1KOMMA5°

Solceller Jönköpings län

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Jönköping län är inte bara fördelaktigt för miljön, det är också en ekonomiskt lönsam investering. Med installerade solceller får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel som förväntas prestera optimalt i minst 25 år. Vi hjälper dig som bor i Jönköping län att installera solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Läs mer om installation av solceller i din stad

Var i Jönköpings län bor du?

Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Komplett solcellslösning

Vi installerar dina solceller i Jönköping

Det kan vara svårt att hitta rätt bland alla alternativ på solceller då branschen utvecklas hela tiden. Vad är viktigt att fokusera på? Och vilka solceller i Jönköpings län är bäst? Vi gör ditt val enkelt genom att erbjuda ett alternativ som har precis allt som du behöver. 

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är de tillverkade av europeisk kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Få en kostnadsfri offert
Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Snygga & effektiva solpaneler för produktion av solel

Våra svarta solpaneler är minimalistiskt designade för att hålla en diskret profil på ditt tak. Genom att skräddarsy installationen av solcellspanelerna efter varje unik villa ser vi till att du får en snygg och effektiv solcellsanläggning.

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av denna panel innebär 21% lägre klimatavtryck och mindre koldioxidiutsläpp, panelen håller också högsta effektivitet och är 100% kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Jönköpings Län

Hur många hushåll har solceller i Jönköpings län?

I Jönköpings län har omkring 3 742 hushåll solceller installerade. Enligt statistik från SCB och Energimyndigheten fanns det totalt 4 420 nätanslutna solcellsanläggningar i Jönköping i januari 2022. Av dessa hade 3 742 anläggningar en effekt under 20 kW (i största utsträckning en vanlig svensk villa). 674 anläggningar hade en effekt på 20–1 000 kW. 4 anläggningar hade en effekt över 1 000 kW.

I slutet av 2021 stod Jönköpings län för 4,7 % av det totala antalet solcellsanläggningar i Sverige. På listan över de 21 län i Sverige med flest nätanslutna solcellsanläggningar rankades Jönköping på plats 7.

Av de 4 420 nätanslutna solcellsanläggningarna i Jönköping i början av 2022 installerades 1 144 anläggningar under 2021. Det här visar att det just nu är populärt att installera solpaneler i Jönköpings län.

Det ska vara lätt att göra rätt

Vill du som bor i Jönköping län också satsa på förnybar elförbrukning? Då finns vi på 1KOMMA5° med dig hela vägen. Från det första kostnadsfria besöket till installation av dina solceller. När du väl är igång och producerar din egen solel är vi med och säkerställa att du fortsätter att njuta av en optimal och kostnadseffektiv elförsörjning med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma. 

Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Jönköpings län

Optimal produktion oavsett var i Jönköping du bor

Våra solpaneler kan anslutas till en optimerare – en elektrisk komponent som reducerar solcellernas känslighet för skugga. Det här garanterar att du fortsätter att generera el även om vissa delar av ditt tak inte får tillräckligt med sol. Med andra ord kan vi säkerställa optimal produktion av solel i Jönköping län, oavsett om du bor i Vetlanda, Nässjö eller Tranås. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

Solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Heartbeat optimerar din elanvändning, köper el från nätet och laddar ditt batteri när priset är som billigast - så att du kan använda din egna solel eller sälja ditt överskott när elen är som dyrast.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Jönköpings län?

1.
Lokalnärvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Grönt bidrag

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Jönköpings län

Fler frågor? Vi hjälper dig!

energistyrsystemet Heartbeat för solcellsanläggning
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel & energi från elnätet.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

heartbeat illustration köp och sälj till elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat gör det möjligt och låter dig flytta din elförbrukning till de tidsfönster när elen är som billigast från elnätet och solen är tillgänglig, eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

För att avlasta elnätet kan det uppstå negativa elpriser, som du kan dra nytta av genom Heartbeat.

Modern villa i solnedgång med solceller på hustaket
Jönköpings län

Vart i Jönköping bor du?

Vi hjälper hushåll över hela Jönköping att komma igång med förnybar elproduktion. Med det sagt installerar vi dina solceller oavsett om du bor i Huskvarna, Vetlanda, Tranås – eller på någon annan plats i länet. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak. 

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.