte. Vi står aldrig still utan rör oss hela tiden framåt med nyfikenhet, öppenhet och med en fot i framtiden. Med ansvar och vetskap om att vi bidrar till något meningsfullt och hållbart, vaknar vi varje dag med motivationen och drivkraften att lysa upp Sverige – ett tak i taget.

Bestående

Vårt engagemang kommer från en genuin vilja att bidra till ett bättre samhälle och en ekonomiskt hållbar lösning för varje enskild kund. Vi arbetar kontinuerligt för att alla Sveriges villatak ska användas för att producera egen grön el till varje hushåll, för att skapa en hållbar energiproduktion som är både lönsam och miljösmart för dig som villaägare och för Sverige som land. Genom att producera och ta tillvara på förnybar energi genom kvalitativa och prisvärda lösningar blir du som villaägare en viktig del av det framtida energisystemet. Vi är måna om att lyssna på både kunder och medarbetare för att skapa ett bestående avtryck i Sveriges omställning till förnybar el.

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE