VÄLKOMMEN TILL 1KOMMA5°

Våra värdeord

Nära

Vi finns där våra kunder finns. Med stor respekt i varje möte och för det vi skapar tillsammans, är vi en trygg partner som håller våra kunder i handen hela vägen. Vi är lätta att nå, lätta att förstå och måna om personerna som bor och verkar under de tak vi installerar på. Med välvilja, närvaro och tillgänglighet, värnar vi om varje person, varje ort och varje tak – alltid nära.


Lysande

Vi strävar alltid efter att lysa med vår kompetens i varje kundmöte. Vi står aldrig still utan rör oss hela tiden framåt med nyfikenhet, öppenhet och med en fot i framtiden. Med ansvar och vetskap om att vi bidrar till något meningsfullt och hållbart, vaknar vi varje dag med motivationen och drivkraften att lysa upp Sverige – ett tak i taget.


Bestående

Vårt engagemang kommer från en genuin vilja att bidra till ett bättre samhälle och en ekonomiskt hållbar lösning för varje enskild kund. Vi arbetar kontinuerligt för att alla Sveriges villatak ska användas för att producera egen grön el till varje hushåll, för att skapa en hållbar energiproduktion som är både lönsam och miljösmart för dig som villaägare och för Sverige som land. Genom att producera och ta tillvara på förnybar energi genom kvalitativa och prisvärda lösningar blir du som villaägare en viktig del av det framtida energisystemet. Vi är måna om att lyssna på både kunder och medarbetare för att skapa ett bestående avtryck i Sveriges omställning till förnybar el.


Två kollegor från 1KOMMA5
som kund hos 1KOMMA5°

Du förtjänar den absolut bästa solcellsanläggningen för ditt hem

1KOMMA5° är sedan 2016 en av Sveriges mest anlitade leverantörer för energismarta villaägare. Förutom att vi hjälper dig från din första tanke på solceller tills det att du producerar egen grön el till ditt hushåll, ser vi även till att du kan använda din solel på bästa sätt. Både för din egen el-ekonomi och för miljön.

Som kund hos 1KOMMA5° kan du vara trygg med att du får den bästa batteri- och solcellsanläggningen med vår europeiska premiumpanel och vårt smarta energisystem. Med Heartbeat kan du maximera fördelarna för ditt energismarta hushåll och öka lönsamheten betydligt. Låt oss berätta hur!

Vad säger våra kunder?

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet

Energistyrsystemet Heartbeat har inte haft, eller har inte, stöd för frekvensbalansering. Heartbeat skickar dig heller inte till månen, men förbereder dig för framtiden #NewEnergy