1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Västervik

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Västervik är inte bara fördelaktigt ur ett miljöperspektiv – det är också en ekonomiskt lönsam investering. Med solceller på taket får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel och du kan göra stora besparingar över tid. Vi hjälper dig som bor i Västervik att installera solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Skriv in din adress här och se hur du kan skydda dig mot höga elpriser – även på vintern!

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Medelålderspar inspekterar solcellsinstallation på taket tillsammans med besiktningsman
Kompletta solcellslösningar

Vi installerar dina solceller i Västervik

1KOMMA5° finns här för att hjälpa dig som är bosatt i Västervik att hitta en optimal lösning för din solcellsanläggning. Den som installerar solpaneler i Västervik från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr/kWh.

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en stilren profil med elegant svart design. Men våra solceller är inte bara estetiskt tilltalande. De är också tillverkade i tysk design och kvalitet och hållbarhet i fokus. Panelernas europeiska garantier säkerställer pålitlighet och prestanda. Dessutom är de tillverkade av europeiskt kisel vilket säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck än andra solcellspaneler.

Få en kostnadsfri offert
Garageuppfart med bil och villabostad med svarta solcellspaneler från 1KOMMA5° på taket
Installera solceller Västervik

Tryggt och enkelt med solceller i Västervik

När du bestämt dig för att installera solceller i Västervik finns vi vid din sida hela vägen. Vi börjar med ett kostnadsfritt besök för att planera och diskutera dina behov och önskemål.

Sedan tar vi hand om installationen åt dig. Men vår hjälp slutar inte där. Vi strävar efter att du ska vara nöjd med allt vi levererar. Därför följer vi upp efter installationen för att säkerställa att allt fungerar som det ska när du börjar producera din egen solel.

Förutom i Västervik installerar vi solceller i hushåll över hela Sverige, från Oskarshamn till Falkenberg och Värnamo. Vi finns alltid där för att ge stöd och service när du behöver oss. Vi ser till att du får den bästa möjliga upplevelsen när du köper våra solceller i Västervik.

Läs mer om våra solpaneler
Garageuppfart med bil och villabostad med svarta solcellspaneler från 1KOMMA5° på taket
Effektiva och estetiska solpaneler

Solceller med marknadens längsta garantier

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av våra 1K5° paneler innebär 21 % lägre klimatavtryck och mindre koldioxidutsläpp. Den håller också högsta effektivitet och är 100 % kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Läs mer om våra solpaneler
Garageuppfart med bil och villabostad med svarta solcellspaneler från 1KOMMA5° på taket
Optimal produktion

Optimerad produktion av solkraft i Västervik

Solpanelerna vi använder är anslutna till en optimerare, en elektrisk komponent som gör din anläggning mindre skuggkänslig. Med hjälp av optimeraren kan du producera solel även när delar av ditt tak inte får direkt sol. Vi strävar efter att säkerställa att du får maximal solelproduktion, oavsett var i landet du befinner dig och vi guidar dig gärna till vilken lösning som passar just ditt hushåll bäst. 

Läs mer om våra solpaneler
Solcellsprodukter från 1KOMMA5°
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

Varför 1KOMMA5°

Varför ska du välja 1KOMMA5° som solcellsföretag i Västervik?

1.
Lokal närvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi är ständigt närvarande i ditt lokalområde och använder modern teknik som är framtidssäkrad för att ge dig de bästa lösningarna.

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi inleder med en personlig träff för att skapa en ömsesidig förståelse och lära känna varandra. Detta är vår möjlighet att få insikt i dina specifika behov. Vi skräddarsyr sedan en solcellsanläggning som är exakt anpassad för ditt hem och din unika energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi är din långsiktiga partner när det gäller din solcellsanläggning. Vår support är alltid tillgänglig för att svara på dina frågor och ge dig den assistans du behöver under hela anläggningens livslängd.

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Västervik

Från och med den första januari 2023 kan du dra av 20 procent av kostnaden för installationen av solpaneler i Västervik. Den nya skattereduktionen omfattar både installationskostnader och material. Till skillnad från tidigare bidrag för solceller appliceras avdraget direkt på slutfakturan. Det här tar bort behovet av att vänta på godkännande för en skattereduktion. Tidigare kunde det ta upp till ett år att få besked om man kvalificerade för bidraget eller inte.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Heartbeat

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system med energistyrsystemet Heartbeat.

Vanliga frågor

Läs mer om solceller i Västervik

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Modern villa i solnedgång med solceller på hustaket i Oskarshamn
MAXIMERA DIN PRODUKTION

Därför ska du installera solceller i Västervik

Ett av de bästa sätten att minska dina elkostnader samtidigt som du minimerar din miljöpåverkan är att installera solceller. Letar du efter ett solcellsföretag som installerar solceller i Västervik? Då har du hittat rätt. Vi erbjuder högkvalitativa solcellsanläggningar med en unik design.

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska din miljöpåverkan och skapa en bättre framtid. Och så till det bästa – med det gröna skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.