1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Norrköping

Välkommen till 1KOMMA5°!

Du som bor i Norrköping har goda möjligheter att nå snabb lönsamhet med en solcellsanläggning. För många hushåll kan en installation av solceller halvera energikostnaderna. Dessutom gynnas du inte enbart ekonomiskt, utan solceller i Norrköping är också ett bra alternativ för dig som vill minska din miljöpåverkan.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Lyckligt par håller händer framför sin villabostad med solceller installerade på taket från 1KOMMA5°
Solcellslösning med smart energistyrning

Vi installerar dina solceller i Norrköping

På 1KOMMA5° arbetar vi engagerat för att göra det möjligt för Norrköpings villaägare att leva koldioxidneutralt. Vi erbjuder högkvalitativa solcellsanläggningar, laddboxar, batterier för energilagring och vårt framtidssäkrade energistyrsystem, Heartbeat.

För dig som är villaägare i Norrköping innebär Heartbeat en avsevärd fördel: möjligheten att optimera din elförbrukning och därigenom minska dina elkostnader. Heartbeat är ett smart ekosystem som optimerar dina energiflöden för en mer energieffektiv och miljövänlig vardag.

När det kommer till att köpa solceller i Norrköping är valet enkelt och säkert med oss. Våra solcellsexperter vägleder dig genom hela processen, från den allra första idén om att investera i solceller, till installationen är på plats. Därefter kan du börja producera, lagra och reglera användningen av din egenproducerade solel i ditt hem och vi finns med dig hela vägen, även efter!

Förutom i Norrköping installerar vi även solceller i Linköping och i hushåll över hela Östergötlands län, vilket betyder att vi alltid kommer att vara nära.

Få en kostnadsfri offert
heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vårt smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

Modern villa med solceller och Heartbeat installerat på taket i norrköping
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Varför ska du välja 1KOMMA5° för solceller och energismarta lösningar i Norrköping?

Vi finns där för dig från första tanken på att köpa solceller i Norrköping till efter installationen om du behöver oss. Väljer du oss får du:
  • Vi erbjuder en modern & framtidssäkrad solcellslösning anpassad för dina behov.

  • Högkvalitativa solceller med längsta garantitiderna i Norrköping.

  • Vi finns med dig i hela solcellsprocessen.

  • Vi erbjuder energismarta produkter som integreras med din solcellsanläggning.

  • En året-runt-lösning och inte bara solceller.

  • Personlig hjälp från lokala solcellsexperter.

Villa i skärgårdsmiljö med effektiva svarta solpaneler installerade på taket
SMHI mäter årligen

Ta tillvara på solenergi med solceller i Norrköping

Solen är en fantastisk energikälla som är helt fossilfri, förnybar och dessutom obegränsad. Norrköping hade enligt SMHIs mätningar 2102 soltimmar år 2022, vilket är i nivå med flera länder i Centraleuropa.

Ta tillvara på solenergin genom att montera solceller i Norrköping. Sänka dina elkostnader genom att producera egen solel.

I kombination med vårt energistyrsystem Heartbeat kan du dessutom sänka dina elkostnader ytterligare.

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller & energismarta lösningar i Norrköping

Grönt avdrag gäller för alla villaägare i Norrköping!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt avdrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Varför 1KOMMA5°?

Vilka fördelar får du när du väljer oss som ditt solcellsföretag i Norrköping?

Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Medelålderspar inspekterar solcellsinstallation på taket tillsammans med besiktningsman
MAXIMERA DIN PRODUKTION

Installera moderna solceller med energismarta lösningar i Norrköping

På 1KOMMA5° jobbar vi för att ta hand om varje kund från start till mål. Om du är intresserad av att installera solceller i Norrköping börjar vi med ett kostnadsfritt hembesök för att prata om dina önskemål och ditt taks förutsättningar.

Därefter har vi möjlighet att komma med ett skräddarsytt förslag, tips och besvara frågor. Väljer du att gå vidare i processen och tillsammans med oss jobba för ett fossilfritt Sverige och en mer energismart vardag så tar vi hand om installationen av dina solceller i Norrköping.

Efter montering finns vi tillgängliga för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Solcellsmontör installerar solceller från 1KOMMA5° på villatak
Kompromissa inte

Välj effektiva och estetiska solceller i Norrköping

Kompromissa inte mellan stil och funktion. Vi erbjuder solceller i Norrköping som är högeffektiva, diskreta och estetiskt tilltalande.

Utseendet på solcellsanläggningen är en avgörande faktor för många vilket vi tar hänsyn till. Våra helsvarta moderna solpaneler kommer att fånga upp solens strålar och omvandla strålarnas energi till el på ett mycket effektivt sätt.

Genom att välja våra solceller i Norrköping kommer du att kunna producera egen solel under en lång tid framöver och därmed minska dina elkostnader.

Vi står bakom våra produkter med generösa garantier, inklusive en 25-årig produktgaranti och en 30-årig effektgaranti.

solceller på modernt villatak i norrköping
Solcellspaket

Skräddarsydda solcellspaket i Norrköping

Vi erbjuder skräddarsydda solcellspaket i Norrköping som är byggda för att ge maximal effekt. För tak som delvis ligger i skugga fungerar optimerade solpaneler utmärkt. En elektrisk komponent som heter optimerare gör det möjligt för systemet att producera solel även vid mer skuggiga förhållanden.

Våra europeiska solcellspaneler av tysk design och hög kvalitet kommer med långa garantivillkor som ger 25% mindre koldioxidavtryck. Läs mer om 1KOMMA5°s europeiska solpaneler här

Genom vårt energistyrsystem Heartbeat kan du dagligen följa din produktion av solel. Heartbeat kopplar samman solpaneler, laddbox och solcellsbatteri i ett enda smart styrsystem.

Solcellspaket med Heartbeat energistyrning i norrköping
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om installation av solceller i Norrköping

Fler frågor? Vi hjälper dig!

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.