VILLABATTERI & STYRSYSTEM FÖR SOLCELLER

Kom ned till O kr / kWh*

Vår vision är att alla våra kunder ska kunna leva på sol och vind gratis – För evigt.

Heartbeat är hjärtat i ditt energismarta hem. Med ett komplett solcellspaket och Heartbeat arbetar ditt energisystem i hemmet varje timme – hela dygnet – året runt. – och är inte beroende av att solen ska skina.

Energistyrsystemet Heartbeat och ditt villabatteri ser till att du kan använda, lagra, sälja och dela el när det finns behov och efterfrågan.

Vi framtidssäkrar ditt hem med Heartbeat så att du kommer ner till en elkostnad på 0 kr/kWh.

heartbeat och app
Svarta solcellspaneler och villabatteri på modernt hustak
Solcellspaneler för energismartare hushåll

Intelligent kontroll av din solcellsanläggning med Heartbeat och Enphase IQ Batteri.

Med en batteribank blir det möjligt att optimera din energiförbrukning. Som en unik möjlighet erbjuder vi på 1KOMMA5° en automatisk, intelligent energihanteringslösning som heter Heartbeat .

Enphase är en av få villabatterier som kan prata med Heartbeat. Med denna kombination kan du se fram emot ännu större besparingar i ditt hushåll.

Enphase villabatteri med Heartbeat energistyrsystem
BATTERIBANK FRÅN ENPHASE

Slitstark batteribank för solceller med intelligent energihantering.

Hela 15 års produktgaranti, integrerade microinverters och kompatibel med Heartbeat.

Den välkända amerikanska växelriktartillverkaren Enphase har nu kommit in på marknaden med sin alldeles egna innovativa villabatterier för solsystem.

Som alltid har Enphase skapat en hållbar lösning som gör att de kan erbjuda hela 15 års produktgaranti på sitt batteri – en ovanligt hög garanti på marknaden för en batteribank.

Batteriet är tillverkat med fokus på framtidssäkring, så du är redo för intelligent energioptimering, bl.a. med vårt energistyrsystem Heartbeat.

heartbeat energistyrsystem app mockup
VÅRT SMARTA ENERGISTYRSYSTEM

Maximera din avkastning med Heartbeat och nå O kr/kWh.

Det smarta energistyrsystemet Heartbeat ger dig maximal nytta av ditt energisystem hemma. Heartbeat manövrerar dina solceller, ditt batteri och din laddbox, och optimerar systemet mot marknadens spotpris och väderprognos för ditt område.

Med Heartbeat arbetar ditt energisystem året runt, på dygnets alla timmar - och är inte beroende av att solen ska skina.

Sänk din elräkning till noll med våra energismarta lösningar -Tänk aldrig mer på elräkningen!

Genom att installera Heartbeat i samband med din solcells- och energilagringsanläggning får du tillgång till en energiplattform där du kontinuerligt har möjlighet att ta del av uppdateringar och nya tjänster, och enkelt följa alla komponenter i en och samma app.

Enphase IQ villabatteri
SPECIFIKATIONER

Enphase IQ Batteri 3T

  • Kapacitet: 3,5 kWh – 42 kWh

  • 15 års produktgaranti

  • Effekt: 1,3 kWh – 15,4 kWh

  • 4 integrerade microinverters/enhet

  • Heartbeat kompatibel

FÖRDELAR MED VILLABATTERI

Varför ska jag ha en batteribank för solceller?

En solcellsanläggning genererar el när solen är uppe. Det är också vanligtvis där de flesta är på jobbet. Det gör att det finns en hel del överproduktion som oftast säljs direkt till spotpris.

Men om du inte är en lycklig ägare av en batteribank, då kan du spara din överproduktion från dagtid, så att du kan använda den på kvälls- och morgontimmarna, då elförbrukningen är högst i de flesta svenska hushåll. Det ger dig maximal användning av förnybar el, en högre grad av självförsörjning och möjlighet att få ut mer av din egen solenergi.

1.
Använd din egenproducerade el när solen gått ner

Lagra dagens överproduktion för användning under kvälls- och morgontimmarna, när elförbrukningen är som högst i de flesta svenska hushåll. Det ger dig optimal användning av förnybar el, ökad självförsörjning och möjlighet att maximera nyttan av din egna solenergi.

2.
Grönt bolån och skatteavdrag

Genom att investera i solcellsbatterier kan privatpersoner dra nytta av ett grönt skatteavdrag som täcker 50% av arbets- och materialkostnaderna för installationen.

Dessutom kan du förbättra din energiklassning genom att integrera ett batteri, vilket ökar dina chanser att kvalificera dig för ett grönt bolån med ränterabatt.

Heartbeat dynamic pulse
Mer förnybar energi

Heartbeat

Med Heartbeat optimeras energiflödet i ditt hem och möjliggör en kostnadseffektiv elanvändning där du tar din elkostnad ner mot 0 kr/kWh.

Heartbeat ökar användningen av din egenproducerade solel samtidigt som andelen förnybar energi ökar i hemmet.

Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
GARANTIER & SMARTA FUNKTIONER

Långsiktig lösning för dina solceller

Med en 15-årig produktgaranti finns det många anledningar att välja Enphase IQ-batteri. Det är helt enkelt en unik produkt och ger en trygg och framtidssäkrad lösning.

1KOMMA5° appen låter dig följa den ständiga produktionen av din solcellsanläggning. Det är även möjligt att styra för att optimera din konsumtion av solenergi och förnybar el.

Heartbeat hjälper dig att styra detta 100% automatiskt.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1KOMMA5° energismart hem
Produkter

Komplett utbud för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel