1KOMMA5°

Solceller Eskilstuna

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Eskilstuna är en bra idé av många anledningar. Det är inte bara fördelaktigt ur ett miljöperspektiv, utan också en mycket lönsam investering. Med solceller på taket får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel och du kan göra stora besparingar över tid. Vi hjälper dig som bor i Eskilstuna att installera solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Skriv in din adress här och se hur du kan skydda dig mot höga elpriser – även på vintern

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Montörer från 1KOMMA5° bär ut solcellspanel från bil på en garageuppfart till en villa i Kungälv
Solcellslösning med smart energistyrning

Vi installerar dina solceller i Eskilstuna

1KOMMA5° hjälper dig som bor i Eskilstuna att hitta en optimal lösning för din solcellsanläggning. Den som installerar solpaneler i Eskilstuna från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr/kWh.

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara med tysk design och kvalitet, samt med europeiska garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Dessutom är de tillverkade av europeiskt kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Boka kostnadsfritt hembesök
Solceller med Heartbeat installerat på modernt villatak
Solceller i Eskilstuna

Tryggt och enkelt med solceller i Eskilstuna

När du bestämt dig för att installera solceller i Eskilstuna är vi med dig hela vägen. Ända från det första kostnadsfria besöket, till installationen. Dessutom finns vi vid din sida långt efter att du börjat producera din egen el, för att se till så allt går som det ska.

Förutom i Eskilstuna installerar vi solceller i hushåll över hela Sverige, från Oskarshamn till Lund och Karlskrona. Vi finns alltid där för att ge stöd och service när du behöver det. Vi ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du köper våra solceller i Oskarshamn.

ung flicka vidrör en solcellspanel från 1KOMMA5° på hustak i solnedgången
Högkvalitativa Solceller

Solceller med marknadens längsta garantier

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av våra 1K5° paneler innebär 21 % lägre klimatavtryck och mindre koldioxidutsläpp. Den håller också högsta effektivitet och är 100 % kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Eskilstuna

Från och med den första januari 2023 kan du dra av 20 procent av kostnaden för installationen av solpaneler i Eskilstuna. Den nya skattereduktionen omfattar både installationskostnader och material. Till skillnad från tidigare bidrag för solceller appliceras avdraget direkt på slutfakturan. Det här tar bort behovet av att vänta på godkännande för en skattereduktion. Tidigare kunde det ta upp till ett år att få besked om man kvalificerade för bidraget eller inte.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Energistyrsystemet Heartbeat i dess förpackning
Heartbeat
Framtidssäkrad solcellslösning

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system - Med energistyrsystemet Heartbeat.

Varför 1KOMMA5°

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Eskilstuna?

1.
Lokalnärvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Heartbeat - styrsystem för solceller
Optimerad produktion

Optimerad produktion av solkraft i Eskilstuna

Vi använder solpaneler som är kopplade till en optimerare, en elektrisk komponent, som gör din anläggning mindre skuggkänslig. På så sätt kan du fortsätta producera el även när vissa delar av ditt tak inte får direkt solljus. Vi strävar efter att säkerställa att du får maximal solelproduktion, oavsett var i landet du befinner dig. Självklart guidar vi dig gärna till vilken lösning som passar ditt just hushåll bäst. 

Solcellspaket med Heartbeat energistyrning
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om installation av solceller i Eskilstuna

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Heartbeat - styrsystem för solceller
Solceller i Eskilstuna

Därför ska du installera solceller i Eskilstuna

Allt fler hushåll i Eskilstuna väljer att installera solceller. Med våra solceller kan du dra nytta av en anläggning med hög kvalitet och lång livslängd. Direkt efter installationen börjar du producera din egna gröna solel och gör nedskärningar på dina elkostnader. 

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska din miljöpåverkan och skapa en bättre framtid. Och så till det bästa - med det gröna skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.