1KOMMA5°

Vi hjälper dig producera egen grön sol-el

Skriv in ditt postnummer nedan och få reda på hur mycket grön el just ditt tak kan producera samt dina besparingsmöjligheter"

Energymanager Heartbeat App on an iPad

Cellsolar blir 1Komma5° Sverige

Välkommen till 1KOMMA5° Sverige! Vi är glada att meddela att Cellsolar nu är en del av 1KOMMA5° och vi fortsätter att erbjuda smarta energilösningar till Sveriges villa- och fastighetsägare. Vårt mål är att nå en klimatneutral villamarknad år 2030. Sedan 2016 har vi på 1KOMMA5° arbetat för att möjliggöra ett CO2-neutralt liv för dig genom att erbjuda framtidssäkrade solcellsanläggningar, laddboxar och batterier för ellagring i ditt hushåll. 

Vår strävan är att hjälpa varje husägare till att bli en egen producent av grön el genom intelligent styrning av både konsumtion och produktion. På så sätt kan vi tillsammans bidra till ett mer hållbart samhälle, tak för tak. Vi erbjuder kostnadsfria hembesök för att hjälpa dig på vägen mot en grönare framtid. Från den första tanken på solceller till att ditt hushåll genererar egen grön el, finns vi vid din sida och stöttar dig genom hela processen.

Solpanel
Grön sol-el

Se dina besparingsmöjligheter med solceller och villabatteri

Räkna på din besparingsmöjlighet med vår solcellskalkyl, jämför också vad skillnanden mellan OldSolar och NewSolar.

Solpanel
Solpanel

Effektiva och estetiska solpaneler

Våra senaste solpaneler är kraftfullare än någonsin. Få en så hög avkastning av din investering som möjligt och producera el i generationer framöver. Kontakta oss för att höra mer och få ett kostnadsfritt förslag.

Solpanel

Solceller som räknar med skugga och moln

Våra solpaneler är uppkopplade till ett optimerat system, vilket innebär att en elektronisk komponent kallad optimerare har fästs på solpanelerna för att du ska kunna producera så mycket el som möjligt, även när solen går i moln..

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
1KOMMA5° gör det enkelt för dig

Så funkar det med solceller från 1KOMMA5°

1.
Boka tid

Fyll i vårt intresseformulär eller ring oss direkt så bokar vi in ett möte. Vi kommer att lyssna på dina behov och svara på alla dina frågor.

2.
Träffa oss

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Installation

När allt är klart och du är nöjd med vår lösning, påbörjar vi installationen av dina solpaneler. Våra installatörer ser till att allt installeras korrekt och effektivt.

4.
Support & Garanti

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Illustration Hus solceller och batteri
Produktutbud

Komplett utbud för ditt energismarta hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel