1KOMMA5°

Solceller Örebro län

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Örebro län är inte bara fördelaktigt ur ett miljöperspektiv – det är också en ekonomiskt lönsam investering. Med solceller på taket får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel och du kan göra stora besparingar över tid. Vi hjälper dig som bor i Örebro att installera solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Läs mer om installation av solceller i din stad

Var i Örebro län bor du?

Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Komplett solcellslösning

Vi installerar dina solceller i Örebro län

1KOMMA5° hjälper dig som bor i Örebro län hitta en optimal lösning för din solcellsanläggning. Den som installerar solceller från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr /kWh. 

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design med en stilren profil. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också mycket hållbara i tysk design och kvalitet, samt med europeiska, marknadsledande garantier som säkerställer pålitlighet och prestanda. Viktigast av allt är de tillverkade av europeisk kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Få en kostnadsfri offert
Svart solcellspanel från 1KOMMA5°
Effektiva och estetiska solpaneler

Snygga & effektiva solpaneler för produktion av solel

Våra svarta solpaneler är minimalistiskt designade för att hålla en diskret profil på ditt tak. Genom att skräddarsy installationen av solcellspanelerna efter varje unik villa ser vi till att du får en snygg och effektiv solcellsanläggning.

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av denna panel innebär 21% lägre klimatavtryck och mindre koldioxidiutsläpp, panelen håller också högsta effektivitet och är 100% kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Örebro Län

Hur många hushåll har solceller i Örebro län?

I Örebro län har ungefär 2 697 hushåll installerade solceller. Enligt SCB och Energimyndigheten fanns det totalt 3 080 nätanslutna solcellsanläggningar i Örebro i januari 2022. Av dessa hade 2 697 anläggningar en effekt under 20 kW (i största utsträckning en vanlig svensk villa), medan 383 anläggningar hade en effekt på 20–1 000 kW. Inga anläggningar hade en effekt över 1 000 kW.

I slutet av 2021 stod Örebro län för 3,3 % av det samlade antalet solcellsanläggningar i Sverige. Örebro ligger på tionde plats på listan över de 21 län i Sverige som har flest nätanslutna solcellsanläggningar.

Under år 2021 installerades 1 053 av de 3 080 nätanslutna solcellsanläggningarna i Örebro.

Det här indikerar att det kommit att bli allt mer populärt att installera solceller i Örebro län. Vi installerar solceller över hela Örebro.

Det ska vara lätt att göra rätt

Om du bor i Örebro län och är intresserad av att investera i solceller, finns vi på 1KOMMA5° här för dig. Vi följer med dig genom hela processen, från det första kostnadsfria besöket till själva installationen. Även när du har börjat producera din egen solel, finns vi nära till hands för att säkerställa en smidig och problemfri upplevelse. Vi ser till att du alltid tar del av en kostnadseffektiv elproduktion med hjälp av dina solceller och din energilösning hemma. 

Modern villa med solcellsanläggning på taket och villabatteri från 1KOMMA5°
Örebro län

Optimal produktion oavsett var i Örebro län du bor

Våra solpaneler kan anslutas till en optimerare, en elektrisk enhet som minskar deras känslighet för skugga. Det här garanterar att du fortfarande kan producera elektricitet även när vissa områden på ditt tak inte får direkt solljus. Vi strävar efter att säkerställa att du får maximal solelproduktion av dina solceller – oavsett om du bor i Karlskoga, Kumla eller Askersund. Vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar ditt hushåll bäst.

Solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Örebro län?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Grönt bidrag

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Örebro län

Fler frågor? Vi hjälper dig!

energistyrsystemet Heartbeat för solcellsanläggning
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

heartbeat illustration köp och sälj till elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Modern villa i solnedgång med solceller på hustaket
Örebro län

Var i Örebro län bor du?

Vi hjälper hushåll över hela Örebro län att komma igång med förnybar elproduktion. Med det sagt installerar vi dina solceller oavsett om du bor i Karlskoga, Kumla, Askersund – eller på någon annan plats i länet. Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak. 

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.