fbpx

Solceller i Västerås

Välkommen till 1KOMMA5°. Vi hette tidigare Cellsolar och har sedan vi startade 2016 hunnit installera över 9000 solcellsanläggningar.

Börja ditt klimatvänliga liv med 1KOMMA5° och vårt unika energistyrsystem Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. 

Koppla samman dina energismarta produkter i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av hemmets el. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

Vi erbjuder framtidssäkrade solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för ellagring samt vårt energistyrsystem Heartbeat. Inte nog med att du kan använda ditt tak för att producera egen grön el till ditt hushåll, nu kan du även koppla samman din solcellsanläggning med ditt batteri och även din laddbox i ett enda heltäckande och uppkopplat system som styrs via en enda app. Vår lösning heter Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem.

Vi har vid det här laget hunnit installera över 9000 skräddarsydda anläggningar i Sverige, som alla tagit hänsyn till hushållets behov och varje taks förutsättningar.

Ända sedan vi startade 2016 kan vi stoltsera med att ha en mycket god kundnöjdhet.  Läs gärna våra recensioner på Reco om ni vill ta reda på vad våra befintliga kunder säger om oss: reco.se/1komma5-sverige

Vi ser fram emot att få välkomna även dig som stolt solcellsägare med ett energismart hushåll.

Solen som energikälla

Solen är en naturlig energikälla som kan producera el året runt. Boka ett kostnadsfritt hembesök med en av våra solcellsexperter så berättar vi mer. Nedan finns möjlighet att ange din adress för att se hur mycket el du skulle kunna producera.

HEARTBEAT – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Börja ditt klimatvänliga liv med Heartbeat – hjärtat i ditt hållbara, uppkopplade och smarta hem. Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system som styrs via en enda app, för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet. Välkommen till #NewSolar!

solpanel på tak
solpanel på tak

Västerås är en perfekt plats för solceller

Antalet soltimmar i Sverige är betydligt högre än vad många tror. Utifrån de mätstationer som SMHI har ser vi att Västerås har drygt 2 000 soltimmar om året. Antalet soltimmar är jämförbart med exempelvis Tyskland, vilket gör Västerås till en perfekt plats för solceller.

Vi vill att det ska vara en enkel process för dig som privatperson att investera i solpaneler i Västerås. Du gör ett bra val för miljön och kommer samtidigt att minska din elkostnad – ett beslut som du inte kommer att ångra.

Att installera solceller i Västerås

Är du intresserad av att installera solceller i Västerås så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök. Vi behöver göra ett hembesök för att på plats kunna inspektera och ta hänsyn till flera faktorer för att ge dig den bästa hjälpen. Det kan exempelvis vara vilket geografiskt läge taket har, material, storlek samt dina önskemål och behov.

När vi har mer kunskap om dig och din fastighet kan vi presentera olika alternativ så att du kan ta beslut om bästa solcellsinstallation i Västerås. Du ska känna dig delaktig genom hela processen och vi finns där från början och resten av din tid med solceller.

solpanel på tak
solpanel på tak
solpanel på tak

Smarta solcellspaket i Västerås för villan

Att installera ett solcellspaket i Västerås är mycket mer än att enbart producera egen solel. Det är både spännande och roligt att få mer kunskap om solen. En fördel med solceller är att det kräver minimalt med underhåll från dig.

För att få ut det bästa av din anläggning bör du koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda system för bättre styrning och användning av din egenproducerade solel. För dig innebär det främst en sak: du sänker din totala förbrukning och därmed kostnaderna för elförbrukningen hemma. 

Det finns solceller som fungerar för alla typer av villor i Västerås. Minska de kostnader du har för el och gör samtidigt ett miljömedvetet val. Solen kommer med hjälp av energismarta produkter att generera energi året runt till din fastighet.

solpanel på tak

Producera solel med snygga och effektiva solpaneler

Det finns ett stort utbud av olika solpaneler att välja på i Västerås. 1KOMMA5° använder snygga solpaneler som har en låg profil för att smälta in i omgivningarna. Fungerar lika bra på ett nybyggt hus som ett hus av äldre modell.

Våra egna europeiska solcellspaneler med tysk kvalitet och design samt långa garantivillkor är vi stolta att kunna erbjuda. Läs mer om 1KOMMA5°s europeiska solcellspaneler.

Solceller på hus
Solceller på hus

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Västerås?

Vi är ett solcellsföretag i Västerås som fokuserar mycket på lokal närvaro. Väljer du oss kommer du att:

  • Få en modern solcellsanläggning i Västerås som är anpassad för dina behov
  • Solceller i Västerås som är av högsta kvalitet
  • Stöd och hjälp genom hela ditt solcellsägande
  • Energismarta produkter som kan kopplas samman med din solcellsanläggning
  • Rätt förutsättningar för att producera grön el och minska dina elkostnader

Har du frågor och vill veta mer om hur det är att använda solceller i Västerås så är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig gärna genom hela processen.

Behövs bygglov för att installera solceller i Västerås?

Allt som oftast krävs inte bygglov för att installera solceller i Västerås. Kommunen kan alltid svara på vad som gäller för just din adress. Överlag finns en positiv attityd till att privatpersoner installerar solceller. Vi rekommenderar alla som kan att ta steget fullt ut och börja producera sin egen solel i Västerås. Tillsammans kan vi påverka hur el produceras och att vi lämnar efter oss en sund och hälsosam värld till våra barn och framtida generationer. 

Vi är med dig från offert till installerad solpanel

När du bestämt dig för att installera solceller är vi med dig genom hela resan. Vi inleder med en kostnadsfri konsultation för att hitta den mest lämpliga solcellsanläggningen för dig. Sedan hjälper vi dig med själva installationen och säkerställer att allt fungerar korrekt från början. Men vi stannar inte där – även efter att du har börjat producera din egen el så finns vi tillgängliga för att se till att allt fungerar som det ska.

Bidrag och grönt avdrag vid installation av solceller i Västerås

Från och med 1 januari 2023 i får du dra av 20 procent av kostnaden för installation av solceller i Västerås. Den nya skattereduktionen gäller både för installation och material. Avdraget görs direkt på slutfakturan och du behöver inte tveka på om du blir beviljad en skattereduktion eller inte.

Fyll i formuläret så hör vi av oss

OBS. Vi installerar tyvärr ej på eternittak, markanläggningar eller hos BRF:er

1KOMMA5° | SVERIGE 
Org. nr. 559069-2900

Faktura: 1KOMMA5 grader AB
, Kund-Id FRX5802, Fe 301, 105 69 Stockholm

Integritetspolicy
1KOMMA5° | SVERIGE