1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Linköping

Välkommen till 1KOMMA5°!

Du som bor i Linköping har goda möjligheter att nå snabb lönsamhet med en solcellsanläggning. För många hushåll kan en installation av solceller halvera energikostnaderna. Dessutom gynnas du inte enbart ekonomiskt, utan solceller i Linköping är också ett bra alternativ för dig som vill minska din miljöpåverkan.

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Modern villa med solcellsanläggning på taket i Linköping
Kompletta solcellslösningar

Installera solceller i Linköping

Är du intresserad av att köpa och installera solceller i Linköping? Vi på 1KOMMA5° hjälper dig genom hela processen.

Allt börjar med antingen ett bekvämt hembesök eller ett telefonsamtal för att vi ska få en tydlig uppfattning om din fastighet och dina önskemål.

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd lösning som passar din villa perfekt, baserat på dina unika behov och förutsättningar. När du väljer att installera vårt solcellspaket tar vi hand om hela installationsprocessen åt dig.

Vi är medvetna om att solljusets effekt varierar över landet, men du kan lita på oss när det gäller att välja den bästa typen av solcellsanläggning för dina behov som villaägare. Förutom i Linköping installerar vi även solceller i Norrköping och i hushåll över hela Östergötlands län, vilket betyder att vi alltid kommer att vara nära.

Efter installationens slutförande, följer vi noggrant upp för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar optimalt.

Vi är här för att stödja dig från den allra första idén om solceller tills du producerar din egen solel för ditt hem i Linköping.

Få en kostnadsfri offert
svart solcellspanel från 1KOMMA5° på hustak
Effektiva och estetiska solpaneler

Solceller med marknadens längsta garantitider

Våra eleganta svarta solpaneler är noggrant utformade för att smälta in diskret på ditt tak. Genom att anpassa installationen av solcellspanelerna till varje unik villa i Linköping och dess omgivningar, säkerställer vi att du får en stilren och högeffektiv solcellsanläggning.

Vi står bakom våra produkter med generösa garantier, inklusive en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti. Inte bara innebär tillverkningsprocessen av dessa paneler 21% lägre klimatpåverkan och minskade koldioxidutsläpp, utan panelerna bibehåller också sin höga effektivitet över tid.

Dessutom är varje panel 100% kvalitetstestad av Europas främsta solforskningsinstitut, som är ledande inom vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Varför ska du välja 1KOMMA5° som solcellsföretag i Linköping?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi är ständigt närvarande i ditt lokalområde och använder modern teknik som är framtidssäkrad för att ge dig de bästa lösningarna.

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi inleder med en personlig träff för att skapa en ömsesidig förståelse och lära känna varandra. Detta är vår möjlighet att få insikt i dina specifika behov. Vi skräddarsyr sedan en solcellsanläggning som är exakt anpassad för ditt hem och din unika energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi är din långsiktiga partner när det gäller din solcellsanläggning. Vår support är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den assistans du behöver under hela anläggningens livslängd.

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Linköping

Från och med 1 Januari 2023 kan du dra av 20 procent av kostnaden för installationen av dina solceller i Linköping och 50% på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox.

Den nya skattereduktionen gäller både för installation och material.

Till skillnad från tidigare bidrag för solceller görs avdraget direkt på slutfakturan och du behöver inte tveka på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte. Nu behöver du inte som tidigare vänta i upp till ett år för att få reda på om du får bidraget eller inte.

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan komma ner mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Linköping

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Mockup på heartbeat - ett styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vårt smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra både för miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Modern villa i solnedgången med solceller installerade på taket
Solceller Linköping

Därför ska du installera solceller i Linköping

Allt fler bosatta i Linköping väljer att installera solceller på sitt tak. Direkt efter installationen av din solcellsanläggning börjar nedskärning av elkostnaderna. Med våra solpaneler får du ta del av hög kvalitet och lång hållbarhet. 

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska miljöpåverkan och skapa en mer hållbar framtid. Och så till det bästa – med skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.

Lyckligt medelålderspar håller händerna framför sin villabostad med solcellsanläggning installerad på hustaket
Solcellspaket

Moderna solcellspaket i Linköping för villan

Vi anpassar vårt solcellspaket i Linköping efter ditt hushåll, dina önskemål och ditt taks förutsättningar. Med våra solpaneler kan du producera solel året om trots att solenergin är lägre under vintern. Vi erbjuder en året-runt-lösning.

När du investerar i ett solcellspaket i Linköping kommer det med flera bra funktioner och energismarta lösningar.

Genom vårt energistyrsystem Heartbeat kan du dagligen följa din produktion av solel. Heartbeat kopplar samman solpaneler, laddbox och solcellsbatteri i ett enda smart system.

Närbild på montör som installerar solceller från 1KOMMA5° på ett hustak
HUR GÅR DET TILL?

Montera solceller i Linköping

Är du intresserad av att köpa och installera solceller i Linköping?

På 1KOMMA5° hjälper dig genom hela processen. Det börjar med ett kostnadsfritt hembesök eller ett telefonmöte för att få en tydlig bild av din fastighet och dina önskemål.

Tillsammans skapar vi en anpassad lösning för din villa baserat på dina behov och förutsättningar. När du väljer att installera vårt solcellspaket tar vi hand om hela installationsprocessen. Efter installationen följer vi upp arbetet för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar på bästa sätt.

Vi finns vid din sida från start till efter att dina solceller i Linköping är på plats. Vi är ett företag med en lokal närvaro som vill göra det enkelt för dig att välja en fossilfri lösning.