VÄLKOMMEN TILL 1KOMMA5°

Hur kan du som villaägare ta klimatsmarta beslut?

Varmt tack för att du lyssnade på vårt webbinarium tillsammans med Resurs Bank och tog 15 minuter av din tid för lyssna på 1KOMMA5°s VD Gunnar Jönsson samt Resurs Banks Hållbarhetsansvarige Henrik Linder när de berättade om energismarta och hållbara lösningar för både ditt hem och din hushållsekonomi.

1KOMMA5°s vision är att du ska kunna leva på sol och vind gratis för evigt och kan med hjälp av energistyrsystemet Heartbeat ta din elkostnad ner till 0 kr/kWh. Resurs Bank vill göra det enklare för dig att ta klimatsmarta beslut genom att erbjuda en attraktiv ränterabatt med gröna lån.

Vi kontaktar dig gärna för att prata vidare om hur du kan ställa om till ett energismart hushåll. Fyll i dina uppgifter nedan, så hör vi av oss.

heartbeat och app
Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1KOMMA5° komplett produktutbud
Svarta solcellspaneler på modernt hustak
VÅRT ERBJUDANDE

Kampanjpris & Heartbeat på köpet

Att installera solceller kräver hög kunskap, anpassning och precision. När du planerar att installera solpaneler finns vi vid din sida genom hela processen.

Du får en skräddarsydd offert baserad på ditt taks förutsättningar och vilka önskemål du har.

Vi kommer även att komma ut till dig för ett kostnadsfritt besök för att hjälpa dig att välja solcellsanläggning utefter vad som passar just ditt tak. Vi planerar sedan in ett datum för installation, som tar cirka 1–4 dagar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Svarta solcellspaneler på modernt hustak
VÅRT SMARTA ENERGISTYRSYSTEM

Maximera din avkastning med Heartbeat och nå O kr/kWh.

Det smarta energistyrsystemet Heartbeat ger dig maximal nytta av ditt energisystem hemma. Heartbeat manövrerar dina solceller, ditt batteri och din laddbox, och optimerar systemet mot marknadens spotpris och väderprognos för ditt område.

Med Heartbeat arbetar ditt energisystem året runt, på dygnets alla timmar - och är inte beroende av att solen ska skina.

- Sänk din elräkning till noll med våra energismarta lösningar.

- Tänk aldrig mer på elräkningen!

Genom att installera Heartbeat i samband med din solcells- och energilagringsanläggning får du tillgång till en energiplattform där du kontinuerligt har möjlighet att ta del av uppdateringar och nya tjänster, och enkelt följa alla komponenter i en och samma app.

Helsvart solcellspanel från 1KOMMA5°
TYSK DESIGN & KVALITET

Solcellspaneler med högsta effektivitet & hållbarhet

1KOMMA5° har i många år levererat solceller och solpaneler till hus- och fastighetsägare över hela Sverige.

Våra hållbara solcellspaneler i snygg helsvart design, avger betydligt lägre klimatavtryck och är tillverkad med tysk design och kvalitet med europeiska garantivillkor. Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti.

Inte nog med att produktionsprocessen av denna panel innebär betydligt lägre klimatavtryck och mindre koldioxidiutsläpp, panelen håller också högsta effektivitet och är 100% kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Komplett energismart system med solpanel, villabatteri och energistyrning från 1KOMMA5°
SMART STYRSYSTEM

Anslut alla dina enheter till ett enda smart styrsystem - Hearbeat

Heartbeat kopplar samman din solcellsanläggning, ditt batteri för lagring av el, din laddbox till elbilen och din värmepump till ett enda smart och heltäckande system hemma.

Med Heartbeat ser vi till att ditt hem är optimalt energieffektivt och alltid med målsättningen för en prislapp på 0 kr per kWh.

  • Sänk din elräkning till noll med våra energismarta lösningar.

  • Tänk aldrig mer på elräkningen!

Din elproduktion och din elförbrukning samordnas och de olika enheterna kommunicerar med varandra. Ett framtidssäkrat system som skyddar dig mot höga elpriser året om - även på vintern - och ger bäst avkastning för just ditt system.

Grönt avdrag

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Från den 1 januari 2023 ökar skattereduktionen för solcellinstallationer. Det är en fördelaktig nyhet för dig som planerar att sätta upp solceller.

Nu kan du alltså få 20% avdrag på både installations- och materialkostnader, vilket främjar hållbar energiförsörjning.

INSTALLERA SOLCELLER

Så här går det till när du beställer solceller från 1KOMMA5°

1.
Boka tid

Fyll i vårt intresseformulär eller ring oss direkt så bokar vi in ett möte. Vi kommer att lyssna på dina behov och svara på alla dina frågor.

2.
Träffa oss

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Installation

När allt är klart och du är nöjd med vår lösning, påbörjar vi installationen av dina solpaneler. Våra installatörer ser till att allt installeras korrekt och effektivt.

4.
Support & Garanti

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Produkter

Komplett utbud för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet