Heja Hammarby Handboll!

Samarbete med Hammarby Handboll

1KOMMA5° och Hammarby Handboll är stolta samarbetspartners. Samarbetet gör gott för dig, miljön och klubben. Bli din egen producent av grön el genom att investera i solceller, samtidigt som Hammarby Handboll får tillskott som går direkt till föreningen och ungdomsverksamheten.

Vårt samarbete med Hammarby Handboll innebär att man som medlem och supporter till klubben kan köpa solceller till sitt hushåll samtidigt som en del av pengarna går till klubben och dess ungdomsverksamhet. Inte nog med att det gynnar klubbens verksamhet, det är också både klimatsmart och ekonomiskt hållbart.

För varje solcellsanläggning som säljs via medlemmarna i Hammarby Handboll, går en betydlig peng till föreningen och ungdomsverksamheten.

1KOMMA5° i samarbete med hammarby handboll
Stolt sponsor

Hammarby Handboll X 1KOMMA5°

1KOMMA5° hjälper dig som är intresserad av att investera i solceller att ta fram en kostnadsfri och skräddarsydd offert enligt dina önskemål och ditt taks förutsättningar. Vi hjälper dig att få svar på alla frågor som kan uppstå och om du väljer att gå vidare finns vi med dig hela vägen fram till att du producerar egen grön solel till ditt hushåll. 

Anmäl ditt intresse i formuläret nedan så kontaktar vi dig för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte. Se till att ange ”Hammarby Handboll” i din första kontakt med oss. 

Du får gärna skicka vidare informationen om vårt samarbete till familj och vänner som du tror kan vara intresserade av att investera i solceller och samtidigt stödja Hammarby Handboll. Ju fler som är med, desto större stöd till Hammarby Handboll! Glöm inte att påminna om att även de ska uppge ”Hammarby Handboll” i kontakten med oss. 


Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Komplett solcellsanläggning illustration
Darstellung Flex Bonus durch Energy Trader
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat gör det möjligt och låter dig flytta din elförbrukning till de tidsfönster när elen är som billigast från elnätet och solen är tillgänglig, eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest. För att avlasta elnätet kan det uppstå negativa elpriser, som du kan dra nytta av genom Heartbeat.

0 kr /kWh ÅRET OM - ÄVEN PÅ VINTERN
LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden

FÖR ALLA DINA ENHETER
SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox, och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

FRAMTIDSSÄKRAT
REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.