VÄLKOMMEN TILL 1KOMMA5°

Din granne har gjort det smarta valet att investera i solceller – gör det du med!

Boka möte med våra solcellsexperter

Vad roligt att du hittade hit! Välkommen till 1KOMMA5°!

Förutom att vi hjälper dig från din första tanke på solceller tills det att du producerar egen grön el till ditt hushåll, ser vi även till att du kan använda din solel på bästa sätt. Både för din egen elekonomi och för miljön. Energistyrsystemet Heartbeat knyter samman din solcellsanläggning, ditt batteri för ellagring och din laddbox för elbilen i ett enda intelligent system för optimal styrning av dina energiflöden i hemmet där allt styrs via en app. 

Vi kommer gärna på ett förutsättningslöst besök och lämnar en skräddarsydd offert anpassad till dina önskemål och ditt taks förutsättningar.

Fyll gärna i formuläret nedan så får du installationen av Heartbeat kostnadsfritt när du köper solceller och batteri. Värde 10 000 kr.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Komplett 1K5° solcellsanläggning
Modern House with solcellssystemet
som kund hos 1KOMMA5°

Du förtjänar den absolut bästa solcellsanläggningen för ditt hem

1KOMMA5° är sedan 2016 en av Sveriges mest anlitade leverantörer för energismarta villaägare. Förutom att vi hjälper dig från din första tanke på solceller tills det att du producerar egen grön el till ditt hushåll, ser vi även till att du kan använda din solel på bästa sätt. Både för din egen el-ekonomi och för miljön.

Som kund hos 1KOMMA5° kan du vara trygg med att du får den bästa batteri- och solcellsanläggningen med vår europeiska premiumpanel och vårt smarta energisystem. Med Heartbeat kan du maximera fördelarna för ditt energismarta hushåll och öka lönsamheten betydligt. Låt oss berätta hur!

Modern House with solcellssystemet
Nästa steg & hela vägen

Det ska vara lätt att göra rätt när du väljer solceller

När du bestämt dig att installera solceller från 1KOMMA5° så finns vi med dig hela vägen. Från det första kostnadsfria besöket, till installationen. Men även efter det.

När du är igång och producerar din egen solel finns vi fortfarande till hands och ser till att allt går som det ska.

Vad säger våra kunder?

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Kontakta oss

Boka möte med en expert

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi den så fort vi får möjlighet.

Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Familj får installation av solcellsanläggning