fbpx

Solceller i Norrköping

Välkommen till 1KOMMA5°. Vi hette tidigare Cellsolar och har sedan vi startade 2016 hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar.

1KOMMA5° är Sveriges ledande leverantör av energismarta lösningar till villaägare med målet att nå en klimatneutral villamarknad 2030.

1KOMMA5° arbetar för att möjliggöra ett CO2-neutralt liv för dig genom att erbjuda solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat.

Använd din solel när den gör som störst nytta – För dig som villaägare innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala elförbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Ett smart ekosystem där dina energiflöden optimeras för en mer energieffektiv och framförallt koldioxidneutral vardag.

Det är enkelt och tryggt att beställa ett energismart system från oss. Våra solcellsexperter hjälper dig personligen genom hela processen, från den första tanken om att investera i solceller hela vägen tills anläggningen är på plats på ditt tak och du kan börja producera, lagra och styra användningen av din egenproducerade solel i ditt hushåll.

Solen som energikälla

Boka in ditt kostnadsfria hembesök från en av våra solcellsexperter så berättar vi mer. För att få en uppfattning om hur mycket el ditt tak skulle kunna producera så kan du fylla i din adress nedan, så hör vi av oss och kan prata med kring dina önskemål och ditt taks förutsättningar. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss!

HEARTBEAT – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Börja ditt klimatvänliga liv med Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

solpanel på tak
solpanel på tak

Soliga Norrköping är perfekt för solceller

År 2022 uppmätte den väderstation som SMHI har i Norrköping totalt 2 102 soltimmar – det är i nivå med många länder i de centrala delarna av Europa där solceller används i ännu större utsträckning. Att placera solceller på tak i Norrköping är därför ett bra val.

Solen skapar energi som vi kan omvandla till el under årets alla årstider. Strålningen ger mer effekt under sommaren än vintern, men det kommer ändå att göra skillnad. Ett solcellspaket i Norrköping kommer att bidra till att sänka din elkostnad genom att du producerar egen grön el. I kombination med vårt energistyrsystem Heartbeat kan du dessutom sänka dina elkostnader ytterligare.

 

Montera bra solceller i Norrköping

På 1KOMMA5° jobbar vi för att ta hand om varje kund från start till mål. Går du i tankarna att installera solceller i Norrköping börjar vi med att prata om dina önskemål och ditt taks förutsättningar. Därefter har vi möjlighet att komma med ett skräddarsytt förslag, tips och besvara de frågor som du kan ha.

Väljer du att ta steget fullt ut och tillsammans med oss jobba mot ett fossilfritt Sverige och en mer energismart vardag så tar vi hand om installation av de produkter som du väljer att använda för att producera solel i Norrköping. Efter montering finns vi där och säkerställer att det fungerar som det ska hela vägen.

solpanel på tak
solpanel på tak
solpanel på tak

Välj bland smarta solcellspaket i Norrköping

Upptäck hur det är att producera din egen solel. Smarta solcellspaket i Norrköping gör det möjligt att exempelvis följa din egen elförbrukning varje dag, året runt. På så sätt får du full kontroll och har möjlighet att lära dig ännu mer om hur produktionen av solel ser ut. Kopplar du samman din solcellsanläggning med ditt batteri för ellagring och din laddbox för elbilen i vårt energistyrsystem Heartbeat kan du dessutom använda din el när den gör som störst ekonomisk nytta.

Har du exempelvis en laddbox installerad för elbil går det att koppla ihop alla produkter i ett och samma system som styrs via en enda smart app och ser till att ladda din elbil när det är som billigast. Uppgradera hushållet till att bli mer fokuserat på miljöanpassade lösningar med solceller i Norrköping.

solpanel på tak

Snygga och effektiva solpaneler för produktion av solel

Välj inte mellan effekt och utseende vid val av solpaneler i Norrköping – vi tillhandahåller produkter som lever upp till båda kriterierna. Moderna solpaneler med låg profil vilket passar in på de flesta fastigheter. En skräddarsydd lösning för varje fastighet gör att det smälter in på bästa sätt.

Har du ett tak som delvis är skuggat under dagen kan ni nyttja våra solceller tillsammans med så kallade optimerare. Det är en elektrisk komponent som enkelt förklarat gör det möjligt för din anläggning med solceller i Norrköping att producera el även under den tiden som den ligger i skugga. Solens strålar skapar ändå energi som går att ta tillvara på, så att hela taket kan utnyttjas maximalt oavsett dess placering.

Solceller på hus
Solceller på hus

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Norrköping?

Vi arbetar aktivt mot ett fossilfritt Sverige. Väljer du oss som solcellsföretag i Norrköping får du:

  • Kvalitetsprodukter där vi ansvarar för processen från början till slut
  • Vi använder enbart solceller av högsta kvalitet och långa garantitider
  • Ta del av energismarta lösningar och produkter byggda för det nordiska klimatet
  • Personlig hjälp från lokala solcellsexperter

Det ska vara enkelt att bestämma sig för en solcellsanläggning i Norrköping. Vi hjälper dig att hitta rätt och utför installationen efteråt. 

Behövs bygglov för att installera solceller i Norrköping?

Oftast behövs inget bygglov för solceller i Norrköping. För att få ett korrekt och uppdaterat svar om bygglov är det säkrast att kontakta kommunen direkt, övriga frågor om solceller i Norrköping är vi experter inom. Välkommen att kontakta oss så ska vi hjälpa dig genom processen.

Från offert till installerad solcellsanläggning finns vi där för dig

När du bestämmer dig för att installera solceller i Norrköping så finns vi vid din sida genom hela processen. Vi börjar med en kostnadsfri konsultation och hjälper dig sedan med installationen. Men vi slutar inte där – även efter att du har börjat producera din egen el så finns vi tillgängliga för att se till att allt fungerar optimalt. Vår högsta prioritet är att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt solcellssystem i Norrköping.

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Norrköping

Från och med 1 januari 2023 i får du dra av 20 procent av kostnaden för installation av solceller i Norrköping. Den nya skattereduktionen gäller både för installation och material. Avdraget görs direkt på slutfakturan och du behöver inte tveka på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte vilket gör det ännu mer lönsamt att installera solceller på ditt hem eller företag.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE