1KOMMA5° Syd (fd SolensEnergi)

Vi har Skånes nöjdaste kunder

heartbeat och app

Vi tar ett helhetsgrepp om er solcellsinstallation med professionell rådgivning, hög service och bra priser för att ni ska känna er trygga i er investering. Vi håller vad vi lovar och är lyhörda. Kanske är det därför vi har Skånes nöjdaste solcellskunder.

Läs nedan vad våra kunder tycker om att anlita oss.

Solceller
Batteri
Laddbox
Energistyrning
1KOMMA5° Syd fd. SolensEnergi

Skånes nöjdaste kunder

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
FRÅN KUNDENS PERSPEKTIV

Villaägaren Christer från Skanör om fördelarna med solenergi: “Vem tackar nej till gratis el?”

Med skenande elpriser och akuta klimatförändringar behöver vi snabbt ställa om och rusta alla Sveriges villor till att bli smarta klimatneutrala hem. För att anpassa oss och samtidigt bevara kostnadseffektiviteten har solenergi blivit nyckeln till ett grönt och klimatsmart Sverige. Christer Levau, villaägare från Skanör och kund till oss på 1KOMMA5° Syd, delar sina framgångar med solenergi och nära noll elkostnader. Han berättar om vilka ekonomiska fördelar hans solsystem genererat och vad som är viktigt att tänka på när man väljer leverantör.

Svarta solcellspaneler på modernt hustak

Minska eller eliminera dina elkostnader


Elbolag har tvingats anpassa sina energipriser till den europeiska elmarknadens prisutveckling. Med hjälp av en solcellsanläggning kan du istället kontrollera och optimera din dagliga elförbrukning, vilket ger dig möjlighet att minska eller helt och hållet eliminera dina elkostnader. Christer är en av dem som emellanåt inte behöver nyttja extern energi alls och därför inte heller bekosta sin el överhuvudtaget.

Det bästa med solceller är att de hjälper till att sänka elkostnaderna. I dagens tider, när de flesta utgifter rusar iväg, är det skönt att åtminstone hålla elkostnaderna i schack. Det är en härlig känsla när man får elräkningen och den visar noll i förbrukning, säger Christer.
Christer
EN FRAMTIDSSÄKER INVESTERING

Nu sänker vi din elräkning till 0kr/kWh!

Använd vår solcellskalkylator för att beräkna hur stor lönsamheten och stor din besparingarna blir över tid. Se den stora skillnaden mellan NewSolar och OldSolar!

FRÅN KUNDENS PERSPEKTIV

Magnus satsar på solen i Höllviken: “Investeringen har verkligen visat sig vara ett lyckokast”

Som villaägare med installerad solcellsanläggning är du med och bidrar till en mer hållbar framtid. Magnus Löfgren från Höllviken är en av dem som själv valt att satsa på solceller och förnybar energi genom att bli kund hos oss. Förutom att han nu är med och främjar klimatet, gör han också stora kostnadsbesparingar eftersom elen är egenproducerad. I en intervju har han delat med sig av sina tankar kring solenergi och vilka aspekter som varit viktigast för honom under processen.

Svarta solcellspaneler på modernt hustak

Från tanke till tak: solceller får aldrig vara krångligt


Så, hur krångligt är det egentligen att ha solceller på taket? I själva verket är det inte komplicerat alls, eftersom systemet i stort sett sköter sig självt. Dessutom vägleder och besvarar vi alla dina funderingar vare sig du har frågor inför eller under installationsprocessen, något som var en stor anledning till att Magnus valde solceller från 1KOMMA5° Syd.

Jag kan alltid räkna med att 1KOMMA5° Syd ställer upp om det skulle vara något. De finns alltid tillgängliga för frågor och funderingar. Jag har till exempel funderat mycket på om jag skulle utveckla systemet med batterilagring och har då haft många och långa diskussioner där de tar sig tid och verkligen visar att de bryr sig när man behöver hjälp.
Magnus

Ta reda på mer om solceller, batteri med Heartbeat energistyrning

0
Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 040-654 06 80

1KOMMA5° komplett produktutbud
Fördelar

Därför 1KOMMA5° är rätt för ditt energismarta hem

Hos oss får du ett komplett helhetssystem. Allt från 1K5° europeiska solpaneler, villabatteri, väggmonterad laddbox och 1KOMMA5° energistyrsystem Heartbeat.

Skräddarsytt helhetssystem för ditt hem.

Allt från en enda leverantör, inklusive underhåll och service.

Anställda på plats centralt i din region.

Heartbeat energistyrsystem

Lev klimatneutralt och njut av maximal självförsörjning

Säkert skydd mot stigande elpriser

Framtidssäkrat

En App för att styra hela ditt energisystem.