Skräddarsydd för din villa

Solcellspaket - för ett energismart hem

El för 0 kr/kWh året om – även på vintern

Med ett komplett solcellspaket och Heartbeat arbetar ditt energisystem året runt, på dygnets alla timmar – och är inte beroende av att solen ska skina.

Först och främst optimerar Heartbeat användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta – bara det sparar flera tusen kronor per år.

Solceller med Heartbeat och villabatteri i ett smart system
MED SMART STYRSYSTEM

En komplett solcellslösning

1KOMMA5° Sverige är din pålitliga partner för solcellspaket skräddarsydda för villor-och fastigehtsägare. Med de senaste solcellskomponenterna erbjuder vi långsiktigt hållbara energilösningar som hjälper dig att sänka elkostnaderna och bidra till en bättre miljö från dag ett.

Varför solcellspaket från 1KOMMA5°?

Att investera i ett solcellspaket är ett klokt val av flera skäl. För det första kan du minskar du dina elkostander av konventionell el och sänka dina elkostnader avsevärt. Dessutom är solen en pålitlig och hållbar energikälla, och Sverige har fler soltimmar än många tror!

Installationen av ett solcellspaket är inte komplicerat – Vårt team guidar dig genom hela processen. Vi är här för att vara med dig hela vägen och svara på dina frågor och se till att du känner dig trygg.

Investera i ett komplett solcellspaket
#NewSolar
Investera i solceller

El för 0 kr/kWh året om – även på vintern

Med ett solcellspaket från 1KOMMA5° så är du inte beroende av att solen ska skina för att använda el för 0 kr/kWh.

Först och främst optimerar Heartbeat användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta – bara det sparar flera tusen kronor per år.

Genom att övervaka och styra produktionen och användningen av förnybar energi kan du maximera din självkonsumtion och minimera beroendet av externa energikällor. Med ett komplett solcellspaket från 1KOMMA5° så stödjer husets energismarta produkter och energisystem elnätet när det finns behov och efterfrågan.

Det resulterar i att vi tar nästa steg ner mot 0 kr /kWh, där du både gör en kostnads-och miljöbesparing varje timme - hela dygnet - året runt.

Investera i ett komplett solcellspaket
#NewSolar
Investera i solceller

Framtidssäkrat solcellspaket för din villa

När ditt solcellspaket är installerat, utför vi en grundlig testkörning för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar som den ska

Läs mer om hur det går till, från första mötet tills det att du är din egen solelsproducent!

Vi lägger stor vikt vid att skräddarsy ditt solcellspaket efter dina behov och önskemål samt ditt taks förutsättningar. Vi väljer ut solpaneler och växelriktare till ditt solcellspaket som ger en optimal kombination av hög effekt, bra kvalitet och garantier till ett rimligt pris.

Kontakta oss

Boka tid med expert

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får kontakt med en av våra solcellsexperter så snart som möjligt!

Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Produkter

Komplett utbud för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Darstellung Flex Bonus durch Energy Trader
VÅRT ERBJUDANDE

Solcellspaket med marknadens längsta garantier

Vi erbjuder 1KOMMA5° egna premium paneler med marknadens längst garantitider. Växelriktare är också minst lika viktig.

Din växelriktare är hjärtat i din solcellsanläggning och ser till att omvandla din egenproducerade solel från likström till växelström som du kan använda i ditt hushåll.
För växelriktare arbetar vi med två av de största varumärkena i världen som har bland de bästa garantier. Vilken växelriktare du väljer är helt utifrån dina behov och önskemål.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
1K5° illustration av hus med solceller