1KOMMA5°

Solceller med energismarta lösningar i Borås

Välkommen till 1KOMMA5°!

Att installera solceller i Borås är en bra idé av många anledningar. Det är inte bara fördelaktigt ur ett miljöperspektiv, utan också en mycket lönsam investering. Med solceller på taket får ditt hushåll tillgång till en helt kostnadsfri källa till solel och du kan göra stora besparingar över tid.

Vi ser till att du som bor i Borås får dra nytta av fördelarna med solceller och andra energismarta produkter.

Med våra hållbara paneler, batteri och vårt energistyrsystem Heartbeat framtidssäkrar du ditt energismarta hem.

Utforska solcellslösningar för ditt tak och maximera din besparing med #NewSolar!

Skriv in din adress här och se hur du kan skydda dig mot höga elpriser – även på vintern

Vänligen aktivera Nödvändigt cookies för att visa innehållet
Montörer från 1KOMMA5° bär ut solcellspanel från bil på en garageuppfart till en villa i Kungälv
Solcellslösning med smart energistyrning

Vi installerar dina solceller i Borås

På 1KOMMA5° hjälper vi dig genom hela processen vid köp och installation av solceller i Borås. Processen börjar med ett hembesök eller möte via telefon för att vi ska få en tydlig bild av din fastighet och dina önskemål.

Tillsammans skapar vi en optimal lösning för din villa helt utifrån dina specifika behov och förutsättningar. Den som installerar solpaneler från 1KOMMA5° får tillgång till vår plattform Heartbeat, som framtidssäkrar ditt energisystem. Vår vision är solel för 0 kr/kWh.

Vi erbjuder högeffektiva solceller i en elegant svart design som smälter in subtilt i sin omgivande miljö. Men de är inte bara estetiskt tilltalande, de är också extremt hållbara med tysk design och kvalitet. Våra solceller kommer med europeisk garantitid, vilket säkerställer tillförlitlighet och prestanda. Dessutom är de tillverkade av europeiskt kisel som i sin tur säkerställer ett betydligt lägre klimatavtryck. 

Boka kostnadsfritt hembesök
Solceller med Heartbeat installerat på modernt villatak
EXPERTER INOM SOLCELLER & SMART STYRSYSTEM

Tryggt och enkelt med solceller i Borås

När du bestämt dig för att installera solceller i Borås, är vi med dig hela vägen. Ända från det första kostnadsfria besöket, till installationen. Dessutom finns vi vid din sida långt efter att du börjat producera din egen el, för att se till så allt går som det ska.

Förutom i Borås, installerar vi solceller i hushåll över Västra Götaland, från Uddevalla, till Kungsbacka, Lerum, Göteborg, Kungälv och allt däremellan.

ung flicka vidrör en solcellspanel från 1KOMMA5° på hustak i solnedgången
Högkvalitativa Solceller

Solceller med marknadens längsta garantier

Våra långa garantitider inkluderar 25 års produktgaranti och 30 års effektgaranti. Inte nog med att produktionsprocessen av våra 1K5° paneler innebär 21 % lägre klimatavtryck och mindre koldioxidutsläpp. Den håller också högsta effektivitet och är 100 % kvalitetstestad hos Europas största solforskningsinstitut för vetenskaplig och teknisk forskning inom solenergi.

Heartbeat - styrsystem för solceller
OPTIMERA DIN ENERGIANVÄNDNING

Alltid till det BÄSTA elpriset med Heartbeat!

Optimera din energieffektivitet med vår smarta energistyrsystem Heartbeat. Med precision balanserar och knyter Heartbeat samman din solcellsanläggning, din laddbox och ditt batteri, samtidigt som den smidigt ansluter ditt hem till elmarknaden.

Tack vare detta så säkerställer vi alltid en kostnadseffektiv tillförsel av solel.

Genom att välja Heartbeat dubblar du dina besparingar – bra för både för miljön och din plånbok!

Grönt avdrag

Grönt avdrag vid installation av solceller i Borås

Sedan den första januari 2023 har det varit möjligt att dra av 20 procent av kostnaden för installationen av dina solpaneler i Borås. Den nya skattereduktionen omfattar bådeinstallationskostnader och material. Till skillnad från tidigare bidrag för solceller appliceras avdraget direkt på slutfakturan. Det här tar bort behovet av att vänta på godkännande för en skattereduktion. Tidigare kunde det ta upp till ett år att få besked om man kvalificerade för bidraget eller inte.

Kontakta oss

Få ett prisförslag!

Fyll i dina uppgifter och få ett prisestimat för just din bostad och ta reda på hur du kan ta dig mot 0 kr / kWh i ditt hushåll. Du kan även ringa till oss direkt på 08-22 88 90

1komma5 illustration new solar
Energistyrsystemet Heartbeat i dess förpackning
Heartbeat
Framtidssäkrad solcellslösning

Knyt samman solceller, batteri & laddbox i ett enda smart system - Med energistyrsystemet Heartbeat.

Varför 1KOMMA5°

Vad får du när du väljer oss som solcellsföretag i Borås?

1.
Lokalnärvaro av experter inom solceller & energismarta hemlösningar.

Vi erbjuder en lokal närvaro och jobbar med modern framtidssäkrad teknik

2.
Vi tar hand om hela processen och följer upp även efter installationen

Vi träffas personligen för att lära känna varandra och förstå dina unika behov. Vi skräddarsyr en solcellsanläggning som passar perfekt för ditt hem och din energikonsumtion.

3.
Marknadens längsta garantitider

Du har längsta garantitiderna på marknaden för både material och installation.

4.
Support & trygghet

Vi står vid din sida under din solcellsanläggnings livstid. Vår support är tillgänglig för att hjälpa dig om du har några frågor eller behöver assistans.

Heartbeat - styrsystem för solceller
Optimerad produktion

Optimerad produktion av solkraft i Borås

Solpanelerna vi använder kan anslutas till en optimerare, en elektrisk komponent, vilket gör din anläggning mindre skuggkänslig. Med hjälp av denna elektriska komponent kan du producera solel även när delar av ditt tak är i skugga. Vi strävar efter att säkerställa att du får maximal solelsproduktion, oavsett var i landet du befinner dig. Självklart guidar vi dig gärna till vilken lösning som passar just ditt hushåll bäst.

Solcellspaket med Heartbeat energistyrning
Vårt smarta energistyrsystem

Heartbeat – Hjärtat i ditt energismarta hushåll

Med Heartbeat framtidssäkras ditt energisystem och garanterar att du alltid har tillgång till morgondagens energimöjligheter. Systemet styr inte bara din solel, det optimerar även din elanvändning.

Koppla samman dina solceller, ditt batteri och din laddbox för elbilen i ett enda smart system som styrs via en enda app, och som hjälper dig med bättre styrning och användning av din egen solel.

Administrera din elanvändning eller låt vårt smarta styrsystem Heartbeat sköta allt på autopilot, så du kan maximera effekten och utdelningen av din solcellsanläggning.

För dig innebär Heartbeat främst en sak: ett sätt att sänka ditt totala inköp av el och därmed kostnaderna för elanvändningen i hemmet.

Välkommen till #NewSolar!

energistyrsystem illustration köp och sälj elnätet
NEGATIVA ELPRISER

El från sol och vind är alltid billigast

Energistyrsystemet Heartbeat låter dig optimera användningen av den solel du själv producerar på taket och du kommer alltid använda din egen el när det ger som störst ekonomisk nytta. Eller till och med när det finns överskott, så säljs överskottet när du tjänar på det som mest.

Produkter

Våra lösningar för ditt klimatneutrala hem

NewSolar

Komplett solcellsanläggning

Villabatteri

Använd din solel även på natten

Heartbeat

Smart styrsystem som optimerar din solel & nätel

Laddbox

Använd din solenergi till din elbil

SOLCELLER

Billig & klimatneutral el genom solel

Vanliga frågor

Läs mer om installation av solceller i Borås

Fler frågor? Vi hjälper dig!

Heartbeat - styrsystem för solceller
Solceller i Borås

Därför ska du installera solceller i Borås

Allt fler hushåll i Borås väljer att installera solceller. Bli en del av resan mot ett mer miljövänligt samhälle och börja producera din egen el redan idag. Med våra solceller drar du nytta av en anläggning med hög kvalitet och lång livslängd.

Din investering sträcker sig inte bara till att spara pengar och energi över tid, utan du bidrar även till att minska din miljöpåverkan och skapa en mer hållbar framtid. Och så till det bästa – med det gröna skatteavdraget har det aldrig varit mer gynnsamt att ta steget mot förnybar solenergi. Så vad väntar du på? Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök och ta reda på förutsättningarna för ditt tak.

LÅGA ENERGIPRISER

Med Heartbeat optimeras ditt hushåll baserat på bästa elpris. På så sätt kan du dra nytta av timvisa elpriser i både köp och försäljning på energimarknaden.

SMARTA ENERGILÖSNINGAR

Heartbeat kopplar samman dina solceller med ditt batteri och din laddbox och ger dig möjligheten att själv använda din solenergi när den gör som störst nytta.

REDO FÖR FRAMTIDEN

Tillsammans med våra ledande tillverkare fortsätter våra utvecklare ständigt att förbättra Heartbeat & 1KOMMA5°s solcellspaneler. Dessutom kan du när som helst komplettera med laddbox eller större batteri.