1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Värnamo

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Värnamo är inte bara fördelaktigt ur ett miljöperspektiv – det är också en ekonomiskt lönsam investering. Med solceller på taket får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel och du kan göra stora besparingar över tid. Vi hjälper dig som bor i Värnamo att installera solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Komplett solcellslösning

Vi installerar dina solceller i Värnamo

På 1KOMMA5° hjälper vi dig genom hela processen vid köp och installation av solceller i Värnamo. Det börjar med ett hembesök eller möte via telefon för att vi ska få en tydlig bild av din fastighet och dina önskemål.

Tillsammans skapar vi en optimal lösning för din villa helt utifrån dina specifika behov och förutsättningar. Den som installerar solpaneler i Värnamo från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr/kWh.

Vi erbjuder effektiva solceller med en stilren svart design som diskret smälter in i omgivningen. Men de är mer än bara estetiskt tilltalande, solcellerna är också producerade med hållbarhet i fokus samt med tysk design och kvalitet. Dessutom levereras de med europeiska garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. 

Få en kostnadsfri offert
Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Solceller i Värnamo

Tryggt och enkelt med solceller i Värnamo

När du bestämt dig för att installera solceller i Värnamo finns vi vid din sida hela vägen. Vi börjar med ett kostnadsfritt besök för att planera och diskutera dina specifika behov och önskemål.

Sedan tar vi hand om installationen åt dig. Men vår hjälp slutar inte där. Vi strävar efter att du ska vara nöjd med allt vi levererar. Därför följer vi upp efter installationen för att säkerställa att allt fungerar som det ska när du börjar producera din egen solel.

Förutom i Värnamo installerar vi solceller i hushåll över hela Sverige, från Eskilstuna till Lund och Karlskrona. Vi finns alltid där för att ge stöd och service när du behöver det. Vi ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du köper våra solceller i Oskarshamn.

Läs mer om våra solpaneler
Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Solceller med marknadens längsta garantier

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av denna panel innebär 21% lägre klimatavtryck och mindre koldioxidiutsläpp, panelen håller också högsta effektivitet och är 100% kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Våra svarta solpaneler är minimalistiskt designade för att hålla en diskret profil på ditt tak. Genom att skräddarsy installationen av solcellspanelerna efter varje unik villa ser vi till att du får en snygg och effektiv solcellsanläggning.

Läs mer om våra solpaneler
Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Optimerad produktion

Optimerad produktion av solkraft i Värnamo

Vi har valt solpaneler som är anslutna till en optimerare – en elektrisk komponent, som minskar solcellernas känslighet för skugga. Det innebär att din solcellsanläggning fortfarande kan generera el och vara effektiv, även när vissa delar av taket inte får direkt solljus. Vi strävar efter att maximera solelsproduktionen oavsett var i landet du bor och finns här för att guida dig till den bästa lösningen för ditt hushåll.

Läs mer om våra solpaneler
Solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Heartbeat optimerar din elanvändning, köper el från nätet och laddar ditt batteri när priset är som billigast - så att du kan använda din egna solel eller sälja ditt överskott när elen är som dyrast.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Värnamo?

1.
Lokalnärvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Grönt bidrag

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Värnamo

Fler frågor? Vi hjälper dig!

energistyrsystemet Heartbeat för solcellsanläggning
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel & energi från elnätet.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

heartbeat illustration köp och sälj till elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat gör det möjligt och låter dig flytta din elförbrukning till de tidsfönster när elen är som billigast från elnätet och solen är tillgänglig, eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

För att avlasta elnätet kan det uppstå negativa elpriser, som du kan dra nytta av genom Heartbeat.

Modern villa i solnedgång med solceller på hustaket
Enligt SMHI egna mätningar

Därför ska du installera solceller i Värnamo

I Värnamo blir det allt vanligare att installera solceller. Genom att utrusta ditt hem med moderna solpaneler och ett högkvalitativt energisystem kan du börja sänka dina elkostnader redan idag.

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska din miljöpåverkan och skapa en bättre framtid. Och så till det bästa - med det gröna skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.