1KOMMA5°

Solceller i Helsingborg: energismarta lösningar

Välkommen till 1KOMMA5°!

I Helsingborg finns det goda möjligheter att snabbt nå lönsamhet med en solcellsanläggning. För många hushåll innebär en installation av solceller en halvering av energikostnaderna. Förutom att vara ekonomiskt fördelaktigt är solceller i Helsingborg också ett utmärkt val för dig som strävar efter att minska din miljöpåverkan.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Solcellsanläggning på villa i Helsingborg
Kompletta solcellslösningar

Vi installerar dina solceller i Helsingborg

1KOMMA5° hjälper dig som bor i Helsingborg hitta en optimal lösning för din solcellsanläggning. Den som installerar solpaneler i Helsingborg från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr/kWh.

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är de tillverkade av europeisk kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Vi är här för att stödja dig från den allra första idén om solceller tills du producerar din egen miljövänliga el för ditt hem i Helsingborg

Få en kostnadsfri offert

Det ska vara lätt att göra rätt

När du bestämt dig för att installera solceller i Helsingborg så är vi med dig hela vägen. Ända från det första kostnadsfria besöket, till installationen. Dessutom finns vi vid din sida långt efter att du börjat producera din egna el, för att se till så allt går som det ska. Vi installerar solceller i hushåll över hela Skåne, förutom i Helsingborg finns vi även Malmö, Lund, Kristanstad och allt däremellan, vilket betyder att vi alltid kommer att vara nära. Vi ser till att du alltid tar del av en kostnadseffektiv elproduktion med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma. 

Optimerad produktion av solkraft i Helsingborg

Solpanelerna vi använder kan anslutas till en optimerare, en elektrisk komponent, vilket gör din anläggning mindre skuggkänslig. Med hjälp av denna elektriska komponent kan du producera solel även när delar av ditt tak inte får sol. Vi strävar efter att säkerställa att du får maximal solelproduktion, oavsett var i landet du befinner dig. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Stilrena & effektiva solpaneler för produktion av solel

Våra eleganta svarta solpaneler är noggrant utformade för att smälta diskret in på ditt tak. Genom att anpassa installationen av solcellspanelerna till varje unik villa i Helsingborg och dess omgivningar, säkerställer vi att du får en stilren och högeffektiv solcellsanläggning.

Vi står bakom våra produkter med generösa garantier, inklusive en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti. Inte bara innebär tillverkningsprocessen av dessa paneler 21% lägre klimatpåverkan och minskade koldioxidutsläpp, utan panelerna bibehåller också sin höga effektivitet över tid.

Dessutom är varje panel 100% kvalitetstestad av Europas främsta solforskningsinstitut, som är ledande inom vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Heartbeat energistyrning för solceller med tillhörande produkter
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Helsingborg?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi är ständigt närvarande i ditt närområde och använder modern teknik som är framtidssäkrad för att ge dig de bästa lösningarna.

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi inleder med en personlig träff för att skapa en ömsesidig förståelse och lära känna varandra. Detta är vår möjlighet att få insikt i dina specifika behov. Vi skräddarsyr sedan en solcellsanläggning som är exakt anpassad för ditt hem och din unika energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi är din långsiktiga partner när det gäller din solcellsanläggning. Vår support är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den assistans du behöver under hela anläggningens livslängd.

Grönt bidrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Helsingborg

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

solceller på villatak i Helsingborg
MAXIMERA DIN PRODUKTION

Därför ska du installera solceller i Helsingborg

Allt fler hushåll i Helsingborg väljer att installera solceller. Med våra solceller kan du dra nytta av en anläggning med hög kvalitet och lång livslängd. 

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska miljöpåverkan och skapa en bättre framtid. Och så till det bästa – med det gröna skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Helsingborg

Fler frågor? Vi hjälper dig!

heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.