Energilösningar för energismartare hushåll

Med över 200 000 installerade anläggningar i 7 länder och 2 000 anställda experter revolutionerar solcellsleverantören 1KOMMA5° den internationella villamarknaden. Allt fler europeiska och svenska hushåll upptäcker fördelarna med att framtidssäkra sin elkonsumtion med oss. Tillsammans kan vi nå målet att begränsa den globala uppvärmningen till 1,5 grader!

energismart-hem

Den billigaste och mest förnybara elen över tid

För att varje hushåll enkelt ska kunna ställa om till en klimatneutral livsstil, erbjuder 1KOMMA5° en komplett lösning anpassad efter din specifika energiförbrukning. Med våra solpaneler, villabatterier, laddboxar och smarta energilösningar bidrar du till en positiv miljöpåverkan samtidigt som du drastiskt sänker dina elkostnader.

Du ska heller inte behöva oroa dig för någonting – vi tar hand om allt: rådgivning, installation av våra kunniga regionala montörer, tillgänglig kundservice och marknadsledande garantier.

Vår kund Magnus från Höllviken är mycket nöjd:
“Investeringen har verkligen visat sig vara ett lyckokast”. Läs fler kundrecensioner här

Vår vision: lev på sol och vind gratis - för evigt

Som kund hos 1KOMMA5° får du en enorm teknisk fördel: intelligent sammankoppling av alla energienheter med energistyrsystemet Heatbeat. Med Heartbeat kan solcellsanläggningen sammankopplas med ett batteri, en värmepump eller en laddbox, och optimeras tillsammans för bästa nytta. Framförallt ser Heartbeat till att du maximerar användningen av din egenproducerade solel– bra både för miljön och för plånboken.

1k5-showroom

Upp till 50% avdrag direkt på fakturan - bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, får du även 50% grönt avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

1KOMMA5° erbjuder dessutom marknadsledande 30 års produkt- och effektgaranti på våra egna solpaneler. Gör som fler än 100 000 kunder och starta din energismarta resa idag.

Är du redo att investera i Europas bästa solcellssytem?

Få ett specialanpassat erbjudande från 1KOMMA5° för just ditt hem!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad.
Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Vad säger våra kunder?

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet