fbpx

Solceller i Karlskrona

Boka ett kostnadsfritt hembesök eller
sök nedan för att se hur mycket el ditt tak kan producera

Vi har installerat solceller i Karlskrona

Det är främst två faktorer som påverkar valet av solpaneler i Karlskrona – effektivitet och estetik. Vi har en högeffektiv och helt svart solpanel som smälter in i omgivningen och dessutom har en låg snygg profil. Det är inte helt enkelt att veta vilka faktorer man ska titta efter i och med att branschen hela tiden utvecklas och det blir det allt svårare för kunden att välja. Därför är vi noggranna med att förklara skillnaderna, svara på frågor och hjälpa kunden i sitt val av solpaneler för bästa resultat. Solljusets effekt skiljer sig även över landet, men vi vet vilken typ av solceller som är bäst för dig i Karlskrona.

Det ska vara lätt att göra rätt

När du bestämt dig att installera solceller i Karlskrona så finns vi med dig hela vägen. Från det första kostnadsfria besöket, till installationen. Men även efter det. När du är igång och producerar din egen el finns vi fortfarande till hands och ser till att allt går som det ska.

Optimerad produktion av solkraft i Karlskrona

Solpanelerna vi använder är kopplade till en optimerare, en elektrisk komponent, som gör din anläggning mindre skuggkänslig och gör att du kan producera el även när delar av ditt tak inte får sol. Utseendet är minimalistiskt med låga profiler som gör sitt bästa att smälta in tillsammans med taket.

Grönt avdrag vid installation av solceller i Karlskrona

Från och med 1 januari i år får du dra av 20 procent av kostnaden för installation av solceller. Den nya skattereduktionen gäller både för installation och material. Till skillnad mot tidigare bidrag för solceller görs avdraget direkt på slutfakturan och du behöver inte tveka på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte. Tidigare kunde man få vänta upp till ett år för att få reda på om man får bidrag för sin solcellsanläggning eller inte.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE