1KOMMA5°

Solceller i Stockholms län: energismarta lösningar i Stockholms län

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Stockholms län är inte bara fördelaktigt ur ett miljöperspektiv – det är också en ekonomiskt lönsam investering. Med solceller på taket får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel och du kan göra stora besparingar över tid. Vi hjälper dig som bor i Stockholm att installera solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Läs mer om installation av solceller i din stad

Var i Stockholm bor du?

Två män bär ut svart solcellspanel från 1KOMMA5° till villahus i Stockholm
Kompletta solcellslösningar

Vi installerar dina solceller i Stockholms län

Idag finns det en mängd solceller att välja mellan för dig som bor i Stockholm. Men vilka funktioner är viktiga att leta efter i en solcellsanläggning? Och vilka solceller i Stockholms län är bäst? Vi gör ditt val enkelt genom att erbjuda ett alternativ som har allt du behöver. 

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är de tillverkade av europeisk kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Få en kostnadsfri offert
svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Effektiva och snygga solpaneler för produktion av solel

Producera el med stil. Vi har solpaneler i Stockholm som är estetiskt tilltalande med en låg profil. Det innebär att vid montering på tak kommer det inte att ta allt fokus, utan blir ett mer diskret inslag. Utseendet på solceller är en avgörande faktor för många vilket vi tar hänsyn till.

Moderna solceller för tak i Stockholm kommer att fånga upp solens strålar och omvandla strålarnas energi till el på ett mycket effektivt sätt.

Vi på 1KOMMA5° kan erbjuda europeiska solcellspaneler med tysk kvalitet och design, med europeiska garantivillkor med betydligt mindre koldioxidavtryck. Läs mer om våra europeiska solcellspaneler.

Läs mer om våra solpaneler
Läs mer om installation av solceller i din stad

Var i Stockholms län bor du?

solcellspaket med energistyrning för solceller
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Heartbeat styr inte bara din solel, den optimerar även din elanvändning, köper el från nätet och laddar ditt batteri när priset är som billigast - så att du kan använda din egna solel eller sälja ditt överskott när elen är som dyrast.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

lyckligt par håller händer framför sin villabostad med solceller installerade på hustaket
Solceller i Stockholms län

Hur många hushåll har solceller i Stockholms län?

Stockholms län stod under slutet av 2021 för 12,4 % av det totala antalet solcellsanläggningar i Sverige. Enligt SCB och Energimyndigheten fanns det totalt 11 504 nätanslutna Solcellsanläggningar i Stockholm i januari 2022. Bor du i Stockholms län och ännu inte installerat solceller på ditt tak kan vi hjälpa dig med installationen redan nu.

Det ska vara lätt att göra rätt

Om du som bor i Stockholms län vill satsa på förnybar elproduktion och installera solceller finns vi på 1KOMMA5° här för att hjälpa dig. Från det första kostnadsfria besöket till installationen, oavsett om du bor i centrala Stockholm eller en bit utanför som Norrtälje eller Älta till exempel. Även när du kommit igång och producerar din egen solel finns vi nära till hands och ser till att allt går som det ska. Vi ser till att du alltid tar del av en kostnadseffektiv elproduktion med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma.

Energistyrsystemet Heartbeat
Heartbeat
Framtidssäkrad solcellslösning

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system - Med energistyrsystemet Heartbeat.

Grönt bidrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Stockholms län

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

medelålderspar inspekterar solcellsinstallation på villatak tillsammans med montör från 1KOMMA5°
Stockholms län är en perfekt plats för solceller

Optimal produktion oavsett var i Stockholms län du bor

Våra solceller kan anslutas till en elektrisk komponent, en så kallad optimerare, vilket gör din anläggning mindre skuggkänslig. Den ser till att du kan producera solel fastän delar av ditt tak inte får sol. Med andra ord kommer inte din elproduktion påverkas om ett träd eller en annan bostad skuggar till ditt hus. Vi säkerställer att du får ta del av optimal solelproduktion, oavsett var i landet du bor. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

Varför 1KOMMA5°

Vilka fördelar får du när du väljer oss som ditt solcellsföretag i Stockholms län?

1.
Lokalnärvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi är ständigt närvarande i ditt närområde och använder modern teknik som är framtidssäkrad för att ge dig de bästa lösningarna. Alltid lokala experter oavsett om du bor i Nacka, Trosa, Åkersberga, Södertälje eller något annat område i Stockholms län.

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi inleder med en personlig träff för att skapa en ömsesidig förståelse och lära känna varandra. Detta är vår möjlighet att få insikt i dina specifika behov. Vi skräddarsyr sedan en solcellsanläggning som är exakt anpassad för ditt hem och din unika energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi är din långsiktiga partner när det gäller din solcellsanläggning. Vår support är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den assistans du behöver under hela anläggningens livslängd.

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Stockholms län

Fler frågor? Vi hjälper dig!

heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel & energi från elnätet.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat gör det möjligt och låter dig flytta din elförbrukning till de tidsfönster när elen är som billigast från elnätet och solen är tillgänglig, eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

För att avlasta elnätet kan det uppstå negativa elpriser, som du kan dra nytta av genom Heartbeat.

ung flicka leker i solnedgången och vidrör en solcellspanel på ett hustak
Komplett solcellspaket från 1KOMMA5°

Var i Stockholms län bor du?

Vi hjälper hushåll över hela Stockholms län att komma igång med förnybar elproduktion. Vi installerar dina solceller – oavsett om du bor i Nacka, Trosa, Åkersberga, Huddinge, Södertälje, Täby eller Sollentuna. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för just ditt tak.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.