fbpx

Solceller i Arboga

Välkommen till 1KOMMA5°. Vi hette tidigare Cellsolar och har sedan vi startade 2016 hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar.

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare med målet att nå en klimatneutral villamarknad 2030.

1KOMMA5° arbetar för att möjliggöra ett CO2-neutralt liv för dig genom att erbjuda solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat.

Använd din solel när den gör som störst nytta – För dig som villaägare innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala elförbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Ett smart ekosystem där dina energiflöden optimeras för en mer energieffektiv och framförallt koldioxidneutral vardag.

Det är enkelt och tryggt att beställa ett energismart system från oss. Våra solcellsexperter hjälper dig personligen genom hela processen, från den första tanken om att investera i solceller hela vägen tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera, lagra och styra användningen av din egenproducerade solel i ditt hushåll.

Solen som energikälla

Fånga upp solens strålar och omvandla den till solenergi. Ett effektivt och miljövänligt sätt att producera el. Boka in ditt kostnadsfria besök från en av våra solcellsexperten redan idag. Nedan har du möjlighet att fylla i din adress och se ungefär hur mycket el du skulle kunna producera varje år.

HEARTBEAT – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Börja ditt klimatvänliga liv med Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

solpanel på tak
solpanel på tak

Upptäck fördelarna med solceller i Arboga

Under vinterhalvåret kan det kännas som att Sverige är ett land med mycket mörker och lite sol. Sanningen är att SMHI varje år mäter antalet soltimmar runt om i landet på olika väderstationer. Antalet soltimmar i Sverige är i nivå med många länder i Centraleuropa och ligger på runt 2 000 soltimmar om året. Att ha solceller på ett tak i Arboga är därför ofta en bra investering både för hushållets ekonomi och ur en miljösynpunkt.

Montera solpaneler i Arboga

Är du intresserad av en solcellsinstallation i Arboga så inleder vi alltid med en kostnadsfritt konsultation. Då kan vi tillsammans se över möjliga ytor för placering av solceller och hitta de alternativ som passar ditt hus bäst. Du har även möjlighet att ställa alla dina frågor.

Tillsammans går vi igenom möjliga alternativ och hittar det som motsvarar dina förväntningar och skräddarsys efter ditt taks förutsättningar. Eftersom att varje fastighet är unik kan vi erbjuda olika solcellspaket för dig i Arboga. Du ska själv känna att du är delaktig i beslutet och vi utför även själva installationen och finns där efteråt för att säkerställa att allt fungerar som det ska. Vi är ett företag med lokal närvaro som vill göra det lätt att välja en fossilfri lösning.

solpanel på tak
solpanel på tak
solpanel på tak

Solcellspaket med bra funktioner för villan i Arboga

Moderna solcellspaket i Arboga kommer med flera bra funktioner och energismarta lösningar. En smartmätare låter dig följa produktionen av solel varje dag. Då kan du upptäcka att solel även produceras under vinterhalvåret, fast i något mindre omfattning än under sommaren.

Har du exempelvis en laddbox till bilen installerad hemma går det naturligtvis att koppla samman solpaneler i Arboga med denna för att få ett enhetligt och uppkopplad system tillsammans med energistyrsystemet Heartbeat. Det ska vara lätt att använda den här typen av produkter även för dig som privatperson.

solpanel på tak

Tillverka fossilfri el med hjälp av solen

1KOMMA5° är medlemmar i Fossilfritt Sverige. Vi bidrar till att minska utsläpp och skapa en snällare värld genom miljövänliga lösningar. När du installerar solceller i Arboga så är du med och bidrar till att minska koldioxidutsläppen. 

Solpaneler kräver minimalt underhåll och är tillverkade för att hålla under många år. Dessutom har 1KOMMA5° även lanserat europeiska solcellspaneler med tysk kvalitet, europeiska garantivillkor och 25% mindre koldioxidavtryck. Titta gärna vidare här kring våra europeiska solcellspaneler.

Solceller på hus
Solceller på hus

Varför ska du välja 1KOMMA5° som solcellsföretag i Arboga?

Vi är ett företag med lokal närvaro och stor expertis inom branschen. Väljer du oss som solcellsföretag i Arboga kan du räkna med att vi:

  • Använder kvalitetsprodukter med lång hållbarhet och garanti
  • Skapar förutsättningar för dig att minska elkostnader med solceller i Arboga
  • Finns vid din sida genom hela processen och även följer upp efter installation
  • Installerar solceller anpassade för dig och dina behov

Att tillverka solel är något som står oss varmt om hjärtat. Vi arbetar för att erbjuda en enkel process för dig som önskar solceller på villans tak i Arboga.

Krävs det bygglov för att installera solceller i Arboga?

För att vara säker på vad som gäller när det kommer till bygglov för att installera solceller i Arboga så är det alltid bra att säkerställa med din kommun. Oftast krävs inget bygglov.

De solpaneler som vi använder har en estetiskt snygg utformning, är helsvarta och har låg profil. Anläggningen för solpanelerna skräddarsys efter takets förutsättingar.

Från offert till installerad solpanel finns vi där för dig

När du väljer att ta steget och installera solceller så finns vi vid din sida under hela resan. Vi börjar med en kostnadsfri konsultation där vi tar oss tid att förstå dina behov och önskemål för att kunna hitta den mest lämpliga solcellsanläggningen för dig. Sedan går vi vidare till själva installationen där vi ser till att allt fungerar som planerat från första stund. Men vårt engagemang slutar inte där – vi finns där för dig även efter installationen så att allt fortsätter fungera som det ska.

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Arboga

Från och med 1 januari 2023 får du en ny nivå på skattereduktion för installation av solceller i Arboga. Nu kan du dra av 20 procent av kostnaden för både installation och material direkt på slutfakturan. Detta är ett välkommet tillskott för de som vill installera solceller på sina bostäder och främjar en mer hållbar energiförsörjning.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE