1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Oskarshamn

Välkommen till 1KOMMA5°!

Vi installerar solceller i Oskarshamn och hjälper dig hela vägen från första mötet till att du producerar egen grön solel.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Skriv in din adress här och se hur du kan skydda dig mot höga elpriser – även på vintern!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Medelålderspar inspekterar solcellsinstallation på taket tillsammans med besiktningsman
Kompletta solcellslösningar

Installera solceller i Oskarshamn

Är du intresserad av att köpa och installera solceller i Oskarshamn? Vi på 1KOMMA5° hjälper dig genom hela processen.

Allt börjar med antingen ett bekvämt hembesök eller ett telefonsamtal för att vi ska få en tydlig uppfattning om din fastighet och dina önskemål.

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd lösning som passar din villa perfekt, baserat på dina unika behov och förutsättningar. När du väljer att installera vårt solcellspaket tar vi hand om hela installationsprocessen åt dig.

Vi är medvetna om att solljusets effekt varierar över landet, men du kan lita på oss när det gäller att välja den bästa typen av solcellsanläggning för dina behov som villaägare i Oskarshamn.

Efter installationens slutförande, följer vi noggrant upp för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar optimalt.

Vi är här för att stödja dig från den allra första idén om solceller tills du producerar din egen miljövänliga el för ditt hem i Oskarshamn.

Få en kostnadsfri offert
Garageuppfart med bil och villabostad med svarta solcellspaneler från 1KOMMA5° på taket
Effektiva och estetiska solpaneler

Solceller med marknadens längsta garantitider

Våra eleganta svarta solpaneler är noggrant utformade för att smälta diskret in på ditt tak. Genom att anpassa installationen av solcellspanelerna till varje unik villa i Oskarshamn och dess omgivningar, säkerställer vi att du får en stilren och högeffektiv solcellsanläggning.

Vi står bakom våra produkter med generösa garantier, inklusive en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti. Inte bara innebär tillverkningsprocessen av dessa paneler 21% lägre klimatpåverkan och minskade koldioxidutsläpp, utan panelerna bibehåller också sin höga effektivitet över tid.

Dessutom är varje panel 100% kvalitetstestad av Europas främsta solforskningsinstitut, som är ledande inom vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Varför ska du välja 1KOMMA5° som solcellsföretag i Oskarshamn?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi är ständigt närvarande i ditt lokalområde och använder modern teknik som är framtidssäkrad för att ge dig de bästa lösningarna.

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi inleder med en personlig träff för att skapa en ömsesidig förståelse och lära känna varandra. Detta är vår möjlighet att få insikt i dina specifika behov. Vi skräddarsyr sedan en solcellsanläggning som är exakt anpassad för ditt hem och din unika energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi är din långsiktiga partner när det gäller din solcellsanläggning. Vår support är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den assistans du behöver under hela anläggningens livslängd.

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Oskarshamn

Från och med 1 Januari 2023 kan du dra av 20 procent av kostnaden för installationen av dina solceller i Oskarshamn och 50% på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox.

Den nya skattereduktionen gäller både för installation och material.

Till skillnad från tidigare bidrag för solceller görs avdraget direkt på slutfakturan och du behöver inte tveka på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte. Nu behöver du inte som tidigare vänta i upp till ett år för att få reda på om du får bidraget eller inte.

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Oskarshamn

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Modern villa i solnedgång med solceller på hustaket i Oskarshamn
MAXIMERA DIN PRODUKTION

Optimerad produktion av solel i Oskarshamn

Vi använder solpaneler som är kopplade till en optimerare, en elektrisk komponent, vilket gör din anläggning mindre känslig för skuggor.

På så sätt kan du fortsätta producera el även när vissa delar av ditt tak inte får direkt solljus. Våra solcellspaneler har en minimalistisk tysk design med låg profil som gör att de smälter in med taket.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.