VILLABATTERI FÖR SOLCELLER

Uppgradera din solcellsanläggning med Enphase IQ Villabatteri & Heartbeat

Ta nästa steg till ett ännu mer energismart hem där vi erbjuder en ellagringslösning som tar dig ner till 0 kr / kWh. Detta erbjudande innehåller både ett högkvalitativt villabatteri från Enphase samt vårt unika energilagringsystem Heartbeat som maximerar din avkastning.

Intelligent användning av din solelsproduktion – för ditt energismarta hem.

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Svarta solcellspaneler och villabatteri på modernt hustak
Solcellspaneler för energismartare hushåll

Intelligent kontroll av din solcellsanläggning med Heartbeat och Enphase IQ Batteri.

Med en batteribank blir det möjligt att optimera din energiförbrukning. Som en unik möjlighet erbjuder vi på 1KOMMA5° en automatisk, intelligent energihanteringslösning som heter Heartbeat .

Enphase är en av få villabatterier som kan prata med Heartbeat. Med denna kombination kan du se fram emot ännu större besparingar i ditt hushåll.

Enphase villabatteri med Växelriktare
BATTERIBANK FRÅN ENPHASE

Slitstark batteribank för solceller med intelligent energihantering.

Hela 15 års produktgaranti, integrerade microinverters och kompatibel med Heartbeat.

Den välkända amerikanska växelriktartillverkaren Enphase har nu kommit in på marknaden med sin alldeles egna innovativa villabatterier för solsystem.

Som alltid har Enphase skapat en hållbar lösning som gör att de kan erbjuda hela 15 års produktgaranti på sitt batteri – en ovanligt hög garanti på marknaden för en batteribank.

Batteriet är tillverkat med fokus på framtidssäkring, så du är redo för intelligent energioptimering, bl.a. med vårt energistyrsystem Heartbeat.

heartbeat energistyrsystem app mockup
VÅRT SMARTA ENERGISTYRSYSTEM

Maximera din avkastning med Heartbeat och nå O kr/kWh.

Det smarta energistyrsystemet Heartbeat ger dig maximal nytta av ditt energisystem hemma. Heartbeat manövrerar dina solceller, ditt batteri och din laddbox, och optimerar systemet mot marknadens spotpris och väderprognos för ditt område.

Med Heartbeat arbetar ditt energisystem året runt, på dygnets alla timmar - och är inte beroende av att solen ska skina.

Sänk din elräkning till noll med våra energismarta lösningar - tänk aldrig mer på elräkningen!

Genom att installera Heartbeat i samband med din solcells- och energilagringsanläggning får du tillgång till en energiplattform där du kontinuerligt har möjlighet att ta del av uppdateringar och nya tjänster, och enkelt följa alla komponenter i en och samma app.

Enphase IQ villabatteri
SPECIFIKATIONER

Enphase IQ Batteri 3T

  • Kapacitet: 3,5 kWh – 42 kWh

  • 15 års produktgaranti

  • Effekt: 1,3 kW – 15,4 kW

  • 4 integrerade microinverters/enhet

  • Heartbeat kompatibel

FÖRDELAR MED VILLABATTERI

Varför ska jag ha en batteribank för solceller?

En solcellsanläggning genererar el när solen är uppe. Det är också vanligtvis där de flesta är på jobbet. Det gör att det finns en hel del överproduktion som oftast säljs direkt till spotpris.

Men om du inte är en lycklig ägare av en batteribank, då kan du spara din överproduktion från dagtid, så att du kan använda den på kvälls- och morgontimmarna, då elförbrukningen är högst i de flesta svenska hushåll. Det ger dig maximal användning av förnybar el, en högre grad av självförsörjning och möjlighet att få ut mer av din egen solenergi.

1.
Använd din egenproducerade el när solen gått ner

Lagra dagens överproduktion för användning under kvälls- och morgontimmarna, när elförbrukningen är som högst i de flesta svenska hushåll. Det ger dig optimal användning av förnybar el, ökad självförsörjning och möjlighet att maximera nyttan av din egna solenergi.

2.
Grönt bolån och skatteavdrag

Genom att investera i solcellsbatterier kan privatpersoner dra nytta av ett grönt skatteavdrag som täcker 50% av arbets- och materialkostnaderna för installationen.

Dessutom kan du förbättra din energiklassning genom att integrera ett batteri, vilket ökar dina chanser att kvalificera dig för ett grönt bolån med ränterabatt.

Heartbeat dynamic pulse
Mer förnybar energi

Heartbeat

Med Heartbeat optimeras energiflödet i ditt hem och möjliggör en kostnadseffektiv elanvändning där du tar din elkostnad ner mot 0 kr/kWh.

Heartbeat ökar användningen av din egenproducerade solel samtidigt som andelen förnybar energi ökar i hemmet.

Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
GARANTIER & SMARTA FUNKTIONER

Maximera din avkastning med Heartbeat och nå O kr/kWh.

Med en 15-årig produktgaranti finns det många anledningar att välja Enphase IQ-batteri. Det är helt enkelt en unik produkt och ger en trygg och framtidssäkrad lösning.

1KOMMA5° appen låter dig följa den ständiga produktionen av din solcellsanläggning. Det är även möjligt att styra för att optimera din konsumtion av solenergi och förnybar el.

Heartbeat hjälper dig att styra detta 100% automatiskt.

Komplett solcellsanläggning illustration
Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 040-645 08 90

Produkter

Komplett utbud till ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Fördelar

Därför 1KOMMA5° är rätt för ditt energismarta hem

Hos oss får du ett komplett helhetssystem. Allt från 1K5° europeiska solpaneler, villabatteri, väggmonterad laddbox och 1KOMMA5° energistyrsystem Heartbeat.

Skräddarsytt helhetssystem för ditt hem.

Allt från en enda leverantör, inklusive underhåll och service.

Anställda på plats centralt i din region.

Heartbeat energistyrsystem

Lev klimatneutralt och njut av maximal självförsörjning.

Säkert skydd mot stigande elpriser.

Framtidssäkrat

En app för att styra hela ditt energisystem.