1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Norrtälje

Välkommen till 1KOMMA5°!

Vi hjälper dig genom hela processen vid köp och installation av solceller i Norrtälje med omnejd.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Räkna på din årliga besparing i vår solcellskalyl och se hur du kan skydda dig mot höga elpriser – året om!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Svarta solcellspaneler på hustak i Norrtälje
Komplett solcellslösning

Vi installerar solceller i Norrtälje

När du väljer solceller i Norrtälje är det främst två faktorer som påverkar valet av solpaneler - effektivitet och estetik.

Vi erbjuder högeffektiva och helt svarta solpaneler som smälter in i omgivningen med sin stilrena profil. Vi vet att det inte är helt enkelt att välja rätt bland alla alternativ i en bransch som ständigt utvecklas.

Därför är vi noggranna med att förklara skillnaderna, besvara alla dina frågor och hjälpa dig med valet av solceller i Norrtälje.

Vi är medvetna om att solljusets effekt varierar över landet, men vi har lång erfarenhet av att installera solceller i Stockholms län. Du kan lita på oss för att välja den bästa typen av solcellsanläggning om du vill investera i solceller i Norrtälje.

Få en kostnadsfri offert
Ett litet barn vidrör solpaneler i solnedgången
Effektiva och estetiska solpaneler

Tryggt & enkelt när du installerar solceller i Norrtälje

När du bestämt dig för att installera solceller i Norrtälje finns vi vid din sida hela vägen. Vi börjar med ett kostnadsfritt besök för att planera och diskutera dina behov och önskemål.

Sedan tar vi hand om installationen åt dig. Men vår hjälp slutar inte där. Vi strävar efter att du ska vara nöjd med allt vi levererar. Därför följer vi upp efter installationen för att säkerställa att allt fungerar som det ska när du börjar producera din egen solel.

Förutom i Norrtälje installerar vi solceller i hushåll över hela Stockholm, allt från centrala Stockholm, Älta och allt däremellan vilket betyder att vi alltid är nära. Vi finns alltid där för att ge stöd och service när du behöver det. Vi ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du köper våra solceller i Norrtälje.

Kontakta oss
närbild på svarta solcellspaneler från 1KOMMA5
Komplett solcellslösning

Solceller med marknadens längsta garantitider

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av våra 1K5° paneler innebär 21% lägre klimatavtryck och mindre koldioxidiutsläpp, panelen håller också högsta effektivitet och är 100% kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer
Mockup av solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vad kan du förvänta dig av oss som solcellsföretag i Norrtälje?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta lösningar.

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Norrtälje

Från och med 1 Januari 2023 kan du dra av 20 procent av kostnaden för installationen av dina solceller i Norrtälje och 50% på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox.

Den nya skattereduktionen gäller både för installation och material. Till skillnad från tidigare bidrag för solceller görs avdraget direkt på slutfakturan och du behöver inte tveka på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte. Nu behöver du inte som tidigare vänta i upp till ett år för att få reda på om du får bidraget eller inte.

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Vi hjälper dig att analysera ditt hushålls energiflöde och guidar dig i valen för att hitta den optimala lösningen för ditt hushåll. Prata med din solcellsexpert hos 1KOMMA5°.

Kontakta oss gärna genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan eller maila oss så hör vi av oss till dig.

Välkommen till #NewSolar!

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Norrtälje

Fler frågor? Vi hjälper dig!

mockup av heartbeat - ett styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

illustration heartbeat styrsystem för solceller
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Solceller på villatak i Norrtälje
Solpaneler från 1KOMMA5°

Optimerad produktion av solkraft i Norrtälje

Våra solpaneler är kopplade till en optimerare, en elektrisk komponent, vilket gör din anläggning mindre känslig för skuggor.

På så sätt kan du fortsätta producera el även när vissa delar av ditt tak inte får direkt solljus.

Våra solcellspaneler har en minimalistisk design av hög kvalitet och med en låg profil som gör att de smälter in med taket. 

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.