fbpx

Solceller i Jönköping

Välkommen till 1KOMMA5°. Vi hette tidigare Cellsolar och har sedan vi startade 2016 hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar.

1KOMMA5°, som tidigare hette Cellsolar, är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare.

Vi erbjuder framtidssäkrade solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat. Inte nog med att du kan använda ditt tak för att producera egen grön el till ditt hushåll, nu kan du även koppla samman din solcellsanläggning med ditt batteri och även din laddbox i ett enda heltäckande och uppkopplat system som styrs via en enda app. Vår lösning heter Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem.

Vi har vid det här laget hunnit installera över 9000 skräddarsydda anläggningar i Sverige, som alla tagit hänsyn till hushållets behov och varje taks förutsättningar.

Ända sedan vi startade 2016 kan vi stoltsera med att ha en mycket god kundnöjdhet.  Läs gärna våra recensioner på Reco om ni vill ta reda på vad våra befintliga kunder säger om oss: reco.se/1komma5-sverige

Vi ser fram emot att få välkomna även dig som stolt solcellsägare med ett energismart hushåll.

Solen som energikälla

Ta tillvara på den energi som solen producerar varje dag genom att installera solceller i Jönköping. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök med våra lokala solcellsspecialister eller använd sökfunktionen nedan för att se hur mycket el ditt tak kan producera. 

HEARTBEAT – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Börja ditt klimatvänliga liv med Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

solpanel på tak
solpanel på tak

Jönköping är geografiskt bra för solceller

Jönköping har årligen samma antal soltimmar motsvarande länder i Europa. Den närmaste mätstationen för solsken är Norrköping vilken hade mer än 2 100 soltimmar under 2022. Det skapar möjlighet att generera mycket solenergi i Jönköping och ta tillvara på solens strålar. Producera grön el och jobba mot en klimatneutral villamarknad tillsammans med oss.  

Installera solceller i Jönköping

Funderar du på att installera solceller i Jönköping börjar allt med ett hembesök. Då kan vi skapa oss en uppfattning om de förutsättningar som finns och tillsammans med dig ta fram olika alternativ. Utifrån det mötet kan vi lämna en offert utan kostnad som du får ta ställning till. Det kan handla om val mellan olika produkter som bäst uppfyller dina förväntningar.

Vill du montera solceller på tak i Jönköping kommer vi att hjälpa dig hela vägen. Det är en stor investering där vi hjälper till hela vägen från den första tanken på solceller till att du kan producera din egna gröna el. Vi kan även hjälpa till att rekommendera finansieringslösningar och har fokus på varje detalj kring din process.

solpanel på tak
solpanel på tak
solpanel på tak

Utmärkta solcellspaket i Jönköping för villan

Solcellspaket i Jönköping anpassas till varje hushåll, dina önskemål och ditt taks förutsättningar – både till den lilla och stora villan. Även om produktionen av solel är lägre under vintern, går det att producera el året runt i Jönköping.

solpanel på tak

Snygga och effektiva solpaneler för produktion av solel

Solpaneler på tak i Jönköping är idag både snygga och effektiva. Genom en minimalistisk utformning kommer det inte att ta uppmärksamhet från fastigheten. 

Effektmässigt använder vi oss av kvalitetsprodukter som är framtagna för det nordiska klimatet med lång garantitid. Producera el på ett miljövänligt sätt – bra för både din hushållsekonomi och vårt jordklot. Helsvarta moduler med lång profil som monteras på taket och kommer att börja producera el omgående när installationen är slutförd.

Solceller på hus
Solceller på hus

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Jönköping?

1KOMMA5° är ett solcellsföretag i Jönköping som har ett stort engagemang och kundfokus. Utöver det bör du välja oss då:

  • Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för att producera egen solel och minska dina elkostnader
  • Vi har lokal närvaro och börjar alltild med ett kostnadsfritt hembesök
  • Vi använder enbart kvalitetsprodukter som är tillverkade för många års användning
  • Vi arbetar med modern teknik som har ett minimalistiskt utseende

Vi är stolta medlemmar i “Fossilfritt Sverige” och har därför ett fokus på hållbarhet och kvalitet vilket märks i varje led av processen. Vi hjälper dig till ett energismart hem med en bra solcellsanläggning i Jönköping.

Behövs bygglov för att installera solceller i Jönköping?

I de allra flesta fall krävs ej bygglov för solceller.  Jönköping kommun ser positivt på att allt fler väljer ett miljövänligt alternativ för elförsörjning och har underlättat processen till stor del.

Att installera solceller i Jönköping är en investering för framtiden och kan installeras på majoriteten av de tak som finns.

Från offert till installerad solpanel finns vi där för dig

När du bestämmer dig för att installera solceller i Jönköping så finns vi här för att hjälpa dig genom hela processen. Vi börjar med att erbjuda en kostnadsfri konsultation och skräddarsyr en anläggning efter dina önskemål och ditt taks förutsättningar. Även efter installation, finns vi tillgängliga för att se till att allt fungerar som det ska när du är igång och producerar din egen el.

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Jönköping

Från och med 1 januari 2023 får du en ny nivå på skattereduktion för installation av solceller i Jönköping. Nu kan du dra av 20 procent av kostnaden för både installation och material direkt på slutfakturan. Detta är ett välkommet tillskott för de som vill installera solceller på sina bostäder och främjar en mer hållbar energiförsörjning.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE