1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Örebro

Välkommen till 1KOMMA5°!

Du som bor i Örebro har goda möjligheter att nå snabb lönsamhet med en solcellsanläggning. För många hushåll kan en installation av solceller halvera energikostnaderna. Dessutom gynnas du inte enbart ekonomiskt, utan solceller i Örebro är också ett bra alternativ för dig som vill minska din miljöpåverkan.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Montörer från 1KOMMA5° bär ut solcellspanel från bil på en garageuppfart till en villa i Örebro
Solcellslösning med smart energistyrning

Vi installerar dina solceller i Örebro

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare.

1KOMMA5° hjälper dig som bor i Örebro att hitta en optimal solcellsanläggningslösning. Den som installerar solceller i Örebro från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision: att alla villaägare ska kunna nå ett elpris på 0 kr/kWh.  

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är att de tillverkade av europeiskt kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Boka kostnadsfritt hembesök

Det ska vara lätt att göra rätt

När du bestämt dig för att installera solceller på ditt hus i Örebro finns vi tillgängliga hela vägen. Ända från det första kostnadsfria besöket - till installationen. Men även efter det. När du är i gång och producerar din egen solel finns vi alltid tillgängliga för att allt ska gå som det ska. Vi ser till att du alltid tar del av en kostnadseffektiv elproduktion med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma. 

Par poserar framför sin villabostad med solceller från 1KOMMA5°
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Varför ska du välja 1KOMMA5° för solceller i Örebro?

Vi finns där för dig från första tanken på att köpa solceller i Örebro till efter installationen om du behöver oss. Väljer du oss får du:
  • En modern & framtidssäkrad solcellslösning anpassad för dina behov.

  • Högkvalitativa solceller med längsta garantitiderna i Örebro.

  • Vi finns med dig i hela solcellsprocessen

  • Vi erbjuder energismarta produkter som integreras med din solcellsanläggning.

  • En året-runt-lösning och inte bara solceller.

  • Personlig hjälp från lokala solcellsexperter.

Heartbeat energistyrning för solceller
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Heartbeat optimerar din elanvändning, köper el från nätet och laddar ditt batteri när priset är som billigast - så att du kan använda din egen solel eller sälja ditt överskott när elen är som dyrast.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så att du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

ung flicka vidrör en solcellspanel från 1KOMMA5° på hustak i solnedgången
Experter inom solceller & smart styrsystem

Optimerad produktion av solkraft i Örebro

Våra solpaneler kan anslutas till en optimerare, en elektrisk komponent, vilket gör din anläggning mindre skuggkänslig. På så sätt kan du producera el även när delar av ditt tak inte får sol. Vi strävar efter att säkerställa att du får maximal solelproduktion, oavsett var i landet du befinner dig. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller & energismarta lösningar i Örebro

Grönt avdrag gäller för alla villaägare i Örebro!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget till ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr/kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Varför 1KOMMA5°?

Vilka fördelar får du när du väljer oss som ditt solcellsföretag i Örebro?

solceller på villatak i Örebro
kompromissa inte mellan stil & funktion

Välj en effektiv och estetisk solcellsanläggning i Örebro

Du ska inte behöva välja mellan stil eller funktion. Vi erbjuder solceller i Örebro som är både högeffektiva och estetiskt tilltalande. Utseendet på solcellsanläggningen är en avgörande faktor för många vilket vi tar stor hänsyn till.

Våra helsvarta moderna solceller kommer att fånga upp solens strålar och omvandla strålarnas energi till el på ett mycket effektivt sätt.

Genom att välja våra solceller i Örebro kommer du att kunna producera egen grön solel i åratal framöver och minska dina elkostnader.

Vi står bakom våra produkter med generösa garantier, inklusive en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti.

Solcellsmontör installerar solpanel från 1KOMMA5° på hustak
Solcellspaket

Skräddarsydda solcellspaket i Örebro

Vi erbjuder skräddarsydda solcellspaket i Örebro byggda för att ge maximal effekt. För tak som delvis ligger i skugga fungerar optimerade solpaneler utmärkt. En elektrisk komponent som heter optimerare gör det möjligt för systemet att producera solel även vid mer skuggiga förhållanden.

Våra europeiska solcellspaneler av tysk design och hög kvalitet kommer med långa garantivillkor som ger 25% mindre koldioxidavtryck. Läs mer om 1KOMMA5°s europeiska solpaneler här

Genom vårt energistyrsystem Heartbeat kan du dagligen följa din produktion av solel. Heartbeat kopplar samman solpaneler, laddbox och solcellsbatteri i ett enda smart styrsystem.

Billiga och effektiva solpaneler på villatak i Örebro
Örebro är idealiskt för solceller

Ta tillvara på solenergi med solceller i Örebro

Att investera i solceller i Örebro gynnar både din ekonomi och miljön. SMHI presenterar årligen statistik över antalet soltimmar i Sverige.

Den mätstation som ligger närmast Örebro är Karlstad som uppmätte 2 164 soltimmar under 2022, vilket ligger i nivå med flera länder i Europa.

Solens strålar låter dig skapa el året runt med mer effekt under sommaren. Beroende på var i landet du bor, kan det skilja sig åt vilken typ av solpanel som är lämpligast.

Vi finns vid din sida och gör det möjligt för dig att producera maximalt med solel i Örebro.

Heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vårt smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta, säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel & energi från elnätet.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig flytta din elförbrukning till de tidsfönster när elen är som billigast från elnätet och solen är tillgänglig, eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

För att avlasta elnätet kan det uppstå negativa elpriser, som du kan dra nytta av genom Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om installation av solceller i Örebro

Fler frågor? Vi hjälper dig!

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.