VILLABATTERI FÖR SOLCELLER

Vill du också komma ned till O:- / kWh?

Nu har vi passerat 11 000 installerade solcellssystem i Sverige där vi tillsammans bidrar till en ökad mängd förnybar el i samhället. Under oktober lanserade vi nästa kapitel i vår energiplattform Heartbeat för att alla våra kunder ska kunna leva på sol och vind gratis för evigt.

Tillsammans med vårt unika villabatteri Enphase och den nya tjänsten i Heartbeat tar vi dig ner till en elkostnad på 0 kr/kWh*

Låt oss berätta hur!

Under kommande månad erbjuder vi en batterilösning med ett, för svenska marknaden, helt unikt styrsystem, där vi prioriterar installation hos dig som befintlig solcellskund.

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Svarta solcellspaneler och villabatteri på modernt hustak
VÅRT ERBJUDANDE

Enphase batteri till dina solceller

1KOMMA5° kan nu som enda leverantör erbjuda IQ-batterier från amerikanska Enphase till Sveriges villahushåll. Batteriet integreras med vår Heartbeat-plattform, vilket gör att du kan optimera ditt energisystem hemma och minimera användningen av el från elnätet. Dessutom kan du bli en del av vårt virtuella kraftverk och därmed öppna upp för nya intäktsströmmar. Vi garanterar 100% av vinsten till dig som kund, som tack för att du är med och stödjer elnätet.

Enphase är en framtidssäker produkt som levereras med en marknadsledande 15-årig garanti.

Klicka på knappen nedan för att meddela oss ditt intresse, så hör vi av oss med mer info kring vårt Enphase batteri och energistyrsystemet Heartbeat.

Enphase villabatteri med Växelriktare
BATTERIBANK FRÅN ENPHASE

Slitstark batteribank för solceller med intelligent energihantering.

Hela 15 års produktgaranti, integrerade microinverters och kompatibel med Heartbeat.

Den välkända amerikanska växelriktartillverkaren Enphase har nu kommit in på marknaden med sin alldeles egna innovativa villabatterier för solsystem.

Som alltid har Enphase skapat en hållbar lösning som gör att de kan erbjuda hela 15 års produktgaranti på sitt batteri – en ovanligt hög garanti på marknaden för en batteribank.

Batteriet är tillverkat med fokus på framtidssäkring, så du är redo för intelligent energioptimering, bl.a. med vårt energistyrsystem Heartbeat.

kostnadsfri installation av heartbeat
VÅRT SMARTA ENERGISTYRSYSTEM

Heartbeat - En framtidssäkrad lösning både för din ekonomi och miljön

Det smarta energistyrsystemet Heartbeat ger dig maximal nytta av ditt energisystem hemma. Heartbeat manövrerar dina solceller, ditt batteri och din laddbox, och optimerar systemet mot marknadens spotpris och väderprognos för ditt område.

Med Heartbeat arbetar ditt energisystem året runt, på dygnets alla timmar - och är inte beroende av att solen ska skina.

- Sänk din elräkning till noll med våra energismarta lösningar.
- Tänk aldrig mer på elräkningen!

Vid beställning ingår dessutom installation av energistyrsystemet Heartbeat kostnadsfritt när du beställer batteri till din befintliga solcellsanläggning.

Heartbeat dynamic pulse
Mer förnybar energi

Heartbeat

Med Heartbeat optimeras energiflödet i ditt hem och möjliggör en kostnadseffektiv elanvändning där du tar din elkostnad ner mot 0 kr/kWh.

Heartbeat ökar användningen av din egenproducerade solel samtidigt som andelen förnybar energi ökar i hemmet.

Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
GARANTIER & SMARTA FUNKTIONER

Intelligent kontroll av din solcellsanläggning med Heartbeat och Enphase IQ Batteri.

Med en batteribank blir det möjligt att optimera din energiförbrukning. Som en unik möjlighet erbjuder vi på 1KOMMA5° en automatisk, intelligent energihanteringslösning som heter Heartbeat .

Enphase är en av få villabatterier som kan prata med Heartbeat. Med denna kombination kan du se fram emot ännu större besparingar i ditt hushåll.

Komplett solcellsanläggning illustration
Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 040-645 08 90

Produkter

Komplett utbud till ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Fördelar

Därför 1KOMMA5° är rätt för ditt energismarta hem

Hos oss får du ett komplett helhetssystem. Allt från 1K5° europeiska solpaneler, villabatteri, väggmonterad laddbox och 1KOMMA5° energistyrsystem Heartbeat.

Skräddarsytt helhetssystem för ditt hem.

Allt från en enda leverantör, inklusive underhåll och service.

Anställda på plats centralt i din region.

Heartbeat energistyrsystem

Lev klimatneutralt och njut av maximal självförsörjning.

Säkert skydd mot stigande elpriser.

Framtidssäkrat

En app för att styra hela ditt energisystem.