fd. solensenergi i vellinge

Välkommen till 1KOMMA5° Syd!

heartbeat och app

Vi är en av Skånes första certifierade solelinstallatörer och arbetar för att möjliggöra ett CO2-neutralt genom att erbjuda framtidssäkrade solcellsanläggningar, villabatterier, laddboxar och smart energistyrning via Heartbeat >>

Genom innovativa lösningar inom solenergi, energieffektivisering samt ellagring minskar vi ditt hushålls koldioxidutsläpp för en mer hållbar framtid med målet att hålla den globala uppvärmningen under 1,5°.

1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

Skånes nöjdaste kunder

Vi tar ett helhetsgrepp om er solcellsinstallation med professionell rådgivning, hög service och bra priser för att ni ska känna er trygga i er investering. Vi håller vad vi lovar och är lyhörda. Kanske är det därför vi har Skånes nöjdaste solcellskunder - läs mer här.

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Från kundens perspektiv

Villaägaren Christer från Skanör om fördelarna med solenergi: “Vem tackar nej till gratis el?”

Med skenande elpriser och akuta klimatförändringar behöver vi snabbt ställa om och rusta alla Sveriges villor till att bli smarta klimatneutrala hem. För att anpassa oss och samtidigt bevara kostnadseffektiviteten har solenergi blivit nyckeln till ett grönt och klimatsmart Sverige. Christer Levau, villaägare från Skanör och kund till oss på 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi), delar sina framgångar med solenergi och nära noll elkostnader. Han berättar om vilka ekonomiska fördelar hans solsystem genererat och vad som är viktigt att tänka på när man väljer leverantör.

Christer

Minska eller eliminera dina elkostnader

Elbolag har tvingats anpassa sina energipriser till den europeiska elmarknadens prisutveckling. Med hjälp av en solcellsanläggning från 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi) kan du istället kontrollera och optimera din dagliga elförbrukning, vilket ger dig möjlighet att minska eller helt och hållet eliminera dina elkostnader. Christer är en av dem som emellanåt inte behöver nyttja extern energi alls och därför inte heller bekosta sin el överhuvudtaget.

Det bästa med solceller är att de hjälper till att sänka elkostnaderna. I dagens tider, när de flesta utgifter rusar iväg, är det skönt att åtminstone hålla elkostnaderna i schack. Det är en härlig känsla när man får elräkningen och den visar noll i förbrukning, säger Christer.
Christer
Från kundens perspektiv

Magnus satsar på solen i Höllviken: “Investeringen har verkligen visat sig vara ett lyckokast”

Som villaägare med installerad solcellsanläggning är du med och bidrar till en mer hållbar framtid. Magnus Löfgren från Höllviken är en av dem som själv valt att satsa på solceller och förnybar energi genom att bli kund hos oss. Förutom att han nu är med och främjar klimatet, gör han också stora kostnadsbesparingar eftersom elen är egenproducerad. I en intervju har han delat med sig av sina tankar kring solenergi och vilka aspekter som varit viktigast för honom under processen.

Magnus

Från tanke till tak: solceller får aldrig vara krångligt


Så, hur krångligt är det egentligen att ha solceller på taket? I själva verket är det inte komplicerat alls, eftersom systemet i stort sett sköter sig självt. Dessutom vägleder och besvarar vi alla dina funderingar vare sig du har frågor inför eller under installationsprocessen, något som var en stor anledning till att Magnus valde solceller från 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi).

Jag kan alltid räkna med att 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi) ställer upp om det skulle vara något. De finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar. Jag har till exempel funderat mycket på om jag skulle utveckla systemet med batterilagring och har då haft många och långa diskussioner där de tar sig tid och verkligen visar att de bryr sig när man behöver hjälp.
Magnus
Helsvart solcellspanel från 1KOMMA5°
1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

Effektiva och estetiska solpaneler

1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi) har under många år försett hus- och fastighetsägare över hela Sverige med högkvalitativa solceller och solpaneler.

Våra hållbara solcellspaneler i elegant helsvart design har en betydligt lägre påverkan på klimatet och är tillverkade med tysk design och kvalitet, med europeiska garantier.

Vi erbjuder generösa garantier, inklusive en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti. Inte nog med att produktionen av dessa paneler har ett lågt klimatavtryck och minskar koldioxidutsläppen, panelerna bibehåller även sin höga effektivitet och har genomgått noggranna kvalitetstester vid Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Kontakta oss för att få mer information och ta del av vår kostnadsfria konsultation.

Komplett energismart system med solpanel, villabatteri och energistyrning från 1KOMMA5°
1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

Anslut alla dina enheter till ett enda smart styrsystem - Hearbeat

Heartbeat kopplar samman din solcellsanläggning, ditt batteri för lagring av el, din laddbox till elbilen och din värmepump till ett enda smart och heltäckande system hemma.

Med Heartbeat ser 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi) till att ditt hem är optimalt energieffektivt och alltid med målsättningen att komma ner till 0 kr/kWh.

  • Sänk din elräkning till noll med våra energismarta lösningar.

  • Tänk aldrig mer på elräkningen!

Din elproduktion och din elförbrukning samordnas och de olika enheterna kommunicerar med varandra. Ett framtidssäkrat system som skyddar dig mot höga elpriser året om - även på vintern - och ger bäst avkastning för just ditt system.

1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få en kostnadsfri konsultation från en av våra solcellsexperter! Du kan även ringa till oss direkt på 040-654 06 80

1KOMMA5° komplett produktutbud
Produktutbud från 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

Komplett utbud för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Grönt avdrag

50% avdrag direkt på din faktura!

Idag finns möjlighet att utnyttja skattereduktion för Grön Teknik på 20% på socellsanläggningar och 50% på villabatterier. Framtiden för bidraget är dock oviss - framtidssäkra solcellsanläggningen och nyttja nyttja bidraget under året medan det finns kvar!

Energistyrsystemet Heartbeat
Heartbeat
Framtidssäkrad solcellslösning

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system

Vi hjälper dig att analysera ditt hushålls energiflöde och guidar dig i valen för att hitta den optimala lösningen för ditt hushåll. Prata med din solcellsexpert hos 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi) i Vellinge!

Kontakta oss gärna genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan eller maila oss på info.syd@1komma5.se, så hör vi av oss till dig.

Välkommen till #NewSolar!

INSTALLERA SOLCELLER

Så här går det till när du anlitar 1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

1.
Boka tid

Fyll i vårt intresseformulär eller ring oss direkt så bokar vi in ett möte. Vi kommer att lyssna på dina behov och svara på alla dina frågor.

2.
Träffa oss

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Installation

När allt är klart och du är nöjd med vår lösning, påbörjar vi installationen av dina solpaneler. Våra installatörer ser till att allt installeras korrekt och effektivt.

4.
Support & Garanti

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Ta reda på mer om solenergi, batteri med smart energistyrning

0
Fördelar

Därför 1KOMMA5° Syd är rätt för ditt energismarta hem

Hos oss får du ett komplett helhetssystem. Allt från 1K5° europeiska solpaneler, villabatteri, väggmonterad laddbox och 1KOMMA5° energistyrsystem Heartbeat.

Skräddarsytt helhetssystem för ditt hem.

Allt från en enda leverantör, inklusive underhåll och service.

Anställda på plats centralt i din region.

Heartbeat energistyrsystem

Lev klimatneutralt och njut av maximal självförsörjning

Säkert skydd mot stigande elpriser

Framtidssäkrat

En App för att styra hela ditt energisystem.