Skräddarsydd för din villa

Solcellspaket - för ett energismart hem

El för 0 kr/kWh året om – även på vintern

Med ett komplett solcellspaket och Heartbeat arbetar ditt energisystem året runt, på dygnets alla timmar – och är inte beroende av att solen ska skina.

Först och främst optimerar Heartbeat användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta – bara det sparar flera tusen kronor per år.

Solceller med Heartbeat och villabatteri i ett smart system
MED SMART STYRSYSTEM

En komplett solcellslösning

1KOMMA5° Sverige är din pålitliga partner för solcellspaket skräddarsydda för villor-och fastigehtsägare. Med de senaste solcellskomponenterna erbjuder vi långsiktigt hållbara energilösningar som hjälper dig att sänka elkostnaderna och bidra till en bättre miljö från dag ett.

Varför solcellspaket från 1KOMMA5°?

Att investera i ett färdigt solcellspaket är ett klokt val av flera skäl. För det första minskar du dina kostnader för el i hemmet avsevärt. Dessutom är solen en pålitlig och hållbar energikälla, och Sverige har fler soltimmar än många tror!

Installationen av ett solcellspaket i din villa är enkel – vårt team guidar dig genom hela processen. Vi är med dig hela vägen, från det första besöket till installationen av din anläggning. Självklart svarar vi på alla dina frågor och ser till att du känner dig trygg.

Solcellsbatteri installerat
solcellspaket med batteri

Ett effektivt solcellspaket med batteri till din villa

Självklart kommer vårt solcellspaket med ett batteri som ökar egenanvändningen av din egenproducerade solel. Med batteriets hjälp lagrar du den överskottsel som din solcellsanläggning genererar. Du kan sedan använda energin när solen gått ner på kvällen. Det här gör det enklare att synkronisera din elproduktion med ditt elbehov och öka din egenanvändning av solenergi.

Villabatteriet kopplas till din solcellsanläggnings växelriktare, din smartmätare vid ditt elmätarskåp och företrädesvis även till energistyrsystemet Heartbeat. Ett normalstort batteri till solceller för en villa kan lagra 5-15 kWh. Det här räcker för att ett genomsnittligt hushåll ska kunna täcka sin energiförbrukning under natten – och du slipper köpa in dyrare elektricitet de timmar då solen inte lyser.

Det ingår i vårt solcellspaket

Solcellspaket:

1KOMMA5° solpanel

Vår 1KOMMA5°-panel är den mest klimatvänliga solpanelen på marknaden tack vare investering i en mer hållbar leveranskedja med fokus på råmaterial – eller mer exakt kisel. 1KOMMA5° förlitar sig på högkvalitativt kisel från Tyskland och uppnår därmed ett mycket lägre CO2-avtryck i produktionen. 

Solpanelerna erbjuder även en ledande produktgaranti på 25 år och 30 års effektgaranti. Det här säkerställer avkastning och lönsamhet för din anläggning.

Läs mer om våra solceller:

Wallbox laddbox

Wallbox är en modern, smart laddbox med en stilren design som erbjuder sofistikerad kontroll, högsta säkerhetsstandard vid hemmaladdning samt kontinuerlig anslutning via 4G. Det finns flera betydande skillnader mellan vår avancerade laddbox och konventionella modeller. När du har förstått dessa skillnader kommer det kännas självklart att välja en teknik som inte bara är långlivad utan som också ger dig stora möjligheter till framtida utveckling. Wallbox är fullt kompatibel med 1KOMMA5°s energistyrsystem Heartbeat, vilket automatiskt optimerar din laddning för att dra nytta av de mest förmånliga elpriserna. Vill du också installera en laddbox i samband med din installation av solceller?

Läs mer om vår smarta laddbox:

Enphase villabatteri

Till vårt solcellspaket erbjuder vi villabatterier från Enphase som kan prata med Heartbeat. Med denna kombination njuter du av fördelarna med ännu större besparingar i ditt hushåll. Enphase erbjuder hela 15 års produktgaranti på sitt batteri – en ovanligt hög garanti på marknaden för en batteribank. Batteriet är tillverkat med fokus på framtidssäkring, så att du är redo för smart energioptimering.

Läs mer om Enphase villabatteri:

1KOMMA5° app

Via 1KOMMA5°-appen kan du se all information om din energihantering och göra individuella inställningar. Du kan när som helst anpassa energihanteringen efter dina behov genom att ställa in prioritet för enskilda apparater eller göra komfortinställningar.

Investera i ett komplett solcellspaket
#NewSolar
Investera i solceller

El för 0 kr/kWh året om – även på vintern

Med ett färdigt solcellspaket från 1KOMMA5° är du inte beroende av att solen ska skina – du kan använda el för ner mot 0 kr/kWh dygnet runt. 

Först och främst optimerar Heartbeat användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. 

Genom att övervaka och styra produktionen och användningen av förnybar energi kan du maximera din självkonsumtion och minimera beroendet av externa energikällor. Med ett komplett solcellspaket från 1KOMMA5° till din villa stödjer husets energismarta produkter och energisystem elnätet när det finns behov och efterfrågan.

Det resulterar i att vi tar nästa steg mot 0 kr /kWh, där du både gör en kostnads-och miljöbesparing varje timme - hela dygnet - året runt.

Investera i ett komplett solcellspaket
#NewSolar
Investera i solceller

Framtidssäkrat solcellspaket för din villa

När ditt solcellspaket är installerat, utför vi en grundlig testkörning för att säkerställa att anläggningen fungerar som den ska

Vi lägger stor vikt vid att skräddarsy ditt solcellspaket efter dina behov och önskemål samt ditt taks förutsättningar. Vi väljer ut solpaneler och växelriktare till ditt solcellspaket som ger en optimal kombination av hög effekt, bra kvalitet och garantier till ett rimligt pris. Läs mer om hur det går till, från första mötet tills det att du är din egen solelsproducent!

Produkter

Komplett utbud för ditt klimatneutrala hem

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Darstellung Flex Bonus durch Energy Trader
VÅRT ERBJUDANDE

Solcellspaket med marknadens längsta garantier

Vi erbjuder 1KOMMA5° egna premium paneler med marknadens längst garantitider. Växelriktare är också minst lika viktig.

Din växelriktare är hjärtat i din solcellsanläggning och ser till att omvandla din egenproducerade solel från likström till växelström som du kan använda i ditt hushåll.
För växelriktare arbetar vi med två av de största varumärkena i världen som har bland de bästa garantier. Vilken växelriktare du väljer är helt utifrån dina behov och önskemål.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1K5° illustration av hus med solceller