1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Lund

Välkommen till 1KOMMA5°!

Sedan vår start 2016 har vi hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar. Vi hjälper dig och tar hand om hela processen när du installerar solceller i Lund.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Skriv in din adress här och se hur du kan skydda dig mot höga elpriser – även på vintern

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Ett litet barn vidrör solpaneler i solnedgången
Kompletta solcellslösningar

Installera solceller i Lund

Vi på 1KOMMA5° är dedikerade att stödja dig genom hela processen när det kommer till att köpa och installera solceller i Lund.

Allt börjar med antingen ett bekvämt hembesök eller ett telefonsamtal för att vi ska få en tydlig uppfattning om din fastighet och dina önskemål.

Tillsammans skapar vi en skräddarsydd lösning som passar din villa perfekt, baserat på dina unika behov och förutsättningar. När du har beslutat att investera i solpaneler på ditt tak, tar vi hand om hela installationsprocessen åt dig.

Vi är medvetna om att solljusets effekt varierar över landet, men du kan lita på oss när det gäller att välja den bästa typen av solcellsanläggning för dina behov som villaägare i Lund.

Efter installationens slutförande, följer vi noggrant upp för att säkerställa att din solcellsanläggning fungerar optimalt. Från det första kostnadsfria besöket, till efter installationen. Vi installerar solceller i hushåll över hela Skåne, allt från Helsingborg till Kristanstad, Malmö och såklart Lund vilket betyder att vi alltid kommer att vara nära.

Vi är här för att stödja dig från den allra första idén om solceller tills du producerar din egen miljövänliga el för ditt hem i Lund.

Få en kostnadsfri offert
svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Stilrena & effektiva solpaneler för produktion av solel

Våra effektiva svarta solpaneler är noggrant utformade för att smälta diskret in på ditt tak. Genom att anpassa installationen av solcellspanelerna till varje unik villa i Lund och dess omgivningar, säkerställer vi att du får en stilren och högeffektiv solcellsanläggning.

Vi står bakom våra produkter med generösa garantier, inklusive en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti. Inte bara innebär tillverkningsprocessen av dessa paneler 21% lägre klimatpåverkan och minskade koldioxidutsläpp, utan panelerna bibehåller också sin höga effektivitet över tid.

Dessutom är varje panel 100% kvalitetstestad av Europas främsta solforskningsinstitut, som är ledande inom vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Komplett paket med solceller och smart energistyrning
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vilka fördelar får du när du väljer oss som ditt solcellsföretag i Lund?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi är ständigt närvarande i ditt närområde och använder modern teknik som är framtidssäkrad för att ge dig de bästa lösningarna.

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi inleder med en personlig träff för att skapa en ömsesidig förståelse och lära känna varandra. Detta är vår möjlighet att få insikt i dina specifika behov. Vi skräddarsyr sedan en solcellsanläggning som är exakt anpassad för ditt hem och din unika energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi är din långsiktiga partner när det gäller din solcellsanläggning. Vår support är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den assistans du behöver under hela anläggningens livslängd.

Från kundens perspektiv

Villaägaren Peter från Bjärred: “1KOMMA5° var de enda som erbjöd ett styrsystem, Heartbeat”

Vår kund Peter är en av tusentals villaägare som valt att göra en aktiv satsning på förnybar energi genom att investera i en energismart lösning med solceller, villabatteri och energistyrsystemet Heartbeat. Vi har intervjuat honom för att ta reda på hur han känner kring sitt energisystem.

Christer

Solenergi – bra för både plånbok och miljö

Genom sitt engagemang för solenergi bidrar han inte bara till en mer hållbar framtid utan gör också betydande besparingar på sin elkostnad, eftersom han nu kan producera och lagra sin egen solel.

I intervjun delar han med sig av sina tankar och erfarenheter kring övergången till solenergi och till ett energismart hem.

Grönt bidrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Lund

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Lund

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Modern villa i solnedgång med solceller på hustaket i Lund
MAXIMERA DIN PRODUKTION

Optimerad produktion av solel i Lund

Vi använder solpaneler som är kopplade till en optimerare, en elektrisk komponent, vilket gör din anläggning mindre känslig för skuggor.

På så sätt kan du fortsätta producera el även när vissa delar av ditt tak inte får direkt solljus. Våra solcellspaneler har en minimalistisk tysk design med låg profil som gör att de smälter in med taket.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.