fbpx

Solceller i Linköping

Välkommen till 1KOMMA5°. Vi hette tidigare Cellsolar och har sedan vi startade 2016 hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar.

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare med målet att nå en klimatneutral villamarknad 2030.

1KOMMA5°, som tidigare hette Cellsolar, är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare. Vi erbjuder framtidssäkrade solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat. Inte nog med att du kan använda ditt tak för att producera egen grön el till ditt hushåll, nu kan du även koppla samman din solcellsanläggning med ditt batteri och även din laddbox i ett enda heltäckande och uppkopplat system som styrs via en enda app. Vår lösning heter Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem.

Vi har vid det här laget hunnit installera över 9000 skräddarsydda anläggningar i Sverige, som alla tagit hänsyn till hushållets behov och varje taks förutsättningar.
Ända sedan vi startade 2016 kan vi stoltsera med att ha en mycket god kundnöjdhet. Läs gärna våra recensioner på Reco om ni vill ta reda på vad våra befintliga kunder säger om oss: reco.se/1komma5-sverige

Vi ser fram emot att få välkomna även dig som stolt solcellsägare med ett energismart hushåll.

Solen som energikälla

Producera grön el med hjälp av solceller i Linköping. Välkommen att boka ditt kostnadsfria hembesök med en av våra solcellsspecialister där vi berättar mer och svarar på era frågor. Du kan börja med att fylla i din adress nedan för att se hur mycket el du skulle kunna producera.

HEARTBEAT – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Börja ditt klimatvänliga liv med Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

solpanel på tak
solpanel på tak

Nyttja all solenergi i Linköping

Solen är en fantastisk energikälla som är helt fossilfri, förnybar och dessutom obegränsad. Ta tillvara på solenergin i Linköping genom att montera solceller av hög kvalitet. Linköping har mer än 2 000 soltimmar enligt statistik från SMHI – vilket ger bra förutsättningar till att minska din elkostnad.

Solceller i Linköping fångar upp och omvandlar solenergi året runt. Under sommaren produceras mer el än vintern, men det kommer att finnas viss produktion året runt.

Vi installerar solceller i Linköping

Är du intresserad av en solcellsanläggning i Linköping så börjar allt med att vi går igenom dina önskemål och ditt taks förutsättningar. Vi kommer även på besök för att kunna stämma av saker och ting på plats, där vi även kan komma med förslag för just din fastighet. Storleken och materialet på taket är några faktorer som är utgångspunkt. Tillsammans kan vi sedan titta på olika alternativ och komma fram till vad som motsvarar dina önskemål.

Vi utför sedan din solcellsinstallation i Linköping. Efter att monteringen är slutförd kommer vi säkerställa att allt fungerar som det ska och hjälpa till vid behov. Ditt stöd från början till slut.

solpanel på tak
solpanel på tak
solpanel på tak

Moderna solcellspaket för villan i Linköping

Uppgradera villan med moderna och energismarta lösningar. Solcellspaket i Linköping är byggda för att ge maximal effekt. För tak som delvis ligger i skugga fungerar optimerade solpaneler bra. En elektrisk komponent som heter optimerare gör det möjligt för systemet att producera solel även vid lite mer skuggiga förhållanden.

Europeiska solcellspaneler

Nu har vi lanserat våra egna europeiska solcellspaneler med tysk design och kvalitet, långa garantivillkor som ger 25% mindre koldioxidavtryck. Läs mer om 1KOMMA5°s europeiska solpaneler.

solpanel på tak

Effektiva och smala solpaneler för produktion av solel

Kompromissa inte mellan stil eller funktion. Välj snygga, helsvarta solpaneler i Linköping med låg profil för produktion av solel till ditt hem. Vi skräddarsyr din solcellsanläggning så att de passar ditt hustak. Kan användas både på din nybyggda villa eller ditt äldre klassiska hus – huvudsaken är att det finns tillräcklig plats för dina solceller. 

Solcellspanelerna vi arbetar med är av högsta kvalitet och tillverkade för att producera el under lång tid. En bra energikälla som kan användas av både det lilla och stora hushållet för att minska sina egna elkostnader.

Solceller på hus
Solceller på hus

Varför välja oss som solcellsföretag i Linköping?

På 1KOMMA5° är vi stolta över att hjälpa enskilda hushåll till en mer fossilfri och klimatneutral vardag. Vi svarar på dina frågor och gör det lätt att välja rätt. Väljer du oss kan du räkna med att:

  • Vi tar hand om hela processen med en lokal och personlig närvaro 
  • Du får ett skräddarsytt solcellspaket för att minska din elkostnad
  • Våra solpaneler håller högsta kvalitet och är tillverkade för att hålla under lång tid
  • Dina solceller i Linköping kräver minimalt med underhåll

Vi finns här före, under och efter att solceller i Linköping är installerade. Ett företag som tar hand om dig som kund.

Behöver du ansöka om bygglov för att installera solceller i Linköping?

Svaret på frågan om du behöver ansöka om bygglov för att installera solceller i Linköping är att det oftast inte behövs. Kommunen uppmuntrar till produktion av grön och kan alltid svara exakt på vad som gäller dig och din villa.

Har du frågor om att installera solceller på tak i Linköping och allt runt omkring det finns vi här för att hjälpa dig.

Vi är med från offert till installerad solpanel

När du bestämmer dig för att installera solceller så stöttar vi dig genom hela processen. Vi erbjuder först en kostnadsfri konsultation för att identifiera dina behov och preferenser, och sedan hjälper vi dig med själva installationen. Men vi stannar inte där – även när du är igång och har börjat producera din egen el så finns vi tillgängliga för att se till att allt fungerar som det ska. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt solcellssystem i Linköping!

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Linköping

Från och med 1 januari 2023 i får du dra av 20 procent av kostnaden för installation av solceller i Linköping. Den nya skattereduktionen gäller både för installation och material. Avdraget görs direkt på slutfakturan och du behöver inte tveka på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte. Det gör det ännu mer fördelaktigt att investera i solenergi för ditt hem eller företag i staden.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE