SOLCELLSKAMPANJ I DITT OMRÅDE

Lev på sol & vind gratis - För evigt med Heartbeat!

Just nu erbjuder vi dig och dina grannar kampanjpris på ett skräddarsytt solcells- och batteripaket från oss på 1KOMMA5°.

Vår vision är att du ska kunna leva på sol och vind gratis för evigt.

Med hjälp av Heartbeat och de tjänster som erbjuds i vår revolutionerande plattform framtidssäkras ditt energismarta hem så att du kan komma ner mot ett elpris på 0 kr per kWh.

Vi berättar gärna hur – hör av dig till oss direkt!

heartbeat och app
solceller till familj
Vårt erbjudande

Solceller till villaägare i ditt område

Att investera i solceller på ditt villatak är tryggt, hållbart och lönsamt. Du sänker dina elkostnader från dag ett och elen som hushållet inte förbrukar säljs automatiskt vidare.

Under kampanjperioden tar vi emot beställningar. Vi erbjuder kompletta solcellslösningar. Dessutom med generöst kampanjpris! 

Heartbeat App och batterilagring för solceller
BATTERI & LAGRING

Batteri för att lagra & sälja överskottsel

Genom att koppla ett batteri till din solcellsanläggning kan du använda en större del av den el dina solceller producerar i ditt eget hushåll.

Ett batteri gör att du kan lagra den överskottsel din solcellsanläggning producerar under dagen för användning på kvällen och natten när solen har gått ned. Det gör att du bättre kan matcha din produktion med din konsumtion och få mer egenanvändning ur dina solceller.

Heartbeat App

Heartbeat ingår – för ditt energismarta hem

Heartbeat kopplar samman din solcellsanläggning, ditt batteri för lagring av el, din laddbox till elbilen och din värmepump till ett enda smart och heltäckande system hemma. Din elproduktion och din elförbrukning samordnas och de olika enheterna kommunicerar med varandra på ett smart sätt. Resultatet blir en mer kostnadseffektiv och framför allt klimatvänlig vardag.

Först och främst optimerar Heartbeat användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta – bara det sparar flera tusen kronor per år.

Showroom 1KOMMA5°

Få ytterligare 50% i avdrag, bara så där!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox? 

Fyll i formuläret så berättar vi mer.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
ÅRET OM - ÄVEN PÅ VINTERN
LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

FÖR ALLA DINA ENHETER
SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox, och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

FRAMTIDSSÄKRAT
REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.

1KOMMA5° gör det enkelt för dig

Så funkar det med solceller från 1KOMMA5°

1.

Boka tid

Fyll i vårt intresseformulär eller ring oss direkt så bokar vi in ett möte. Vi kommer att lyssna på dina behov och svara på alla dina frågor.

2.

Träffa oss

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.

Installation

När allt är klart och du är nöjd med vår lösning, påbörjar vi installationen av dina solpaneler. Våra installatörer ser till att allt installeras korrekt och effektivt.

4.

Support & Garanti

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

SOLENERGI

Solceller för billigare el & energismartare hem

Producera din egen solel med toppmoderna solpaneler

Klimatneutralt hem

Heartbeat - Hjärtat i ditt energismarta hem

Heartbeat sänker dina elkostnader genom att koppla samman dina solceller, batteri, din laddbox och din värmepump i ett enda smartsystem.

Laddbox

Optimera och anslut din laddbox till heartbeat

Ladda med din egenproducerade solel

Dag och natt

Med batteri kan du använda din egen solel på natten

Använd din egenproducerade solenergi dygnet runt.

Vad säger våra kunder?

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet