Solcellsanläggning från 1KOMMA5°

Solceller och solpaneler

Är du intresserad av att köpa solceller till din villa? Räkna på ditt tak och se hur mycket du kan spara!

Räkna på dina besparingsmöjligheter med vår solcellskalkyl, skriv in ditt postnummer och få svar inom 2 minuter.

Solceller är en lönsam investering över tid och med vårt energisystem blir den ännu mer lönsam. Den som installerar solceller från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är el för 0 kr /kWh. 

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Modern House with solcellssystemet
SOLCELLER

Köpa solceller för hus & villa

Solceller är en lönsam investering över tid och med vårt energisystem blir den ännu mer lönsam. Den som installerar solceller från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är el för 0 kr /kWh. 

Vi ser till att du över tid sparar betydligt mer än vad du behöver betala för installation och underhåll. Som du säkert redan vet, är fördelarna med solenergi många. Solenergi har låg miljöpåverkan och orsakar inga utsläpp av växthusgaser. Det tar ungefär 2 till 3 år för solceller i Sverige att producera den energi som krävs för att tillverka solcellspanelerna, och den enda restprodukten är avfallet som bildas när anläggningen ska skrotas.

Modern House with solcellssystemet
TYSK DESIGN & 30 ÅRS GARANTI

Installation av solceller

Att installera solceller kräver hög kunskap, anpassning och precision. Därför finns vi vid din sida genom hela processen. Du får en skräddarsydd offert baserad på ditt taks förutsättningar och dina önskemål. 

Vi kommer även att göra ett kostnadsfritt besök hos dig. På så sätt kan vi hjälpa dig att välja solcellsanläggning utefter vad som passar just ditt tak. Vi planerar sedan in ett datum för installation, som tar cirka 1–4 dagar.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök!

Enphase batteri kopplat Heartbeat
Pris solcellsanläggning

Vad kostar våra solceller?

En solcellsanläggning för ett villatak har vanligtvis ett prisintervall på cirka 12 till 20 kronor per installerad watt, men i vissa fall kan priset gå upp till 25 kronor per watt. I regel får du betala ett lägre pris per watt ju större solcellsanläggning du väljer. 

De främsta faktorer som påverkar vad solceller kostar är installationskostnaden och takmaterialet. Hur komplicerat är det att ansluta solpanelerna till ditt elsystem? Hur stor är ytan på ditt tak som du planerar att täcka med solpaneler? Vilken typ av tak har du, och vilket underlag finns under taket?

För att ge dig en exakt prisuppgift utför vi alltid en noggrann takinspektion och bedömer alla relevanta förhållanden för installation av solpaneler. När vi skickar en offert kommer du att få ett pris som är anpassat efter dina specifika förutsättningar. Vi sätter stor vikt vid att våra kunder ska få en tydlig och rättvis bild av vad de investerar i. 

Grönt bidrag

50% avdrag direkt på din faktura - Bara sådär!

Visste du att förutom de 20% som du får i grönt bidrag på solcellsanläggningen, så får du även 50% avdrag på tillhörande produkter såsom batteri och laddbox?

Gör en framtidssäker investering och ta steget för ett mer energismart hushåll redan idag!

Enphase batteri kopplat Heartbeat
garanti & hållbarhet

Solcellspaneler med högsta effektivitet & hållbarhet

1KOMMA5° har i många år levererat solceller och solpaneler till hus- och fastighetsägare över hela Sverige. Våra hållbara solcellspaneler med en snygg helsvart utsida är tillverkade med tysk design och kvalitet, samt med europeiska garantivillkor. Dessutom avger de betydligt lägre klimatavtryck.

25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti är alltid inkluderat vid köp av solceller. Produktionsprocessen av panelen innebär betydligt lägre klimatavtryck och mindre koldioxidutsläpp. Som om det inte vore nog är våra solceller mycket effektiva samt 100% kvalitetstestade hos Europas största solforskningsinstitut. 

VARFÖR SKA MAN SKAFFA SOLCELLER?

5 anledningar varför du ska skaffa solceller

Modern House with solcellssystemet
Vår vision: 0 kr/kWh

Lagra solenergi i ditt egna batteri

Genom att koppla ett batteri till din solcellsanläggning är det möjligt att använda en större del av den el dina solceller producerar i ditt eget hushåll. Under större delen av året genererar solcellsanläggningar oftast mer el än vad du kan använda. Det innebär att du får ett elöverskott. Överskottet kan sedan säljas till elnätet eller lagras för senare bruk.  

Det här innebär också att du minskar ditt behov av köpt el från elbolagen, vilket i sin tur sänker dina elkostnader. Din solcellsanläggning och ditt batteri knyts med fördel samman i ett enhetligt system som styrs via en app i vårt smarta energistyrsystem Heartbeat.

Modern House with solcellssystemet
VÅRT SMARTA STYRSYSTEM

Maximera ditt system med Heartbeat – hjärtat i ditt energismarta hem

Det smarta styrsystemet Heartbeat ger dig maximal nytta av hela ditt energisystem. Systemet manövrerar dina solceller, ditt batteri, värmepump och din laddbox. Dessutom optimerar det mot marknadens spotpris och väderprognoser för ditt område.

Med Heartbeat arbetar ditt energisystem året runt, dygnets alla timmar.

När du installerar Heartbeat får du tillgång till en energiplattform där du kontinuerligt får ta del av uppdateringar och nya tjänster, och där du enkelt kan följa alla komponenter i en och samma app. 

ETT SMART ENERGISTYRNINGSSYSTEM

Fördelar med Heartbeat

1.
Ökar egenanvändningen av egenproducerad solel
2.
Optimerar elexporten av din egenprodcucerade solel till elnätet vid överskott
2.
Minskar inköpet av dyr energi från elnätet
Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan nå 0 kr / kWh för ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

Läs mer om solenergi där du bor

Bor du i eller nära en storstad?

VANLIGA FRÅGOR & SVAR - SOLCELLER

Frågor och svar

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Produktutbud

Komplett utbud för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Här kan du läsa mer om solceller