fbpx

 En framtid utan fossila bränslen

1KOMMA5° levererar smarta energilösningar till Sveriges villa- och fastighetsägare med målet att nå en klimatneutral villamarknad 2030.

Precis som vi gjort sedan 2016, arbetar 1KOMMA5° mot att möjliggöra ett CO2-neutralt liv för dig genom att erbjuda framtidssäkrade solcellsanläggningar, laddboxar och batterier för ellagring i ditt hushåll.

Varje dag, tak för tak, från första tanken på solceller tills du kan börja producera egen grön el till hushållet, hjälper vi Sveriges villaägare att bli egenproducenter med intelligent styrning av både sin egen konsumtion och produktion och därmed bidra till ett mer hållbart samhälle.

Solpanel

Vi är din självklara installationspartner av solcellsanläggning, med erfarenhet av över 5000 installerade solcellsanläggningar i Sverige. Med grönt avdrag och gröna finansieringslösningar, hjälper vi dig som kund genom hela processen.

Att installera solceller och andra energismarta lösningar är inte bara ett smart val för din elekonomi, det är också ett livsstilsval. Vårt mål är att alla ska producera egen grön el med hjälp av solenergi. Vi tar Sverige närmare omställningen till 100% förnybar energi. Som enskild villaägare kan du bidra till en förbättrad miljö genom att investera i solceller, samtidigt som du får en ekonomiskt gynnsam lösning. Ta det naturliga steget och satsa på solenergi – snart kommer dina grannar att följa efter!

På vår hemsida kan du enkelt och snabbt du ta reda på hur mycket el just ditt tak kan producera: 1komma5.se/elproduktion

Ända sedan vi startade kan vi stoltsera med att ha en mycket god kundnöjdhet. Läs gärna våra recensioner på Reco om ni vill ta reda på vad våra befintliga kunder säger om oss: reco.se/1komma5sverige

Fossilfritt Sverige

Våra solceller är skräddarsytt framtagna för att upfylla de högsta kraven på kvalitet och hållbarhet. Val av solenergileverantör behöver kännas tryggt, därför tar vi hand om hela processen för att se till att du blir nöjd och att vi uppfyller dina önskemål. För att arbeta i enlighet med vår övertygelse är vi medlemmar i ”Fossilfritt Sverige”. Det är ett initiativ som startats av den svenska regeringen för att ge svenska aktörer möjlighet att visa upp hur de bidrar till klimatarbetet. Det handlar om företag, kommuner, föreningar och andra aktörer som både kan och vill bidra till att utsläppen av växthusgaser minskar.

Målet för initiativet Fossilfritt Sverige är att Sverige ska bli ett av världens första fossilfria välfärdsländer. Det är både rätt mot kommande generationer och ekonomiskt smart. Men för att nå dit måste samhällets alla aktörer vara med och arbeta aktivt mot målet.

Fossilfritt Sverige är öppet för alla aktörer som ställer upp på den deklaration som tagits fram för initiativet. Deklarationen klargör att aktörer som deltar i initiativet delar uppfattningen om att världen måste bli fossilfri och att Sverige ska gå före i detta arbete. Deklarationen klargör också att aktörer som deltar ska kunna visa upp konkreta åtgärder för minskade utsläpp.

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE