Ladda din bil med solel

Laddbox

1KOMMA5° Wallbox 22 kW är en snabb, pålitlig och framtidssäkrad laddbox – tillverkad för att ladda din elbil med solel. Den är idealisk för villaägare som vill ladda enkelt, bekvämt och säkert hemma. Investera i en laddbox tillsammans med din solcellsinstallation.

LADDBOX MED SOLEL FRÅN 1KOMMA5°

Ladda elbilen med solceller

1KOMMA5° har valt ut en av marknadens mest kraftfulla laddboxar för elbilar.

Wallbox är en intelligent laddbox i modern design som erbjuder smart kontroll, hög säkerhet vid laddning hemma och konstant uppkoppling via 4G. Det finns flera viktiga skillnader mellan vår smarta laddbox och en vanlig modell. När du väl satt dig in i skillnaderna kommer du har svårt att motivera varför du inte ska satsa på teknik som håller länge, med stora utvecklingsmöjligheter. Wallbox är kompatibel med 1KOMMA5°s energistyrsystem Heartbeat, som automatiskt ser till att du laddar din bil när elen är som billigast. Vill du också sätta upp en laddbox i kombination med installationen av din solcellsanläggning? Hör av dig så berättar vi mer.

produktbild på svart laddbox från 1komma5°
produktbild på svart laddbox från 1komma5°
smidig och praktisk laddstation

Vad är en laddbox?

1KOMMA5° har valt ut en av marknadens mest kraftfulla laddboxar för elbilar.

En laddbox är en smidig och praktisk laddstation som förser elbilar med nödvändig växelström. Tack vare den nya och moderna teknologin har laddboxen blivit en symbol för ökad tillgänglighet och bekvämlighet, samt ett kostnadseffektivt alternativ för laddning av elbil. 

Numera återfinns laddboxen ofta hos enskilda bostäder eller flerfamiljshus samt hos företag. Genom att installera laddboxar på de här platserna möjliggörs en smidig laddningsinfrastruktur för elbilar, vilket i sin tur främjar användning och ökar bekvämligheten för elbilsägare. Wallbox 22 kW kopplas ihop med dina solceller för helt grön solenergi till din elbil.

effektiv och pålitlig laddbox

1KOMMA5° Wallbox – smart laddbox för solceller

1KOMMA5° Wallbox 22 kW är en mycket effektiv och pålitlig laddbox, framtagen för att fungera i harmoni med dina solpaneler.

Den är tillverkad i Europa i en användarvänlig design och är kompatibel med 1KOMMA5°s smarta energistyrenhet Heartbeat. Något som säkerställer att du alltid laddar bilen när elen är som billigast. Laddboxen är verifierad som vatten- och dammskyddad med IP54 och IK10-skyddsklasser, vilket ger en säker installation.

I installationen från 1KOMMA5° ingår en 5 meter fast ansluten laddkabel med typ 2-kontakt samt extern säkerhetsbrytare. Hör av dig till oss så guidar vi dig på vägen till en fossilfri vardag och en bättre elekonomi för ditt hushåll.

produktbild på svart laddbox från 1komma5°
produktbild på svart laddbox från 1komma5°
modern och snygg laddbox

Snabbare, säkrare och smidigare laddning av din bil

Med en modern och snygg laddbox laddar du din elbil på ett snabbare, säkrare och smidigare sätt. Den mest effektiva lösningen får du om du kopplar din laddbox med din solcellsanläggning via Heartbeat. Alla laddboxar som är kompatibla med HB kan kopplas till Heartbeat. Då kan du uteslutande ladda din bil med el från solpaneler – och styra allt i en och samma app. Kom ihåg att du får 50 % grönt avdrag för din laddbox. Hör av dig till oss så guidar vi dig till en lösning som passar dina behov.

INSTALLERA SOLCELLER

Kom igång och ladda hemma i fyra enkla steg

1.

Hitta din laddboxlösning

Vi hjälper dig hitta den bästa laddboxlösningen för dina behov. Kom ihåg att du alltid är välkommen att kontakta oss för rådgivning kring din energilösning i hemmet.

2.

Boka hembesök

Boka in ett kostnadsfritt hembesök där vi går över installationen av din laddbox och solceller. 

3.

Vi installerar

När det är dags för installation kommer våra certifierade elektriker ut och hjälper dig komma igång med din laddbox och ditt solcellssystem.

4.
Support & Garanti

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Grönt avdrag

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Från den 1 januari 2023 ökar skattereduktionen för solcellinstallationer. Det är en fördelaktig nyhet för dig som planerar att sätta upp solceller. Nu kan du alltså få 20% avdrag på både installations- och materialkostnader, vilket främjar hållbar energiförsörjning.

För installation av batteri och laddbox får du 50% avdrag.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
1KOMMA5° komplett produktutbud
Produkter

Komplett utbud för ditt klimatneutrala hem

Laddbox

Använd din solenergi till att ladda din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

NewSolar

Komplett solcellssystem

VANLIGA FRÅGOR & SVAR - LADDBOX

Frågor och svar

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Kontakta oss

Boka tid med expert

Fyll i dina uppgifter så ser vi till att du får kontakt med en av våra solcellsexperter så snart som möjligt!

Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet