1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Malmö

Välkommen till 1KOMMA5°!

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

I Malmö finns det goda möjligheter att snabbt nå lönsamhet med en solcellsanläggning. För många hushåll innebär en installation av solceller en halvering av energikostnaderna. Förutom att vara ekonomiskt fördelaktigt är solceller i Malmö också ett utmärkt val för dig som strävar efter att minska din miljöpåverkan.

1KOMMA5°

Skånes nöjdaste kunder

Vi tar ett helhetsgrepp om er solcellsinstallation med professionell rådgivning, hög service och bra priser för att ni ska känna er trygga i er investering. Vi håller vad vi lovar och är lyhörda. Kanske är det därför vi har Skånes nöjdaste solcellskunder - läs mer här.

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Framsida av garageuppfart på villa med helsvarta solcellspaneler på taket i Malmö
Solceller med smart energistyrning

Vi installerar dina solceller i Malmö

1KOMMA5° hjälper dig som bor i Malmö hitta en optimal lösning för din solcellsanläggning. Den som installerar solceller från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr/kWh. 

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är de tillverkade av europeisk kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Boka kostnadsfritt hembesök

Det ska vara lätt att göra rätt

När du bestämt dig för att installera solceller i Malmö så finns vi med dig hela vägen. Från det första kostnadsfria besöket, till installationen. Men även efter det, förutom i Malmö installerar vi även solceller i hushåll över hela Skåne, allt från Helsingborg, Lund, Kristanstad och allt däremellan, vilket betyder att vi alltid kommer att vara nära. När du är igång och producerar din egen solel finns vi alltid där och ser till att allt går som det ska. Vi ser till att du alltid tar del av en kostnadseffektiv elproduktion med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma. 

Solceller med Heartbeat installerat på modernt villatak
Malmö

Optimerad produktion av solkraft i Malmö

Vi finns där för dig från första tanken på att köpa solceller i Malmö till efter installationen om du behöver oss.

Våra solceller kan anslutas till en optimerare – en elektrisk komponent, som gör din anläggning mindre skuggkänslig. På så sätt kan du producera solel även när delar av ditt tak inte får sol. Vi strävar efter att säkerställa att du får maximal solelproduktion, oavsett var i landet du bor. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

ung flicka vidrör en solcellspanel från 1KOMMA5° på hustak i solnedgången
Experter inom solceller & smart styrsystem

Enkelt & tryggt när du installerar solceller i Malmö

När du bestämt dig för att installera solceller i Malmö finns vi med dig hela vägen.

Från det första kostnadsfria besöket, till efter installationen.

När du väl är igång med att producera din egen el finns vi alltid tillgängliga för att svara på frågor och se till att allt fungerar felfritt.

Heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

Från kundens perspektiv

Magnus satsar på solen i Höllviken: “Investeringen har verkligen visat sig vara ett lyckokast”

Som villaägare med installerad solcellsanläggning är du med och bidrar till en mer hållbar framtid. Magnus Löfgren från Höllviken är en av dem som själv valt att satsa på solceller och förnybar energi genom att bli kund hos oss. Förutom att han nu är med och främjar klimatet, gör han också stora kostnadsbesparingar eftersom elen är egenproducerad. I en intervju har han delat med sig av sina tankar kring solenergi och vilka aspekter som varit viktigast för honom under processen.

Magnus

Från tanke till tak: solceller får aldrig vara krångligt


Så, hur krångligt är det egentligen att ha solceller på taket? I själva verket är det inte komplicerat alls, eftersom systemet i stort sett sköter sig självt. Dessutom vägleder och besvarar vi alla dina funderingar vare sig du har frågor inför eller under installationsprocessen, något som var en stor anledning till att Magnus valde solceller från 1KOMMA5°.

Jag kan alltid räkna med att 1KOMMA5° ställer upp om det skulle vara något. De finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar. Jag har till exempel funderat mycket på om jag skulle utveckla systemet med batterilagring och har då haft många och långa diskussioner där de tar sig tid och verkligen visar att de bryr sig när man behöver hjälp.
Magnus
Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller & energismarta lösningar i Malmö

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Till skillnad från det tidigare bidraget för solceller görs det nya avdraget direkt på slutfakturan och du behöver inte vänta i upp till ett år för att få reda på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte.

Gör en framtidssäker investering på din fastighet i Malmö och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll.

Du kan även ringa till oss direkt på: 040-654 06 80

1komma5 illustration new solar
Energistyrsystemet Heartbeat i dess förpackning
Heartbeat
Framtidssäkrad solcellslösning

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system - Med energistyrsystemet Heartbeat.

Skåne och solceller

Läs mer om installation av solceller i Malmö

svarta solcellspaneler installerade på villatak i Malmö
Malmö är idealiskt för solceller

Därför ska du installera solceller i Malmö

Att installera solceller på sitt villatak blir allt vanligare i Malmö. Genom att utrusta ditt hem med moderna solpaneler och en högkvalitativ solcellsanläggning kan du omedelbart påbörja nedskärningen av dina energikostnader.

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska miljöpåverkan och skapa en bättre framtid. Och så till det bästa – med det gröna skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

Ta steget mot en mer hållbar och ekonomisk framtid med #NewEnergy!

Solcellspaket med Heartbeat energistyrning
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.