1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Stockholm

Välkommen till 1KOMMA5°!

Du som bor i Stockholm har goda möjligheter att nå snabb lönsamhet med en solcellsanläggning. För många hushåll kan en installation av solceller halvera energikostnaderna. Dessutom gynnas du inte enbart ekonomiskt, utan solceller i Stockholm är också ett bra alternativ för dig som vill minska din miljöpåverkan.

Med våra hållbara paneler, batterier och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Räkna på din årliga besparingsmöjlighet i vår solcellskalkyl nedan!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Två män bär ut svart solcellspanel från 1KOMMA5° till villahus i Stockholm
Kompletta solcellslösningar

Vi installerar dina solceller i Stockholm

1KOMMA5° arbetar för att möjliggöra ett CO2-neutralt liv för dig genom att erbjuda solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat.

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är att de är tillverkade av europeiskt kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Vi är här för att stödja dig från den allra första idén om solceller till dess att du producerar din egen miljövänliga el för ditt hem i Stockholm.

Få en kostnadsfri offert
svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Effektiva och snygga solpaneler för produktion av solel

Producera el med stil. Vi har solpaneler i Stockholm som är estetiskt tilltalande med en låg profil. Det innebär att vid montering på tak kommer det inte att ta allt fokus, utan blir ett mer diskret inslag. Utseendet på solceller är en avgörande faktor för många vilket vi tar stor hänsyn till.

Våra moderna solceller för tak i Stockholm kommer att fånga upp solens strålar och omvandla strålarnas energi till el på ett mycket effektivt sätt.

Vi på 1KOMMA5° kan erbjuda europeiska solcellspaneler med tysk kvalitet och design, med europeiska garantivillkor med betydligt mindre koldioxidavtryck. Läs mer om våra europeiska solcellspaneler

Läs mer om våra solpaneler
solcellspaket med energistyrning för solceller
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så att du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

lyckligt par håller händer framför sin villabostad med solceller installerade på hustaket
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Varför välja 1KOMMA5° som solcellsföretag i Stockholm?

Vi är ett solcellsföretag i Stockholm som brinner för hållbar energi. Intresset gör att vi löpande uppdaterar oss inom området och alltid vill leverera det bästa. Från oss får du:
  • Personlig hjälp från kunniga solcellsexperter

  • Optimerade förutsättningar att producera solel för att minska dina energikostnader

  • Kvalitetsprodukter som är framtagen för det nordiska klimatet

  • Moderna solcellsanläggningar med snygg estetik och lång garantitid

  • Heartbeat – vårt intelligenta energistyrsystem

Det ska vara enkelt för dig som kund att ta steget till solceller i Stockholm. Vi finns här för att hjälpa dig hela vägen.

Energistyrsystemet Heartbeat
Heartbeat
Framtidssäkrad solcellslösning

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system - med energistyrsystemet Heartbeat.

Grönt bidrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Stockholm

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget till ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr/kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

medelålderspar inspekterar solcellsinstallation på villatak tillsammans med montör från 1KOMMA5°
Stockholm är en perfekt plats för solceller

Installera solceller i Stockholm

Sverige är mörkt och kallt - därför går det inte att producera solel här, eller? Det är helt fel. I Stockholm uppmätte SMHI hela 2 158 soltimmar under 2022. Nivåerna är enlighet med Tyskland som har en stor andel installerade solceller.

Därför är Stockholm en perfekt plats för solceller oavsett om du befinner dig centralt eller en bit utanför i Norrtälje eller Älta, vi installerar solceller över hela Stockholms län. Solen skiner året runt vilket du kan ta tillvara på med effektiva solpaneler. Hushåll i Sverige kan bidra till minskat koldioxidutsläpp och lägre klimatavtryck genom att själva börja producera egen solel.

Varför 1KOMMA5°

Vilka fördelar får du när du väljer oss som ditt solcellsföretag i Stockholm?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar

Vi är ständigt närvarande i ditt närområde och använder modern teknik som är framtidssäkrad för att ge dig de bästa lösningarna.

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi inleder med en personlig träff för att skapa en ömsesidig förståelse och lära känna varandra. Detta är vår möjlighet att få insikt i dina specifika behov. Vi skräddarsyr sedan en solcellsanläggning som är exakt anpassad för ditt hem och din unika energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Med oss får du de längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi är din långsiktiga partner när det gäller din solcellsanläggning. Vår support är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den assistans du behöver under hela anläggningens livslängd.

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Stockholm

Fler frågor? Vi hjälper dig!

heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vårt smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta, säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

ung flicka leker i solnedgången och vidrör en solcellspanel på ett hustak
Komplett solcellspaket från 1KOMMA5°

Smarta solcellspaket i Stockholm för villan

Aldrig har det varit enklare att ha kontroll över sin egen elproduktion och elförbrukning. Smarta solcellspaket i Stockholm gör det möjligt att följa din elproduktion och förbrukning varje dag året runt. Det går också att koppla ihop solceller med laddbox och ditt batteri för ett komplett system i hemmet. Genom det intelligenta energistyrsystemet Heartbeat gör du precis detta – kopplar samman dina energiprodukter för en mer klimatvänlig vardag samtidigt som du sänker dina elkostnader.

Tänk dig ett system som lär sig ditt hushålls vanor och ser till att du använder din egenproducerade solel när den gör som störst ekonomisk nytta.

Vi hjälper dig att bygga och skapa solcellsstationer i Stockholm som passar din livsstil. Vi skräddarsyr en anläggning som passar dina behov och ditt taks förutsättningar.

solceller på villatak i Stockholm
MAXIMERA DIN PRODUKTION

Låt våra solceller i Stockholm producera solel åt ditt hushåll

Installera solceller i Stockholm och upplev fördelarna. Det är en investering som kommer att minska dina elkostnader samtidigt som du hjälper till att värna om miljön. Vi finns vid din sida hela vägen och arbetar aktivt mot ett fossilfritt Sverige.

Alla hushåll är unika vilket är anledningen till att det finns flera solcellslösningar att välja mellan. Vi hjälper dig hela vägen fram till dess att solceller på taket i Stockholm är installerade, men vi finns också vid din sida efteråt för att allt fungerar perfekt – aldrig har det varit smidigare att göra ett bra val för ditt hushåll!

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.