1KOMMA5°

Solceller Värmlands län

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Värmlands län är inte bara fördelaktigt ur ett miljöperspektiv – det är också en ekonomiskt lönsam investering. Med solceller på taket får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel och du kan göra stora besparingar över tid. Vi hjälper dig som bor i Värmland att installera solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Läs mer om installation av solceller i din stad

Var i Värmland bor du?

Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Komplett solcellslösning

Vi installerar dina solceller i Värmlands län

Bor du i Värmlands län och är intresserad av att installera solceller på ditt villatak? Då har vi den perfekta lösningen för dig. 1KOMMA5° säkerställer att du investerar i en solcellsanläggning som är perfekt för din bostad – och hjälper till med installationen. 

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är de tillverkade av europeisk kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Få en kostnadsfri offert
Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Snygga & effektiva solpaneler för produktion av solel

Våra svarta solpaneler är minimalistiskt designade för att hålla en diskret profil på ditt tak. Genom att skräddarsy installationen av solcellspanelerna efter varje unik villa ser vi till att du får en snygg och effektiv solcellsanläggning.

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av denna panel innebär 21% lägre klimatavtryck och mindre koldioxidiutsläpp, panelen håller också högsta effektivitet och är 100% kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Värmland

Hur många hushåll har solceller i Värmland?

I Värmlands län har cirka 2 535 hushåll solceller installerade. Enligt data från SCB och Energimyndigheten fanns det totalt 2 825 nätanslutna solcellsanläggningar i Värmland i januari 2022. Av dessa anläggningar hade 2 535 en effekt under 20 kW (i största utsträckning en vanlig svensk villa), medan 290 hade en effekt på 20–1 000 kW. Ingen hade en effekt på över 1 000 kW.

Värmlands län stod i slutet av 2021 för 3 % av det totala antalet solcellsanläggningar i Sverige. På listan över de 21 län i Sverige med flest nätanslutna solcellsanläggningar rankades Värmland på plats 12.

Av de 2 825 nätanslutna solcellsanläggningarna som fanns i Värmland i början av 2022 installerades 836 anläggningar under 2021. Det visar på att det är populärt att installera solceller i Värmlands län.

Det ska vara lätt att göra rätt

Vill du som bor i Värmland också satsa på förnybar elförbrukning? Då finns vi på 1KOMMA5° med dig hela vägen. Från det första kostnadsfria besöket till installation av dina solceller. När du väl är igång och producerar din egen el är vi med och säkerställa att du fortsätter att njuta av en optimal och kostnadseffektiv elförsörjning. Vi ser till att du alltid tar del av en kostnadseffektiv elproduktion med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma. 

Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Värmland

Optimal produktion oavsett var i Värmland du bor

Våra solpaneler kan anslutas till en optimerare – en elektrisk komponent som reducerar solcellernas känslighet för skugga. Det här garanterar att du fortsätter att generera solel även om vissa delar av ditt tak inte får tillräckligt med sol. Med andra ord kan vi säkerställa optimal produktion av solel oavsett var i Värmland du bor. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

Solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Heartbeat optimerar din elanvändning, köper el från nätet och laddar ditt batteri när priset är som billigast - så att du kan använda din egna solel eller sälja ditt överskott när elen är som dyrast.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Värmland?

1.
Lokalnärvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Grönt bidrag

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Värmland

Fler frågor? Vi hjälper dig!

energistyrsystemet Heartbeat för solcellsanläggning
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel & energi från elnätet.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

heartbeat illustration köp och sälj till elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat gör det möjligt och låter dig flytta din elförbrukning till de tidsfönster när elen är som billigast och solen är tillgänglig, eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Modern villa i solnedgång med solceller på hustaket
Värmland

Var i Värmland bor du?

Vi hjälper hushåll över hela Värmland att komma igång med förnybar elproduktion. Med det sagt installerar vi dina solceller oavsett om du bor i Kristinehamn, Arvika – eller på någon annan plats i länet. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak. 

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.

Vill ha prisförslag

Få offert direkt på mailen?

Jag vill veta mer

Prata med oss?

Gör en intresseanmälan, så ringer vi upp dig inom några timmar! Passa på att testa vår solcellskalyl och se hur mycket du kan spara per år. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet